LAbukas
Svecius isleidau,galiu grizt i SM
Tevo ir as neturiu...MAn 18m buvo,kai zuvo,tai jau 27metai...
Geles grazios O buna dar kokiu bijunu,pageidautina baltu,liepos pradzioj?Einam i vestuves,pakvietime parasyta-balti bijunai...MAn rodos jau prazydeje jie buna
nuo vasaros priklauso gali būt, bet gali ir nebut
QUOTE(giega @ 2017 06 05, 13:05)
LAbukas
Geles grazios O buna dar kokiu bijunu,pageidautina baltu,liepos pradzioj?Einam i vestuves,pakvietime parasyta-balti bijunai...MAn rodos jau prazydeje jie buna
čia jau dabar beveik peržydėję, bet gal pirkti bus atveštinių
QUOTE(*Bj* @ 2017 06 05, 14:15)
čia jau dabar beveik peržydėję, bet gal pirkti bus atveštinių
kad pas mus aplamai nemaciau kad atveštiniais prekiautu , nors šiaip balt velyvi yra tai gal kur kaimo darželiuose ir žydes
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 05, 13:37)
kad pas mus aplamai nemaciau kad atveštiniais prekiautu , nors šiaip balt velyvi yra tai gal kur kaimo darželiuose ir žydes
turėjau UK omenyje, pas mus aplamai nelabai kas dovanų juos neša
QUOTE(*Bj* @ 2017 06 05, 12:44)
turėjau UK omenyje, pas mus aplamai nelabai kas dovanų juos neša
Ne ne,LT man reikia Liepos 7d einu i vestuves,toks jaunosios noras-balti bijunai..Neisivaizduoju ar bus ju pirkt tokiu laiku
QUOTE(giega @ 2017 06 05, 14:47)
Ne ne,LT man reikia Liepos 7d einu i vestuves,toks jaunosios noras-balti bijunai..Neisivaizduoju ar bus ju pirkt tokiu laiku
Paklausinek anot užburtu namučiu temoj , pas IK, ji visko turi ko tik yra ant svieto , gal ir baltu bijunu tures tai nusipirksi, nes pardese tai nebuna bijunu rimtai LT
Užrodziau čia tau
Laba
Rozinis bijunas jau skleidziasi, baltas dar ne. Abejoju ar tokiu laikus bebus bijunu, nebent kas kur pavesyje augina
O ka jus vadinat bijunais, ka pinavijomis? Man jie sinonimai gal lietuviskiau butu bijunas
Rozinis bijunas jau skleidziasi, baltas dar ne. Abejoju ar tokiu laikus bebus bijunu, nebent kas kur pavesyje augina
O ka jus vadinat bijunais, ka pinavijomis? Man jie sinonimai gal lietuviskiau butu bijunas
Man ir bijunas ir pinavija tas pats augalas...Ar ne
Bet tai norai tu jaunuju...JAuciu pati nepagalvojo,kad nebebuna jau tokiu laiku tu bijunu...O gal kokiu atveztiniu buna Nu ka,negausiu bijunu,pirksiu kokias kitokias...
Bet tai norai tu jaunuju...JAuciu pati nepagalvojo,kad nebebuna jau tokiu laiku tu bijunu...O gal kokiu atveztiniu buna Nu ka,negausiu bijunu,pirksiu kokias kitokias...
QUOTE(Para @ 2017 06 05, 16:37)
Laba
Nu mano kaime yra ir bijūnai ir pinavijos Gal čia mes vienas toks kaimas tik
bijūnai yra trumpesniais kotais, nors žiedai tai panašūs ir žydi anksčiau. O pinavijos auga žymiai aukštesnės ir vėliau . Gal tai vienas ir tas pats augalas, bet dar nuo močiučių laikų taip man įsikalę
Giega, bijūnai nebežydės tuo metu. Pirk vėdrynus - visai panaši žiedų forma .
Papildyta:
Žiūrėk, kokie gražūs - ko ne bijūnai?
QUOTE(žollia @ 2017 06 05, 17:04)
Nu mano kaime yra ir bijūnai ir pinavijos Gal čia mes vienas toks kaimas tik
bijūnai yra trumpesniais kotais, nors žiedai tai panašūs ir žydi anksčiau. O pinavijos auga žymiai aukštesnės ir vėliau . Gal tai vienas ir tas pats augalas, bet dar nuo močiučių laikų taip man įsikalę
Geras čia vyro kaime viskas tas pats tik atvirkščiai, ankstyvi, aukšti pina vijos vėliau žydintis bijūnai, mano krašte Suvalkijoje visi bijūnai tik tas ankstyvas vadinamas tiesiog ankstyvas raudonas ir retai pas ką būdavo, o krapinis pilnaviduris tai ramunė pilnavidure
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 06 05, 16:44)
Man ir bijunas ir pinavija tas pats augalas...Ar ne
Dukra mano dabar prisiduria prie algos kvietimus darydama tai dar sakyčiau bijūnai nieko įspūdingo, bet būna ir rugiageles ir pakalnutes, šitos dabar Lt iš vis uždrausta skinti ir alyvos birželio mėnesį
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 05, 17:49)
pakalnutes, šitos dabar Lt iš vis uždrausta skinti ir alyvos birželio mėnesį
Vakar kaip tik rodė per tv,aplinkosaugininkas kalbėjo,gailma jau skinti pakalnutes ir pardavinėti.