Labukas
O,as ir atlekiau ziuret,kokia cia naujoke pas mus
As noriu savo nika pasikeist,bet tik kad is didziosios raides butu...O siaip pakeisciau varda i kazka kita,ir pati pamirsciau
Cia kaip kazkada pasikeiciau ant mobilaus telefo melodija..VAziuoju autike,skamba muzika,galvoju-o kokia grazi daina pas kazka uz ringtona,o kad cia mano skamba
Labas Lyžuka,gal gražių spalvų papirkai vilkdalgių,o aś savų daug iškasavojau,dauginas miškais,o spalvą pagrinde gavau vieną,užkniso ir ėmiau mažint.Dabar labai pentinų noreciau,praejusį pavasarį pasisejau iš pokučio,bet jau tokios nublukusios spalvos,žiedeliai smulkūs,o aš tų ryškių,stambiažiedžių norečiau lb man mėlyni gražūs
Rudenį dar lysvę braškių reiktų užsodint,ką mergaites,patartumet sodintis,kad saldzios ir gal vėlyvesnes būtų,ankstyvų turiu
Rudenį dar lysvę braškių reiktų užsodint,ką mergaites,patartumet sodintis,kad saldzios ir gal vėlyvesnes būtų,ankstyvų turiu
QUOTE(burbuline @ 2017 05 22, 21:10)
Labas Lyžuka,gal gražių spalvų papirkai vilkdalgių,o aś savų daug iškasavojau,dauginas miškais,o spalvą pagrinde gavau vieną,užkniso ir ėmiau mažint.Dabar labai pentinų noreciau,praejusį pavasarį pasisejau iš pokučio,bet jau tokios nublukusios spalvos,žiedeliai smulkūs,o aš tų ryškių,stambiažiedžių norečiau lb man mėlyni gražūs
Pirkau zemaugiu 20-25 cm dabar žydinčių melsvą bordini ir ryškiai geltona, o barzdotus pernai apmazinau kokius 15 maišų 100 l talpos iš pardaviau ir išdalinau , pasilikau tik po vieną kera ju
Burbuline žinau kad rožes augini tai noriu dėl rožių pasikonsultuoti, tiksliau dėl tarpu, pernai rudenį sodinta rožes tai likę dabar tušti dar nemaži tarpai tarp jų, kažin ar gražiai ziuretusi kleomes, nes labai jų daug turiu, ar gražiau kosmejos ? Ar nebus kad tos kosmejos per žydės greit ir tik stagarai liks? Man sirdis labiau prie kosmeju linksta jos tokios aziurines ar šiaip kokios vasarines? Ar aplamai nieko
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 22, 22:24)
Pirkau zemaugiu 20-25 cm dabar žydinčių melsvą bordini ir ryškiai geltona, o barzdotus pernai apmazinau kokius 15 maišų 100 l talpos iš pardaviau ir išdalinau , pasilikau tik po vieną kera ju
Burbuline žinau kad rožes augini tai noriu dėl rožių pasikonsultuoti, tiksliau dėl tarpu, pernai rudenį sodinta rožes tai likę dabar tušti dar nemaži tarpai tarp jų, kažin ar gražiai ziuretusi kleomes, nes labai jų daug turiu, ar gražiau kosmejos ? Ar nebus kad tos kosmejos per žydės greit ir tik stagarai liks? Man sirdis labiau prie kosmeju linksta jos tokios aziurines ar šiaip kokios vasarines?
Burbuline žinau kad rožes augini tai noriu dėl rožių pasikonsultuoti, tiksliau dėl tarpu, pernai rudenį sodinta rožes tai likę dabar tušti dar nemaži tarpai tarp jų, kažin ar gražiai ziuretusi kleomes, nes labai jų daug turiu, ar gražiau kosmejos ? Ar nebus kad tos kosmejos per žydės greit ir tik stagarai liks? Man sirdis labiau prie kosmeju linksta jos tokios aziurines ar šiaip kokios vasarines?
Balsuoju uz kosmejas nes kleomes tik siemet pasodinau. Isivaizduoju, kad jos labai aukštos užauga.
Burbuline, ko apie pentinius tik dabar pasakei. Turejau ir daigu, seklu ir dabar gal yra, reiktu paziureti bet gal jau velu seti
QUOTE(Para @ 2017 05 22, 22:30)
Balsuoju uz kosmejas nes kleomes tik siemet pasodinau. Isivaizduoju, kad jos labai aukštos užauga.
Burbuline, ko apie pentinius tik dabar pasakei. Turejau ir daigu, seklu ir dabar gal yra, reiktu paziureti bet gal jau velu seti
O jų sėklas saldei? Nesuprantu ko jie man nedygo
Kosmeju turiu ir labai aukštų ir žemu
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 22, 22:34)
O jų sėklas saldei? Nesuprantu ko jie man nedygo
Nezinau, jau neatsimenu, siltnamyje augo, tai greiciausiai buvo užšalę. Parduotuvines seklos ir man nedaigios buvo
O tai zemos kokios kosmejos, kaip serenciai? Nemaciau tokiu
QUOTE(Para @ 2017 05 22, 22:43)
Nezinau, jau neatsimenu, siltnamyje augo, tai greiciausiai buvo užšalę. Parduotuvines seklos ir man nedaigios buvo
http://www.e-seklos....a_cosmic_yellow
Ir dar panašias raudonas pirmos dygo puikiai antros beveik nedygo ir suprask zmogau
Labas rytas.
Para, va šitas dar sejau kosmejas žemaūges:
http://www.semenasad...a-krasnaya.html
Sveikos kaip Para sako jau man ne tulpligė, bet gėlialigė ir dar sunki stadija
http://www.semenasad...a-krasnaya.html
Sveikos kaip Para sako jau man ne tulpligė, bet gėlialigė ir dar sunki stadija
Labukas
Lyzuka,o kam tau dar kazkokiu geliu prie roziu?Juk jos ir taip savaime grazios...Pas mane po rozem tokios pjuvenos supiltos,kad zoles maziau augtu...
Lyzuka,o kam tau dar kazkokiu geliu prie roziu?Juk jos ir taip savaime grazios...Pas mane po rozem tokios pjuvenos supiltos,kad zoles maziau augtu...
QUOTE(giega @ 2017 05 23, 09:50)
Labukas
Todel , kad dau prisiejus irnežinau kur jas det
o šiaip tai tavo tiesa, užgoš jos man roziu groži