tai kai savaitgalis, tai pusryciu nebus? Tik kava. Turiu pakvietima saslykams po pietu. Mes, trys klasiokes, visada atidarom vasaros sezona uzmiesty
Labas
Labas rytas.
Vakar ne tik uodai, bet ir šaltis puolė, gyvatvore tvarkem tai striukės reikėjo
Sveikos, su sekminemis visas
Man irgi liūdna tėvo diena, kaip tik tą dieną laidojom
Sveikos, su sekminemis visas
Man irgi liūdna tėvo diena, kaip tik tą dieną laidojom
Labas
Su Sekminem visas.
Lyja nuo 7
Su Sekminem visas.
Lyja nuo 7
Sveikos Su tėvo diena Snd baznycioj labai grazų pamokslā sakė tėciams,jau toks iskalbus tas mūs kleboniukas,taip suvirpina širdis,nesusilaikiau,ašaros kaip pupos rieda net sarmata,bet aplink maciau dauguma moterų šluostės akis,nors tiek raminaus Manasis pamatęs burbtelėjo,kad raminciaus,lengva pasakyt
Neturejau gerų sąntykių su tėvu,bet dabar noreciau prisiglaust ir pakalbėt
Diena apniuko būt gerai,kad palytų,žemė net dulka.
Neturejau gerų sąntykių su tėvu,bet dabar noreciau prisiglaust ir pakalbėt
Diena apniuko būt gerai,kad palytų,žemė net dulka.
Labas rytas.
Labas rytas
Į tėčių temą - neturiu jo jau 29 metai Buvau tik 23 metų, kai mirė. Tada dar nebuvo mados sveikint tėčių. Tik su armijos diena Norėtųsi, kad būtų .
Pas mus visą naktį liję turbūt, nes žemė šlaputėlė. O dar iš vakaro ir palaisčius buvau, nes netikėjau, kad lis
Mano pinavijos dar tik su bumbulais, net bijūnas dar neišsiskleidęs . Ir agurkus lauke tik vakar pasėjau, bet turėtų spėt užaugt iki rudeninių šalnų
Į tėčių temą - neturiu jo jau 29 metai Buvau tik 23 metų, kai mirė. Tada dar nebuvo mados sveikint tėčių. Tik su armijos diena Norėtųsi, kad būtų .
Pas mus visą naktį liję turbūt, nes žemė šlaputėlė. O dar iš vakaro ir palaisčius buvau, nes netikėjau, kad lis
Mano pinavijos dar tik su bumbulais, net bijūnas dar neišsiskleidęs . Ir agurkus lauke tik vakar pasėjau, bet turėtų spėt užaugt iki rudeninių šalnų
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 05, 10:26)
Graziai zydit
As pernai is a.a. anytos sodo atsiveziau ryskiai geltona, laukiu kada prazys. Dabar pas mane melyni zydi, net melyna.
Labas