Labas rytas.
Burbuline,pas mane trys šiltnamiai. Na dar viename yra ridikėlių,salotų,teikia pabaigti rauti.O kiti du jau ramu. Aš po truputi sodinu,vakar 8 pasodinau,bet jau buvau felilava.
Sveikos
Kad labai jau karšta šiandien iš meisto grįžom ta proga dar i toki geliu ūki užsukom tai dabar vesinuos prie kompo , mano pomidorai jau kelios savaites šiltnamyje o yra vienas toks veteranas tai nuo verbų jau ten gyvena , eisiu laukan dar kokiu kvietku išnešti
Kad labai jau karšta šiandien iš meisto grįžom ta proga dar i toki geliu ūki užsukom tai dabar vesinuos prie kompo , mano pomidorai jau kelios savaites šiltnamyje o yra vienas toks veteranas tai nuo verbų jau ten gyvena , eisiu laukan dar kokiu kvietku išnešti
Labas rytas.
Labas,
debesuoja, reiketu darzui vandens
debesuoja, reiketu darzui vandens
Saulutė plieskia, reiktų eiti petunijas į lauka išsodinti bet gi suvys palauksiu vakaro
Laba
o man turbūt alergija kažkam, dabar klevai žydi, ievos, pienės. Tai akys užtino, ašaroja... Ir vaistukų , žiūriu , nebėr. mano mažoji alergiška, tai namie visad turėdavom kokių tablečikių. Na, kaip nors prakentėsiu šiandien, o ryt jau reiks papildyt lentyną Augalai guli pavėsy ir laukia, kada aš teiksiuos juos į žemę patupdyt . Bet man alergija, tai dar palauks
Kaip fainai šoka jaunimas
o man turbūt alergija kažkam, dabar klevai žydi, ievos, pienės. Tai akys užtino, ašaroja... Ir vaistukų , žiūriu , nebėr. mano mažoji alergiška, tai namie visad turėdavom kokių tablečikių. Na, kaip nors prakentėsiu šiandien, o ryt jau reiks papildyt lentyną Augalai guli pavėsy ir laukia, kada aš teiksiuos juos į žemę patupdyt . Bet man alergija, tai dar palauks
Kaip fainai šoka jaunimas
Labas rytas.
Sveikos :0
Aš vakar su vilkdalgiais šokau polką , prisipirkt prisipirokom o o sodinti kur tai vietos nera
Aš vakar su vilkdalgiais šokau polką , prisipirkt prisipirokom o o sodinti kur tai vietos nera
Prisiduodu, kad čia aš, žolia Pakeitė vardą tik dabar, nors prašius tai pernai.
Eisiu sodint bulvių, nors norėjau tik trečiadienį. Bet ką jau darysi, kad technika sako šiandien Galėtų vageles padaryt ir paskui su kastuvu sukaišiot. Bet tai kiek vargo. Gal užaugs ir šiandien pasodintos. Čia dėl to, kad aš Mėnulio dienų paisau su augalais
Eisiu sodint bulvių, nors norėjau tik trečiadienį. Bet ką jau darysi, kad technika sako šiandien Galėtų vageles padaryt ir paskui su kastuvu sukaišiot. Bet tai kiek vargo. Gal užaugs ir šiandien pasodintos. Čia dėl to, kad aš Mėnulio dienų paisau su augalais
QUOTE(vileja @ 2017 05 22, 13:35)
Prisiduodu, kad čia aš, žolia Pakeitė vardą tik dabar, nors prašius tai pernai.
o aš jau apsidžiaugiau, kad naujokių padavė
O kam keitei?Man ir anas gražus buvo toks su mintim
O del Menulio ir man idomu, tresi rudeni parašyt ar pasiteisino
Šįkart geriau nepasiteisintų , nes Mėnulis Avino žvaigždyne, o šis tai visai nederlingas . Šiaip bulvėms vistiek gerai - delčia, nors tiek . Tai manau bus50/50