Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 05, 18:25)
Bjaurybe o dukra Lt dar vidurinėje mokykloje? Nu taip sveikatos brangiau visko

Burbuline geriau koki dieduka vieniša prižiūrėt tai turtai liktų nors kai pagalvoji kokia kaina tai jau veu geriau be turtų  bigsmile.gif

jo, mažiukė kitais metais baigs mokyklą, o vyresnioji pargrįžo namo ax.gif
Atsakyti
Laba, na taip, pirmas senatves pozymis- atminties sutrikimas rolleyes.gif Atseit paguodziau tongue.gif

BJ, tai jau apsipratai su ta baba?
Atsakyti
[quote=Lyžuka,2017 01 05, 18:25]
Bjaurybe o dukra Lt dar vidurinėje mokykloje? Nu taip sveikatos brangiau visko

Burbuline geriau koki dieduka vieniša prižiūrėt tai turtai liktų nors kai pagalvoji kokia kaina tai jau veu geriau be turtų bigsmile.gif
[/quote
Eina sau,nenorēčiau nei dieduko,nei jo turtų doh.gif prausk,valyk ten jo varpelius tongue.gif tenkink užgaidas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 05, 18:49)
Laba, na taip, pirmas senatves pozymis- atminties sutrikimas  rolleyes.gif  Atseit paguodziau  tongue.gif

BJ, tai jau apsipratai su ta baba?

kaip pasakius, toks ir apsipratimas. Vieną dieną geriau, tada atrodo nieko visai, kitą dieną vėl pablogėjimas, vėl ji drąskosi, tada ir nužliumbiu, atrodo viskas nebegaliu. Ir vėl....Taip jau su tais psichiniais ligoniais būna, nežinai kokia rydiena bus unsure.gif
Papildyta:
[quote=burbuline,2017 01 05, 19:18]
[quote=Lyžuka,2017 01 05, 18:25]
Eina sau,nenorēčiau nei dieduko,nei jo turtų doh.gif prausk,valyk ten jo varpelius tongue.gif tenkink užgaidas blink.gif
[/quote]
eik jau, su tais diedukai kitą sykį geriau nei su babulkom. Viena moteris tik diedukus ir prižiūri, ieško tokių vietų, sakė su babom daug problemų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 05, 20:28)
kaip pasakius, toks ir apsipratimas. Vieną dieną geriau, tada atrodo nieko visai, kitą dieną vėl pablogėjimas, vėl ji drąskosi, tada ir nužliumbiu, atrodo viskas nebegaliu. Ir vėl....Taip jau su tais psichiniais ligoniais būna, nežinai kokia rydiena bus unsure.gif
Papildyta:

eik jau, su tais diedukai kitą sykį geriau nei su babulkom. Viena moteris tik diedukus ir prižiūri, ieško tokių vietų, sakė su babom daug problemų biggrin.gif

Manau visur ir bobučių ir dieduku prativnu būna, nu kaip aš čia taip netaisyklingai rašau unsure.gif

Pas mus jau 18 šalčio
Atsakyti
pas mus saulė visą dieną, bet lyg ryt žada minusą jau ax.gif
Atsakyti
Labukas

Stai ir as biggrin.gif Bandziau skaityt,bet tiek daug priraset... Taip kad mieko nekomentuosiu biggrin.gif

Naujus atsventem linksmai biggrin.gif Buvau Jurbarko raj,Nidoj ir Kaune biggrin.gif Salciu nepamaciau, Sniego truputeli,issitraukiau danti ir grizom bamo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mane tas rytinis kėlimasis nužudys frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2017 01 06, 06:06)

Laba, nesusalkit. Be vilnoniu rubu i lauka nevalia eiti. -19C
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas/
Aš giminėms kalėdoms primezgiau ožkos vilnos kojinių,o savi liko be.Tai dabar kol primegsiu šalčiai baigsis,o dar kol pasiims iš namų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2017 01 06, 06:06)

biggrin.gif mane irgi, aš dabar kai pora penktadieniu iš eiles nedirbau, tai pamiršau ir šiandien žadintuva isijungt, tai teko su vejeliu darban lekt bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Diena jau ilgėja po truputį, nuotaika gerėja smile.gif Jei ne tie šalčiai, būtų visai puiku ax.gif
Ingrida, batsiuvys dažniausiai be batų būna biggrin.gif
Daug prikalbėjot, tai net nebežinau kaip beprisijungt prie jūsų tempų rolleyes.gif
Gerai, kad man darban nereik unsure.gif
Imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kam reik į darbą per tokius speigus .
Reiktų eit į rūsį pažiūrėt, nes šiemet bulvių mažai- gali ir peršalt viskas. Per didžiuosius šalčius visad kaldrom senom apkloju ir išgyvenam.
Sapniuk, mačiau vaistų klausi. Aš tai naudoju šiuos . Lyg ir be recepto būdavo seniau. Jie tokioj plastikinėj bonkutėj. Ir rusiškų vaistų pardavėjai jų turi (5-НОК). AčiųDie, senai bereikėjo, net terminas jau pasibaigęs mano atsargoms smile.gif
Atsakyti