Labas rytas.
O dieve,kaip skaniai tortas atrodo. Na gimtadienis tai turbūt ne šiandien jei fb nerodo?Šauniai atšvęsk.
Labukas
Tikras gimtadienis-pirmadieni Kai as netikiu prietarais,tai svenciu is anksto
Tik va oras pavede... Po pietu lis... O saslykai,o zuvis..
Tikras gimtadienis-pirmadieni Kai as netikiu prietarais,tai svenciu is anksto
Tik va oras pavede... Po pietu lis... O saslykai,o zuvis..
Aš irgi kepu upėtakį su mėtomis,radau Lidlo lankstinuke. Tik daržovių daugiau pridėjau,juk dabar pačios daržovės.
Mes zuvi rukinsim Uzmarinavau gera kg lasisos file,dar 2samukus po puse kilo,dar turejau is mb zvejybos pora unguriu ir kazkoki eseri ar kuoja,neskiriu Uz kokiu poros valandu jau prades rukint,kad sveciam susirinkys gatava butu o kas mesisko nores,tai bus saslykai ir avienos kepsniai Atrodo visko daug,bet realiai tai tik pasirinkimas ivairus,o po nedaug.. Zmoniu 10 tai tikrai,2atsisake,tevas mire siandien,tsi va isskrenda ir dar 4 ant klaustuko.. Na sake kad ateis,bet jie megejai paskutine min atsisakyt
giega
Snd. mano puskei 50, pasveikinau per FB, bet, kaip mano pusbrolis sako, gal reikejo uzuojauta pareikst pasenus
Snd. mano puskei 50, pasveikinau per FB, bet, kaip mano pusbrolis sako, gal reikejo uzuojauta pareikst pasenus
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 29, 14:27)
Dar 5o nieko, blogiau po 70-ties , nors kaip pažiūrėsi.
Per teliką apie smidrus aiškina. Nesu ragavus.
QUOTE(Merii @ 2017 07 29, 16:32)
Dar 5o nieko, blogiau po 70-ties , nors kaip pažiūrėsi.
Laba, gal kaip tik tie 70 jau yra gerai. Gyvent jau dauguma turi kur, pencija kad ir maza, bet pastovi. Nera kur skubet, jau daug nugyventa, kiekviena diena kaip dovana. Va jums ir gimtadieniskiekviena diena- vien šventes po 70
Labas rytas.
Oi Pariuk,kaip teisingai surašei.
Labas rytas.
Giega,su švente.
Giega, su švente Tave