Skaudžiausia, kai nesiseka vaikams, paskui jų vaikams. Neliūdėk, burbuline, vienaip ar kitaip vistiek ras laimę
Ranką nuo peties toliau maudžia. Sakau, gal dėl drėgno oro, juk nei užsigavau nei ką.
Laukiu, katuką operavo, vaikai parveš.
Darbe pasirašiau prašymą be datos kol kas dėl išėjimo, gal iki gruodžio bent pratempčiau. Ir dar žada ilginti pensijinį amžių, tai kad jau dabar nėr sveikatos, kam mes reikalingi. Ir aplamai jau ne darbininkai, nėra tempo, o jauni vadovai nepakantūs seniams. Kaip kažkas sakė, senatvė smirdi. Gal yra tiesos. Lyg ir prausiesi, bet vistiek.
Aš paskutiniame darbe buvau susidūrusi su sena pana už mane vyresne, užkietėjusia vieniše. Tai ji nuo tos vienatvės net kaifuoja. Visur viena žiemą vasarą, šventės-ne šventės. Jai sakiau, pala, kol sveika, tai nereik draugysčių, na, bet ne visad taip bus. Kažkas turi būti kad vandens atneštų ar į pardę suvaikščiotų. Tai tipo jai nieko nereik. Net gyvūnėlių nekenčia. Tikra eigoistė, gyvena tik sau, o kad skūpa, retai tokią sutiksi. Viskas tik jai.
Burbuline,net širdį suskaudo. Ne pasaulio dar pabaiga,dar viskas ateityje,svarbu noras yra mokytis.
labas rytas
Varau į Paryžių
Varau į Paryžių
QUOTE(*Bj* @ 2017 07 25, 05:26)
Labas rytas.
Gražių vaizdų ir geros nuotaikos.
QUOTE(*Bj* @ 2017 07 25, 03:26)
Wow kaip faina Man labai patiko Paryzius
Labukas
QUOTE(*Bj* @ 2017 07 25, 05:26)
Smagios keliones
Labas mergiotės
QUOTE(burbuline @ 2017 07 25, 16:03)
vakar grizau is Jurmalos, tik vienai nakvynei buvom, vel noriu.
O man suo siandien ikando Jis jau kiemely ten ardes,o kai zmones(lietuviai ) atidare duris,atbego ir isisege Buciau su sortais,tai perkandes gerai butu,bet kai kelnes placios,tai tik kelnias perplese..Zmones tik atsiprasinet pradejo-kas cia kaip cia...Niekad nepuldavo,niekam nekasdavo...
Bet is tikro as tu mazu suniuku ir bijau labiausiai-jie neprognozuojami..
Rynairas pardavineja papigiai bilietus,bet kazkur suderint,kad i abi puses savaites begy butu gera kaina-naimanoma
Labas rytas.
Man irgi kai laišką nešiau yra rotveileris užpuolęs ir įkandęs.Gerai kad šeimininkai buvo namie,nes kitaip nebūčiau išėjųsi iš kiemo.
Maniškis irgi vakar rado pigius skrydžius.Vos nensusigundėme skristi pas dičkį.Bet taip nieko nesakius,nuo marčios nepatogu. Liepėme dičkiui nusipirkti prieš kalėdas buvo nebrangių bilietų.Bet vakar kažkur išėję buvo,gal pamatė žinutę ir nusipirko?
LAbukas
Na jei nera konkrecios datos,tai ir kai nuolaidu nebuna galima rast padorius bilietus Ypatingai vidury savaites Aisku KAledom jau kitos kainos...Nors naujiems metams i LT buvau radus uz 35£,va grizt atgal i UK jau 110 Nebent grizciau kokia sausio 15d,tada vel pigiu buvo..
Vakar gavau siuntinuka is Yves Rocher-kosmetika prancuziska,patinka man ji..Visada dovanu buna Dabar ziuriu,kaip ir lygtai viskas ka uzsisakiau,bet kazko dovanu mazoka Ziuriu pagal saskaita,nu lupdazio ner..O MB isardes ta siuntini ir ismete deze su tokiais putoplastiko gabaliukais..Tarp ju ir lupdazis isimaises buvo Teko konteinery ieskot
Na jei nera konkrecios datos,tai ir kai nuolaidu nebuna galima rast padorius bilietus Ypatingai vidury savaites Aisku KAledom jau kitos kainos...Nors naujiems metams i LT buvau radus uz 35£,va grizt atgal i UK jau 110 Nebent grizciau kokia sausio 15d,tada vel pigiu buvo..
Vakar gavau siuntinuka is Yves Rocher-kosmetika prancuziska,patinka man ji..Visada dovanu buna Dabar ziuriu,kaip ir lygtai viskas ka uzsisakiau,bet kazko dovanu mazoka Ziuriu pagal saskaita,nu lupdazio ner..O MB isardes ta siuntini ir ismete deze su tokiais putoplastiko gabaliukais..Tarp ju ir lupdazis isimaises buvo Teko konteinery ieskot
Na su nuotykiais diena. Bijau mazu sunu labiau nei dideliu
Labas
Meri, o ko tu katina is vis i lauka leidi?
Anytos katinas pas mane apie du menesius, bet jis lauke buna priristas su pavadziu, nes nubludintu neaisku kur, o as jo prarast nenoriu.
Labas
Meri, o ko tu katina is vis i lauka leidi?
Anytos katinas pas mane apie du menesius, bet jis lauke buna priristas su pavadziu, nes nubludintu neaisku kur, o as jo prarast nenoriu.
Giega iš kur siunteis?
man isadorai ner lygiu, na tinka ji man ir patinka
jokių laukų katinams poto kai vieną mano akyse suvažinejo ...
Sveikos
kai apkandžiojo vilkšunis ir aš nesijaučiu tokia drasi prie šunų
man isadorai ner lygiu, na tinka ji man ir patinka
jokių laukų katinams poto kai vieną mano akyse suvažinejo ...
Sveikos
kai apkandžiojo vilkšunis ir aš nesijaučiu tokia drasi prie šunų