https://www.facebook...618863728133077
Vadinasi gyvenu.
Oho,Vilniuj net 5 eurai Kaune pirkom labai dideles,sultingas,saldzias po 3 eurus..Gal kokios atveztines,nesigilinau,bet tikrai skanios O braske man yra braske,nesvarbu kur uzauginta Siemet kazkaip neatsivalgau ju...KAune tik ta 1kg nusipirkau,greit jis susivalge..Londone pardese brangu..Cia uz maziuka induka virs 1sv moki..O iki turgaus niekaip nenuvaziuoju...
gal ir po 3eurus yra tu brašķių, bet užkliuvo kur po 5 parduoda. Sako, kad saldumas nuo saules priklauso. Saules neypatingai daug dar šiemet buvo .Mums tai tik tos pirmosios labai laukiamos, o vėliau nebevalgo nieks jų. Kad nerektų mest, nuvežu turgelin ir papigiai greit parduodu.
GAli man pakuot ir siust tas braskes As ju neatsivalgau Nezinau koks kiekis turi ju but,kad jau sakyciau-nebenoriu
Labas rytas.
Aš vėl iš naujo valgau braškes,kai jau į pabaigą.O šalia prekiavau mėlynėmis,su ūkininkais.Ragavau negirdėtą veislę,uogos didelės,tuščiavidurės,bet tikrai saldžios.Jie augina 4 ha,sakė dar bus vėlyva Malvina.
Sveikos
iš visu vaisių ir uogų neatsivalgomi skanūs obuoliai ir slyvos , na o iš nevietinių gal ananasas ir kokie persikai su abrikosais , esmėj irgi slyviniai daugumoj , o braškės kažkaip nelabai pas mus einamos
iš visu vaisių ir uogų neatsivalgomi skanūs obuoliai ir slyvos , na o iš nevietinių gal ananasas ir kokie persikai su abrikosais , esmėj irgi slyviniai daugumoj , o braškės kažkaip nelabai pas mus einamos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 13, 08:35)
Sveikos
man skaniausia sultingos kriauses, gal kad as ju niekad neturiu. Kaime turiu, bet dazniausiai kas nors uz mane suvalgo
Prizadinta nuo 5. Babuliuko aukle sublogavo. Tris kartus jau pas ana buvau, parnesiau uz ja piena, bankely paemiau jai pensija. Negaliu nepadet, nes ji man padeda.
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 13, 09:01)
man skaniausia sultingos kriauses, gal kad as ju niekad neturiu. Kaime turiu, bet dazniausiai kas nors uz mane suvalgo
Prizadinta nuo 5. Babuliuko aukle sublogavo. Tris kartus jau pas ana buvau, parnesiau uz ja piena, bankely paemiau jai pensija. Negaliu nepadet, nes ji man padeda.
o kriaušės man būtų iš vis be konkurencijos , bet esu kelis kart žiauriai nuo ju sirgus tai dabar privengiu šito gardėsio
O babuliukas auklę turi? Kažkas naujo
LAbukas
Obuoliu visada namie yra PAtogu ir i darba isimest,ir siaip ilgiau pastovet gali,nei kokios uogos..TAs perki ir iskart turi valgyt
Mes dar arbuza labai megstam,sezono metu stengiames nemazai pavalgyt jo VA ir dabar reiks nusipirkt,saldytuve atvesint ir savaitgaliui bus idealu prie juros
SApniuk,o tai aukle irgi jau gerokai pagyvenus?Pastoviai padeda ar tik retkarciais?Sveikatos jai Ir jums visiems
Obuoliu visada namie yra PAtogu ir i darba isimest,ir siaip ilgiau pastovet gali,nei kokios uogos..TAs perki ir iskart turi valgyt
Mes dar arbuza labai megstam,sezono metu stengiames nemazai pavalgyt jo VA ir dabar reiks nusipirkt,saldytuve atvesint ir savaitgaliui bus idealu prie juros
SApniuk,o tai aukle irgi jau gerokai pagyvenus?Pastoviai padeda ar tik retkarciais?Sveikatos jai Ir jums visiems
Braškių tokių pusiau tuščiu viduriu ir pas mane yra, bet pavadinimo nežinau. Panašios į pusryčių nuotraukoj įdėtoj . Tai jos man nepatinka. Ir greit susitrina, nebent tiesiai iš lysvės valgyt. Naikinsiu.
Lijo naktį, tai balos visur telkšo. Dabar jau nebelyja, bet toks apsiniaukęs dangus, vėjas. Kad jau į daržą šiandien neišeina, tai kepu pyragą su juodaisiais serbentais.
Lijo naktį, tai balos visur telkšo. Dabar jau nebelyja, bet toks apsiniaukęs dangus, vėjas. Kad jau į daržą šiandien neišeina, tai kepu pyragą su juodaisiais serbentais.
mergikės
visur pozityvas
Naminių braškių kitoks kvapas, tiksliau kvepia iš tolo Kuo toliau, tuo mažiau tų braškių norisi, atsivalgėm gal. Obuoliai tik saldūs pas mus valgomi Man net Auksis per rūgštus šiemet jų ir nebus, tik žieminės su obuoliukais. Kriaušė irgi panašu, kad tuščia, nebent viršūnėje, nesimato. Pirmą kartą taip
Pas mus trumpai palijo ir ramuma bent kol kas.
QUOTE(IngridaB @ 2017 07 12, 21:44)
visur pozityvas
Naminių braškių kitoks kvapas, tiksliau kvepia iš tolo Kuo toliau, tuo mažiau tų braškių norisi, atsivalgėm gal. Obuoliai tik saldūs pas mus valgomi Man net Auksis per rūgštus šiemet jų ir nebus, tik žieminės su obuoliukais. Kriaušė irgi panašu, kad tuščia, nebent viršūnėje, nesimato. Pirmą kartą taip
Pas mus trumpai palijo ir ramuma bent kol kas.
Lyzuka, ne aukles tikros babuliukas neturi, as tam esu . Cia kaimyne, kuri ateina, jei as einu i darba ar kur toliau islekiu. Retai cia taip buna, bet kartais buna.
Ji 9m. uz mane senesne, tai lyg dar ne nuo senatves Skrandis durniuoja ir nevalgo bais.
Ji 9m. uz mane senesne, tai lyg dar ne nuo senatves Skrandis durniuoja ir nevalgo bais.