QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 14:18)
Bj, čia tau mintis gera
, pasižiurek į ta širdininką atidžiau, žinai gi tą filmuką : turtingas, aklas (šiuo atveju ligotas) auksas, o ne vyras
ai, gal tiek to, ir taip pilna turiu rūpesčių
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2017 01 16, 14:23)
Sveikos visos
Bj,paskaičiau,kad mankśtinies ir galvoju ar su bobuke pasitąsyt,pakilnot neskaitai mankšta?juk turbüt kaip su bulvių maišu
Nueisi pas diedą namų tvarkyt ir žiūrėk patiksi našliui
O tai uz vaziavimą neskaiciuos pinigų?
Giega,išsitūsinai tai miegojai kaip užmušta
tai tam ir mankštinuosi, kad nugarą pastiprinti
, babą ne kasdien reikia tampyt, šią savaitę visai neblogai su pagalba užsikabinus už kėdės pasikelia, bet būna dienų, kad tikrai kaip maišas. Tada labai sunku, bet ne tai, kad negali, ale rėkia ir neprisileidžia, šikną atgal verčia ir ką tu jai padarysi
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 01 16, 16:39)
NA bet tau per du darbukus irgi visai neblogai susidarytu
Tuo labiau,kad nei pervargsti,o ir ten kasdien nereikia.
vistiek nesusidarys ta suma, kaip kad anksčiau gaudavau. Ale, vis į kišenę
Galvoju, gal po trisdešimt eurų duos, nežinau net
Sakau, jei nespėsiu, sako nesvarbu, sutartą laiką išbūni ir išeini, kiek spėsi tiek. Sako jis sutinka ir dažniau, kad ateičiau. Bet man nelabai gerai, nes vežiot dukrai reiks, bet gal sutarsim, kai kokią dieną daugiau nudirbti, jis pats atvažiuotų. Nu, eigoj bus matyt
Papildyta:
aš šiandien pomidorienę išviriau, vakare šoninės pasikepsiu su kiaušiniu ir salotom, kažkaip tingiu šiandien gaminti
Rytentas kugelį keps, tai sakė dukra atveš, tai vėl nereiks gaminti, vakarienei ką nors sugalvosiu, dešrelių turiu, apseisiu kažkaip, Nu, trečiadienį jau reiks kotletų prikepti, babai patinka ir man ramu, prikepu į kamerą, paskui jai ištraukiu ir pašildau
Oras pas mus geras, rytais truputį šaltukas, dieną pavasaris, net užkaitau kol parėjau, dabar kažkaip dangus apsiniaukę, gal lietaus bus, nes ryte lyg toks sniegas su lietum nulijo
Nu, aš rimtai pagalvojau, nu galėtų koks našlys jaunesnis pasitaikyt, ne kiek dėl meilių kokių, ale va truputį smagiau būt