Labu
Manasis baiginėja 12 klasę,bet kuom būt užaugus nežino pradedam kakbėt ir pareiskia mol cia mano gyvenimas ir galutinis sprendimas bus mano Tas tai taip sakau,bet paklausyk mano gyvenimo patirties kaip gali gailėtis gyvenime jei nesimokinsi...tai taip ir neaisku.As pati studijuot pradejau tik abu vaikus paauginus,kazkaip noras tik tada atsirado
Su tais gėlynais ir darzeliais tai suprantama,kad jaunom ne tas galvoj čia gal su metais tas ateina,tiesiog pamenu kaip mama man ir sesei vis sakydavo,negražu tipo panos,o po langu darzelio neprisižiūrit,gi seniau pas lietuvaites jei tik yra žemės tai ir rūtų darželis būtinas Dabar tai motin nori darzelio tai ir prisižiūrėk
Man geros dienos prasidėjo,galiu po kelnėm kojinių nesimaut,jau kaip gera basom,dar į darbą ryte užsimoviau,bet gryždama mečiau
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 15, 09:45)
mano dukra, tai kažkada irgi parodė iniciatyvą: seklu prisipirko ir tuom baiges, o jau set tingėjo
Gera pradžia puse darbo
Labas rytas.
Atnešiu kavos, kad jau tik sausi sumuštiniai pateikta
Papildyta:
BJ kaip tau?
Papildyta:
BJ kaip tau?
Labas rytas.
Sveikos :0
Vieni valgiai , o valgančiu tai nera
Vieni valgiai , o valgančiu tai nera
nu kaip nera, as atejau, o valgyt ner. Einu saldytuvo dureles pradarysiu, gal ten laime nusisypsos.
Labas
Labas
Tai sakot niekas net nevalgot
As kazkaip uzsidirbau,tai ten tai ten.. Va dabar sedziu su sportine apranga,tuoj i sale eisiu,ir laikaus,kad nenugriut ant sofos ir neuzmigt
As kazkaip uzsidirbau,tai ten tai ten.. Va dabar sedziu su sportine apranga,tuoj i sale eisiu,ir laikaus,kad nenugriut ant sofos ir neuzmigt
Labas rytas.
Laba diena
taip graziai palijo, tik nedaug
taip graziai palijo, tik nedaug
pasmus tik pakrapnojo minimaliai
Labas rytas, pabudome ir kelkites, o as Ingridos vaišių palauksiu
Papildyta:
Papildyta: