Nu blyn, Jonas taip ir praėjo šlapiu klynu, saulės beveik nebuvo. Kaip visada Einu toliau žiūrėti rusų melodramų per onlainą, kažkaip jau pasiilgau paprastų, buitinių filmų.
Nera ką destyt ir nera kuom pasigirt,ariu kaip jautis,svajoju kazką pakeist ,bet nezinau ką sugebėciau,o ir labai ryzto trūksta.
Buvau kapuose pas mamą,įsisuko kurmis,iskilnoti kalneliai,paziurejau ir soniniai kapeliai iskilnoti,to dar betrūko
Nera ką destyt ir nera kuom pasigirt,ariu kaip jautis,svajoju kazką pakeist ,bet nezinau ką sugebėciau,o ir labai ryzto trūksta.
Buvau kapuose pas mamą,įsisuko kurmis,iskilnoti kalneliai,paziurejau ir soniniai kapeliai iskilnoti,to dar betrūko
Labas rytas pusryciai , o as rukytos nugarines su duona suvalgiau. Kaimas, grynas kaimas Is ryto valdiskus reikalus sutvarkiau, kurie turejo but sutvarkyti iki praejusio penktadienio Ziuriu pro langa, mintyse eit i darza, bet lyg i lietu panasu Jei prades lyt, i siltnami eisiu. Ten vijokliai su balanda laukia
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
O man siemet pirmą kart kazkaip su pomikais siltnamy nesiseka,rodos sejau ir ankstyvú,o ner obuoliú uzmegsta tik źydejimas vyksta Nervuojuos,ner man taip buvę.Pries kelias dienas perėjau visus,ispurciau gal apsidulkins prades obuoliuotis
O man siemet pirmą kart kazkaip su pomikais siltnamy nesiseka,rodos sejau ir ankstyvú,o ner obuoliú uzmegsta tik źydejimas vyksta Nervuojuos,ner man taip buvę.Pries kelias dienas perėjau visus,ispurciau gal apsidulkins prades obuoliuotis