pas mus karščiai Gretimam miestelyje šventė, kolegė apie pietus atvažiuos, planavom eiti, pasisėdėt Nežinau per patį vidurdienį ar pajėgsiu, ir taip kaip tyčia nesveika nuo ryto , o dar karštyje šitas
Sveikos
QUOTE(*Bj* @ 2017 06 11, 10:52)
pas mus karščiai Gretimam miestelyje šventė, kolegė apie pietus atvažiuos, planavom eiti, pasisėdėt Nežinau per patį vidurdienį ar pajėgsiu, ir taip kaip tyčia nesveika nuo ryto , o dar karštyje šitas
Sveikos
Sveikos
o pas mus lyja nuo nakties bet šiaip šilta lauke
o kaip bobute pabus viena?
LAbukas
Pas mus karscius kitai savaitei zada LAukiu nesulaukiu Jei tikrai kita savaitgali bus +27 Tikrai prie juros leksiu
Siandien irgi neblogas oras,apie +22,tik vejas nemazas...Irgi palekciau kur link juros,bet ten vejas gali dar didesnis but...
Ai,vakar matavaus labai panasia suknele...Kaip ir nieko buvo,bet norejos dar kita dydi uzsidet,o nebebuvo...
Pas mus karscius kitai savaitei zada LAukiu nesulaukiu Jei tikrai kita savaitgali bus +27 Tikrai prie juros leksiu
Siandien irgi neblogas oras,apie +22,tik vejas nemazas...Irgi palekciau kur link juros,bet ten vejas gali dar didesnis but...
Ai,vakar matavaus labai panasia suknele...Kaip ir nieko buvo,bet norejos dar kita dydi uzsidet,o nebebuvo...
Giega,mūms tuos gerus orus savaitgalį. Kol kas rodo baisius savaitgalį.O planuose mb gimtadienis sodyboje,šašlykai,tinklinio aikštelė,krepšinio paruošti.Gaila būtų viduje sėdėti. Nors nebe atspėja žiūriu jie orų,žada žada lietų ir bac-nėra.
Mėgaujuosi išeigine.
Mėgaujuosi išeigine.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 11, 10:23)
ji visad lieka viena, pamaitini ir palieki pietų miegelio Aš būna ir tris kart išmaunu su savo reikalais, ji sau lieka, su teliku pasikalba
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 11, 10:48)
mačiau fb vaizdelį kaip kojines vietoj implantu naudojo
Į gatvę neinu
nu rimtai pagalvojau, į prekybcentrį neįsivaizduoju saves su tokia suknia, į kirpykla tuo labiau į darbą nežinau, nežinau va ir visa gatvė, o gimtadieni galbut, ale dabar vasara pas mus visi gimtadieniai kur lauke ant žolės, prie šašlyku, tai kelnes ir bliuska nr 1 plius kas nors nuo uodu
Į gatvę neinu
nu rimtai pagalvojau, į prekybcentrį neįsivaizduoju saves su tokia suknia, į kirpykla tuo labiau į darbą nežinau, nežinau va ir visa gatvė, o gimtadieni galbut, ale dabar vasara pas mus visi gimtadieniai kur lauke ant žolės, prie šašlyku, tai kelnes ir bliuska nr 1 plius kas nors nuo uodu
Laba,
Pas mane panašiai. I darba su tokia suknia nei pro kur. I gimtadieni - del dekolte vyrų demesio gali buti per daug Aš kukli motera.
Man irgi atrodo, kad tau, Giega, tiktų ji.
https://www.youtube....h?v=bmgjZz4cE5Y kaip šoka
QUOTE(Merii @ 2017 06 11, 19:29)
Blyn kaip grazu,net širdis apsąlo žiūrint,o kojos rodos pačios neša ten prasisukt
Sveikos As jau po sukaktuvių,po mišių,ceremonija buvo grazi,vel palaimino šeimynėlę ir jaunikis ir jaunoji susigraudino nuo grazaus palaiminimo,ziuriu abu stovi,sako priesaikos zodzius(siek tiek kitaip nei būtų jaunų)ir balsai virpa,ašaros abiem bėga nu jautru buvo,stengias tie mus kunigai,ne konvejeriu dirba,įdeda širdies.
Nesitiki,kad ryt nereiks kelt darban,sėdziu atsipūtus
Giegos suknė tokia sexy,ar gerai parasiau ?vyras turėtų saugot,man jau būtų per drąsu tokia vilkėt
Labas rytas.
Turėčiau tokią figūrą kaip Giegos,net neabejočiau,tegul diedams seilė tysta,praeinant pro šalį.
LAbukas
MB irgi taip sako-tegu ziuri,o turi tik jis
Pirmadienis,man laisvadienis VAkar namai is pagrindu sutvarkyti,patalai perrengti,viskas isskalbta Siandien kaip ri ner ka veikt Reikia tik iki maistines nuvaziuot ir kazka valgyt padaryt..VAkar zuvi istraukiau,reiks kept
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 12, 05:35)
,tegul diedams seilė tysta,praeinant pro šalį.
MB irgi taip sako-tegu ziuri,o turi tik jis
Pirmadienis,man laisvadienis VAkar namai is pagrindu sutvarkyti,patalai perrengti,viskas isskalbta Siandien kaip ri ner ka veikt Reikia tik iki maistines nuvaziuot ir kazka valgyt padaryt..VAkar zuvi istraukiau,reiks kept
Sveikos gera atostogauti Siandien tik ilsejaus,na padariau dar seimynai valgyt,pasivalinejau spunteles ur vsio,tinginiavau,kaip gera
Naujiena,snekėjau su dukra,o ta db sedi kazkokiam institute laboratorijose,emė interviu is mokslininko,kuris sniege rado bakteriją 300kartų veiksmingesnę uz vitaminą E,ir saugancią mūsų baltymus.Jetau kur tik zmones nesikapsto,nu įdomūs dalykai vyksta.
Naujiena,snekėjau su dukra,o ta db sedi kazkokiam institute laboratorijose,emė interviu is mokslininko,kuris sniege rado bakteriją 300kartų veiksmingesnę uz vitaminą E,ir saugancią mūsų baltymus.Jetau kur tik zmones nesikapsto,nu įdomūs dalykai vyksta.
Labas rytas.