Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

tai dirbt ir Lietuvoj galima.
Maniskis mokytis vaziavo. Susirado kur, kuo mokysis. Istojo, susirado kur nuomotis. Nuvezem iki Megos, autobusiukan is sudie....trims metams biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,pasakykit ar galiu bijūnú šakas jau nukirpt,źiedai nuo vėjú beveik nubarstyti tai paimciau ir nukirpciau iki zemēs,kad svariau būtú,bet gal reik laukt kol nudzius?nezinau kaip daryt.Ziuriu darze vel zole kaip dave,beveik kaip neraveta gun_bandana.gif nusibodo.
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2017 07 01, 21:35)
Mergaites,pasakykit ar galiu bijūnú šakas jau nukirpt,źiedai nuo vėjú beveik nubarstyti tai paimciau ir nukirpciau iki zemēs,kad svariau būtú,bet gal reik laukt kol nudzius?nezinau kaip daryt.Ziuriu darze vel zole kaip dave,beveik kaip neraveta gun_bandana.gif nusibodo.

As kerpu tik žiedkočius, lapus palieku, iki rudens grazus kupstelis buna, o ir augalui anksti dar miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 liepos 2017 - 21:13
O tai ar yra dar bijunu?MAn vestuvems reik kitai savaitei...Arba ieskosiu kazka panasaus i bijunus..KAs belieka...
NAgai nulakuoti mirksiukas.gif Nusiemiau plauku spalva-gi buvau juoda biggrin.gif Dabar ryza biggrin.gif Ryt uzdazysiu raudonai mirksiukas.gif Dovanos supirktos mirksiukas.gif pirmad antrad dar padirbu ir i LT mirksiukas.gif KA veztis is rubu?Oras kasdien keicias...Neprisikrausiu puses spintos gi...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega,aš galvojau,kad tau vestuvės jau šį savaitgalį. bigsmile.gif Prastas oras pas mus prastas. ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Giega, maniskiai bijunai jau nuzydejo, bet yra ir kur tik dabar zydet pradeda.Tad vilties yra, kad rasi bijunu. o panasi ziedo forma yra vedrynu.
o su kuo nuemei spalvą? As vis pagalvoju, kad gal man reik i natūralią atvirst. Įdomu būtų pamatyt kokio zilumo esu. ax.gif
Atsakyti
LAbukas

Kita savaitgali tos vestuves biggrin.gif NA geliu rasim kokiu,ziuresim,kas pardavime yra biggrin.gif Is tikro pas save maciau dirbtiniu bijunu bigsmile.gif Zinok net paciupinet reikia,kad tikrai isitikintum,kad dirbtiniai bigsmile.gif Buvo net mintis tokius nupirkt,tik va brangus..Vienas bijunas 7sv..O vieno gi nedovanosi,reik bent kokiu 3-5...TAi kazkaip uz geles ir dar dirbtines gaila tiek moket ax.gif
Aha,Zolia,pirkau toki specialu spalvos nuemeja,visai neblogai nueme juoda mirksiukas.gif Tik iki naturalios dar toli grazu biggrin.gif As dazau jau kokia 25m stabiliai kas menesi biggrin.gif NAturalius matau tik ataugusias saknis biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet kaip niekad gražiai vėdrynai žydi.

Giega, smagių vestuvių 4u.gif

Šalta, vėjuota, lyja, brrr, net nosies kišt laukan nesinori. Ale per vestuves niekam šalta nebuva, gi linksminasi žmonės biggrin.gif

Amarai kaip niekad šiemet puola rožes, matyt, pasilpusios po žiemos. Reik aktaros, bet niekaip nenusiperku, nes specialiai važiuot, pakeliui niekur nėr. Kits neveiksminga.
Atsakyti
aš irgi audžiu mintyti dažytis plaukus, kol kas naturalūs, tarpais tik sruogelės pašviesinu, kokį kartą metuose rolleyes.gif
dažai jau nupirkti, babaos dukra kirpėja, sako prie progos dažysim bigsmile.gif
Atsakyti
NA tokia raudona kokios norejau,nesigavo,bet vis nebejuoda biggrin.gif
Atsakyti
Giega, kokius rūbus baliui derinsi prie raudonų plaukų?

Bj, kokios firmos dažus pirkai?

Noriu dažytis plaukus, bet niekaip norimos spalvos neatitaikau. Sakau gal ir man nusiimti seną dažą ir viską pradėt iš naujo? O gal aplamai nedažyti ir likti žilais, kam tą chemija, sveikatos ir taip nėr biggrin.gif
Atsakyti
Mano suknele tokia tamsiai pilka,beveik juoda su blizganciu siulu mirksiukas.gif Buvsu as su ja pernai per Kaledas drauges vestuvese,lygtai rodziau foto,prie eglutes stoviu mirksiukas.gif
Atsakyti