Labas rytas.
Labukas
Kepu Jau karta issimaudziau,reik vel eit Vanduo dar saltokas,bet toks Baltijoj tik rugpjuti buna,vadinas visai tinkamas maudynems
Kepu Jau karta issimaudziau,reik vel eit Vanduo dar saltokas,bet toks Baltijoj tik rugpjuti buna,vadinas visai tinkamas maudynems
Labas rytas.
Giega,ten pas jus UK kokios nuostabios atvirutės.Mūms vaikai gimtadieniams parenka.Man su daržu pernai padovanojo,mb šiemet su motociklu,alumi ir forma atvirutės motociklo. Mano mama irgi neatsidžiaugia atvirutėmis.Pas mus tikrai tokių nebūna.
Žolyte,gaurometis gal jau žydi?
Kepam toliau Siandien sedesiu po skeciu Ant saules siaubingai karsta.. Pliaze net suniukai po lietsargiais guli
Jo,atviruku gali rast ivairisusiu Specializuotos parduotuves vien atviruku yra Su gimtadieniu ar vestuvem yprasta..bet gali rast pradedanciam darba,pakeitusiam darbo vieta,pakilusiam pareugose ,su naujais namais,su nauja masina ir tr
Geriu alų, kažkoks naujas pasirodė VAloninos blanc, keistas skonis
Sveikos
Mašinas tvarkemes, ryt gal viena technikine pravarysim tai bent išorinę tvarka reikia padaryt
Sveikos
Mašinas tvarkemes, ryt gal viena technikine pravarysim tai bent išorinę tvarka reikia padaryt
QUOTE(burbuline @ 2017 06 18, 14:52)
nuo antradienio pameciau2,5kg
Šaunuolė
Mūsų viena pardavėja tik atsikėlus vandenį su obuolių actu geria, sako, padeda, tirpdo lašinius. Bet ką aš žinau, kažko nesinori acto į save pilti. Bliamb, kaip susiimti, neėsti. Dar aiškiai trūksta magnio, rytais visus kojų raumenis traukia, kol išsivaikštau, visa skausmuose.
Kaimynas valdiškoje žemėje išsibetonavo garažui stacionarius pamatus, pasistatė, matyt patiko, toliau dar tiek betonuoja, pažiūrėsim kaip kiti apsisuks, kad visi tyli Kai mes savo sode išpirktoje žemėje takelį betonavom, oi, kiek šalia gyvenanti kaimynė ardėsi.
Sunku Merri,su piktais kaimynais ir mes is vieno sono tokius turim,bet maniskis su ta boba imasi,as tyliu ir jos vyras tyli,mes abu mat atejūnai o jie abu augę cia tai ta sake nuo mazens nagla buvo.
Papildyta:
Turiu misraines su sprotais,bulbom,agurkeliu taip noriu,bet ai jau 9val nerysiu su majonezais,o sauksta jei paimsiu tai nesustosiu
Papildyta:
Turiu misraines su sprotais,bulbom,agurkeliu taip noriu,bet ai jau 9val nerysiu su majonezais,o sauksta jei paimsiu tai nesustosiu
Laba
Vienu momentu ir aš obuolių actą su vandeniu gėriau. bet geresnis poveikis yra medaus šaukštelis + cinamono šaulštelio su šiltu vandeniu. Virškinimas labai pagerėjo, lengvumas kažkoks atsirado. tik užmečiau tą reikalą, kažkaip pamirštu. O reik pastoviai vartot, ne epizodiškai.
Buvom prie jūros . Šalta Grįžusi mūsų mergina savaitei, tai jai gaila , kad pas mus vėl nėr saulės. Lyg tyčia, UK geri orai šią savaitę Tik paguoda, kad nors nelyja ( ar ilgai, kažin? )
Kai pasiėmėm dukrą Rygos oro uoste, važiavom į senamiestį pasivaikščiot. Tai jau pradeda latviai švęst. Užėjom tokį skverelį su folkloro ansamblių pasirodymais . Vėliau senamiesčio kavinukėj užtikom rokenrolų atlikėjų grupę O šoko kaip aktyviai jaunimas. Man kojos po stalu pačios kilnojosi pagal muziką Vnž, netikėtai papuolėm į Joninių atidarymą . Latviai apie savaitę švenčia jonines
BJ, ačiū už tavo draugiškumą dėl užsakymo tavo adresu. Bet dėl rankinės šį kartą persigalvojau. Gal ką užmatysiu ateity, tada prašysiu pagalbos
Vienu momentu ir aš obuolių actą su vandeniu gėriau. bet geresnis poveikis yra medaus šaukštelis + cinamono šaulštelio su šiltu vandeniu. Virškinimas labai pagerėjo, lengvumas kažkoks atsirado. tik užmečiau tą reikalą, kažkaip pamirštu. O reik pastoviai vartot, ne epizodiškai.
Buvom prie jūros . Šalta Grįžusi mūsų mergina savaitei, tai jai gaila , kad pas mus vėl nėr saulės. Lyg tyčia, UK geri orai šią savaitę Tik paguoda, kad nors nelyja ( ar ilgai, kažin? )
Kai pasiėmėm dukrą Rygos oro uoste, važiavom į senamiestį pasivaikščiot. Tai jau pradeda latviai švęst. Užėjom tokį skverelį su folkloro ansamblių pasirodymais . Vėliau senamiesčio kavinukėj užtikom rokenrolų atlikėjų grupę O šoko kaip aktyviai jaunimas. Man kojos po stalu pačios kilnojosi pagal muziką Vnž, netikėtai papuolėm į Joninių atidarymą . Latviai apie savaitę švenčia jonines
BJ, ačiū už tavo draugiškumą dėl užsakymo tavo adresu. Bet dėl rankinės šį kartą persigalvojau. Gal ką užmatysiu ateity, tada prašysiu pagalbos
Labas rytas.
LAbukas dar viena karsta diena Gerai,kad man siandien i darba nereikia,o tai +31 Prie juros tokia tempa pats tas,bet dirbt tai baisoka...Ryt jau keliais laipsniai vesiau,tik kazi ar pades tie keli laipsniai
MB isleke i sportus,as einu iki banko ir varysim toliau degintis
aš su viltim mvis į termometrą žiūriul laukiu kol nukris karštis, gal bus galima nosį laukan iškišti, bet kur tau30 ir taip visą savaitę žada
Baba sėdi terasoj, sakau tau nekaršta, nu ne, sako iš kur čia tas karštis, geras oras ir tiek
Baba sėdi terasoj, sakau tau nekaršta, nu ne, sako iš kur čia tas karštis, geras oras ir tiek