QUOTE(žollia @ 2017 06 13, 17:46)
Ačiū,
BJ
Kai prikimšta, tai labai gražiai atrodo. Bet tuščia gal nelabai . Mane ta ryža labiau vilioja, nors juodą bet prie ko galima dėvėt
esu pamąstyme
Aš nebesusigaudau BJ peripetijose : kolegė? Kartu dviese dirbat? O dukra į svečius atvažiavo iš namų ? Kažką praskaičiau, galvojau, kad iš UK .
nu kasdienai man šitas rankinukas per mažas, dvigubai didesnių aš mėgėja, bet kai reikia išeigai, tai pats tas, tarpinis variantas tarp tašės ir rankinuko
Aš pilka dar gundausi, bet ir basučių dar noriu, ir kosmetikos užsisakyt, bijau pinigų pritrūkt sąskaitoj
Jo, kolegę savo įsidarbinau šitoj pačioj šeimoj, pas kitą dukrą prižiūri jos uošvį ir dar viena kolegė atvažiuos mane atostogų išleisti, aną kart buvo kita kolegė. Nu, dalinamės draugiškai darbu ir pinigais
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 06 13, 17:46)
Ačiū,
BJ
Kai prikimšta, tai labai gražiai atrodo. Bet tuščia gal nelabai . Mane ta ryža labiau vilioja, nors juodą bet prie ko galima dėvėt
esu pamąstyme
Aš nebesusigaudau BJ peripetijose : kolegė? Kartu dviese dirbat? O dukra į svečius atvažiavo iš namų ? Kažką praskaičiau, galvojau, kad iš UK .
nu paaiškinsiu
mažiukė atvažiuos už porą savaičių, pailsės po mokslų ir atvažiuos. Didžioji jau gryžus iš UK, gyvena namuose, bet dabar pas draugą Londone, bet jau namo važiuoja, nes į darbą turi eiti, čia tik atostogų trumpų turėjo.
O atvažiavus buvo babos dukra