nesigirsiu, pas mus +18 bus
QUOTE(bjaurybe @ 2017 05 10, 10:13)
nesigirsiu, pas mus +18 bus
Užtat pas mus tulpės ilgai šiemet žydi
BJ kaip tau?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 10, 09:25)
čia jau pražydėję, kovo viduryje narcizai ir tulpės žydėjo
Lyzuka,cia tavo gēlė tokia?grooožis.
As kolkas dar nieko nepasėjus,kaip nei vienais metais gal penktadienį pradėsiu,morkos ir pas mane neauga,ale vis nepasiduodu,tikiuos vis Gal sėklą blogą perku
Siandien darbe pasitempiau nugarą,kaip davė dieglys maniau susmuksiu ir nepaeinu,paskui lyg atleido ale greit judėt negaliu,nudiegia.Is darbo koja uz kojos ėjau,bijau pasisukt koks skausmelis.Dabar laukiu diedo,nupirks olfeno susileisiu,bože bože kaip nesiseka.
As kolkas dar nieko nepasėjus,kaip nei vienais metais gal penktadienį pradėsiu,morkos ir pas mane neauga,ale vis nepasiduodu,tikiuos vis Gal sėklą blogą perku
Siandien darbe pasitempiau nugarą,kaip davė dieglys maniau susmuksiu ir nepaeinu,paskui lyg atleido ale greit judėt negaliu,nudiegia.Is darbo koja uz kojos ėjau,bijau pasisukt koks skausmelis.Dabar laukiu diedo,nupirks olfeno susileisiu,bože bože kaip nesiseka.
Maniškė, šiemet iš lenku siunčiaus
vargsiuke, sveikatytes tau
kaimyne sake lyg penktadienio nakti vietom iki -8 Reiks gal ir savo kaldra pomidorams nest. Viedrai ant galvu nebepades. Ot dabar zvakes gerai papirks.
kaimyne sake lyg penktadienio nakti vietom iki -8 Reiks gal ir savo kaldra pomidorams nest. Viedrai ant galvu nebepades. Ot dabar zvakes gerai papirks.
Mano pomidorai ant palangiú dar gyvena agurkus tiesiai lysven sėju.
Nusipirkau ir as lelijū(dingo ū nosine) Keletą turiu tai noris daugiau,diedui jos nepatinka,smirda,o man grazu tik mano lauke sodinsis
Viena mamka floroj pardavinėjo floroj graziū lelijū,vėlai pamaciau ir piš..
Papildyta:
Rasineju is mobilkes,kaip cia yr,kad mano sms rodo valanda anksciau parasytas,as kazko nepasukus?
Nusipirkau ir as lelijū(dingo ū nosine) Keletą turiu tai noris daugiau,diedui jos nepatinka,smirda,o man grazu tik mano lauke sodinsis
Viena mamka floroj pardavinėjo floroj graziū lelijū,vėlai pamaciau ir piš..
Papildyta:
Rasineju is mobilkes,kaip cia yr,kad mano sms rodo valanda anksciau parasytas,as kazko nepasukus?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 10, 10:57)
Koookia graži O ko kotas toks trumpas? Tokia veislė?
sveikatos sergančioms
Man jau visai nebepatinka pomidorais nukrautos palangės. Šiandien senukuos papirkau paukščių mėšlo granuliuoto , penktadienį gal jau vistiek kišiu į šiltnamį juos.
QUOTE(žollia @ 2017 05 10, 15:48)
Koookia graži O ko kotas toks trumpas? Tokia veislė?
sveikatos sergančioms
Man jau visai nebepatinka pomidorais nukrautos palangės. Šiandien senukuos papirkau paukščių mėšlo granuliuoto , penktadienį gal jau vistiek kišiu į šiltnamį juos.
sveikatos sergančioms
nežinau kodel trumpas, matyt ilgai užkonservuota buvo pas braliukus lenkus, gi jie šiaip viska perperka iš olandu tai va apsidraudimui ir užmigde ilgam
Lyzuka,labai grazus amarilis O jie ne ziema zydi?KAzkaip nam amariliai naujameties geles,nes kiek pamenu,tai pas mama visada apie naujus metus zydedavo
Burbuline Sveikatos
As pasportavau,vel kelius skauda...Niekas neima man tu keliu..Nei laiusdies priemones,nei jokie papildai...Gerai tik,kad palygint greit praeina...Vnz senatve
Burbuline Sveikatos
As pasportavau,vel kelius skauda...Niekas neima man tu keliu..Nei laiusdies priemones,nei jokie papildai...Gerai tik,kad palygint greit praeina...Vnz senatve