Burbuliuk, a ko tu mane liekna isivaizduoji Na nelaikau as saves stora, bet yra kur tobulet A neturi fb, galetum is arciau apziuret
LAbukas
Bet jei daznai tas meskas rysi,tai ir is lieknutes bandute gali virst
Seses sunaus mokykla labiausiai i simtadieni orientavos,o isleistuviu sake,ne nedarys,nes daug kas po uzsienius issilakstys..Tai tik ateis diplomu pasiimt ar is vis tevai atsiims..
Bet jei daznai tas meskas rysi,tai ir is lieknutes bandute gali virst
Seses sunaus mokykla labiausiai i simtadieni orientavos,o isleistuviu sake,ne nedarys,nes daug kas po uzsienius issilakstys..Tai tik ateis diplomu pasiimt ar is vis tevai atsiims..
Manekenė mūsų Sapniukas,jei tik ir valgyti meškas. Kad man tokią figūrą.
Aš mažosios atsiėmiau atestatą.Dirbo jau UK. Gaila vaiko,kai broliai ramiai atbaliavojo.Bet taip norėjo pati,užsidirbti per vasarą.
Aš mažosios atsiėmiau atestatą.Dirbo jau UK. Gaila vaiko,kai broliai ramiai atbaliavojo.Bet taip norėjo pati,užsidirbti per vasarą.
Ingrida, na tu tai kai pasakysi Vos is sarmatos po sofke su visom meskom nepalindau
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 02, 20:03)
Ingrida, na tu tai kai pasakysi Vos is sarmatos po sofke su visom meskom nepalindau
nu nu kokios čia sarmatos gali but, liekna kaip smilga ir dar sarmatijas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 02, 20:24)
nu nu kokios čia sarmatos gali but, liekna kaip smilga ir dar sarmatijas
jus cia su Ingrida susimoket
radot smilga.
pradejau filma ziuret, taip sau. Neapsisprendziu dar ziuret ar miegot eit. Kai laukia ka nors padirbu, bais miegas ima. Da katinas judosius namo nepareina, vel ant malku miegos, vasara mat jam.
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 02, 20:33)
jus cia su Ingrida susimoket
radot smilga.
pradejau filma ziuret, taip sau. Neapsisprendziu dar ziuret ar miegot eit. Kai laukia ka nors padirbu, bais miegas ima. Da katinas judosius namo nepareina, vel ant malku miegos, vasara mat jam.
radot smilga.
As irgi ši karta prisidedu prie susimokiusiu
Nu tikrai reik prisiregistruit į tą fb,kad daugiau svieto pamatyt Sapniuk,zmonės sako,žmonės mato reiskia su linijom viskas tvarkoj
Buvau darze pasikapstyt blyn dar vis šlapia,velias kauptukas,jei savaitgalį vėl lis tai bus ne kas.
Papildyta:
Prikaisiojau į žemė po rozėm bananų žievių,skaiciau mol gera trąša,bet galvoju tos žievės gal purkštos kokiu velniu,kad ilgiau laikytūs tai kokia čia traša tada?
Buvau darze pasikapstyt blyn dar vis šlapia,velias kauptukas,jei savaitgalį vėl lis tai bus ne kas.
Papildyta:
Prikaisiojau į žemė po rozėm bananų žievių,skaiciau mol gera trąša,bet galvoju tos žievės gal purkštos kokiu velniu,kad ilgiau laikytūs tai kokia čia traša tada?
QUOTE(burbuline @ 2017 05 02, 21:26)
Nu tikrai reik prisiregistruit į tą fb,kad daugiau svieto pamatyt Sapniuk,zmonės sako,žmonės mato reiskia su linijom viskas tvarkoj
Papildyta:
Papildyta:
Gera trąša,patikrinta
Reik ir man kaip nors pakast bananu zieviu po rozem Bet kaip daeit iki ju-medziaga uztiesta,pjuvenos...Turejau pirktiniu trasu,bet jau pabaigiau...Sako dar kiausas gerai..O kaip ji ikist?Jei taip idauzciau,tai gi prasmirs...O uzkast vel nelabai prieit galima...
Lanbas rytas.