BJ, sveikatytes
Lyzuka, viskas ten gerai su pienu. As labai besibritkinanti, nezinau kaip normaliai issireikst.
Ai zinau As labai britki motera
Labukas
Na pieno as is vis negeriu,tai ne nereikia man jo Bet ir siaip nesu britki.. Nu gal jei matyciau,kad snargliais taskos ir valgyt gamina,tai ir nevalgyciau,bet siaip stengiuos negalvot
Na pieno as is vis negeriu,tai ne nereikia man jo Bet ir siaip nesu britki.. Nu gal jei matyciau,kad snargliais taskos ir valgyt gamina,tai ir nevalgyciau,bet siaip stengiuos negalvot
Sveikutės
Bj,sveik ir nepasiduok,nesuprantu kaip daktarai priezasties neranda Paliksi visas jėgas prie babulės,nugriebus laisvą minutę ilsėkus neślavinėk ten kiemų jei jēgų ner.
Oras šaltokas,o aš šaltibarščių padariau Dabar dar kibinų prisukau,kepu.
Nepatinka karvės pienas,švogeris iš manęs vis pasijuokia,kad man geriau parduotuvinis pamėlęs vanduo parsivežu iš jų tai rauginu,diedas mėgsta rūgusį kaimišką su bulvėm.
Bj,sveik ir nepasiduok,nesuprantu kaip daktarai priezasties neranda Paliksi visas jėgas prie babulės,nugriebus laisvą minutę ilsėkus neślavinėk ten kiemų jei jēgų ner.
Oras šaltokas,o aš šaltibarščių padariau Dabar dar kibinų prisukau,kepu.
Nepatinka karvės pienas,švogeris iš manęs vis pasijuokia,kad man geriau parduotuvinis pamėlęs vanduo parsivežu iš jų tai rauginu,diedas mėgsta rūgusį kaimišką su bulvėm.
As vaikystej su smilga is kibiro silta gerdavau
Perku ir parduotuvej, bet cia natur produkt, tiesiai is tiekejo Vat ziuriu dabar i litriniuka, ketvirtadalis grietines.
Su bulbom skanu
Perku ir parduotuvej, bet cia natur produkt, tiesiai is tiekejo Vat ziuriu dabar i litriniuka, ketvirtadalis grietines.
Su bulbom skanu
Laba rytą
Turbūt nėra tokio lietuvio, kuris bulvės nemėgtų
Išleidau, kad užvijo mano mažių, gerai, kad susiorientavo į savo kiemą maut, bus jam laisvai šmirinėti, visa laimė, neapdraskė kiemų mačo. Ateis laikas, visi gaus nuo jo.
Sirguliuoju, bjauriai kosčiu, sloga, gal pagulinėsiu, nieko šiandien nenumačiusi.
Labas rytas
nieko ir as nenumacius.
Nuesiu i siltnami-gerai, nenueisiu irgi neblogai.
Ingridel, ilgai siandien parpi
nieko ir as nenumacius.
Nuesiu i siltnami-gerai, nenueisiu irgi neblogai.
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 30, 07:46)
Labas rytas.
Sapniuk,iš kur atspėjai?Vakar ilgai žiūrėjau filmą per internetą,mezgiau.Laukiau kada mažius parskris.Ir minėjau,kad atsiūstų žinutę.Kol pati nenusiunčiau,tik atguliau ir atėjo atsakymas. Vištas,šunį nuvažiuosime pašerti,namus šiek tiek apkuopiu ir einu megzti ir filmų žiūrėti.O ką veikti tokiu oru?Ai dar visas balkonas ištroškęs,girdžiu kaip augalėliai verkia.
o tai ka tu gali veikt, jei pusryciai neatnesti.
Reiskia parpi. Koki ten filma ziurai?
Reiskia parpi. Koki ten filma ziurai?
ПРОТИВ ЗАКОНА ,dabar žiūriu.Ale,kai mano toki atmintis,įtariu antrą kartą žiūriu. MB sako,man gera gyventi,kiekvieną kartą filmą žiūriu pirmą kartą.
QUOTE(burbuline @ 2017 04 29, 17:20)
Oi jau ta bulvė As ją valgau ir atsivalgyt negaliu,jau pati tampu bulve valgau ją su bet kuo,netgi rūkytus lašinukus kartais valgau su bulba ir man baisiai skanu,duonos nlbai mėgstu
Viskas tas pats, tik vietoj žodžio bulve pas mane agurkas , nes su sriuba valgau vietoj duonos, o šiaip pieno nei geriu nei valgau tik pasukas, kartais kefyrą ir laaabai retai kavą su pienu ar kur patiekaluose