Pareinu,labas Sulaukiau penktadienio tai širdis dźiūgauja,nesuprantu smegenėlės ir naktį neatsipalaiduoja,dirba.Šokinėju naktį iš miegų,puolu prie telefono žiūrėt valandų,maišausi valandose,kad tuoj reiks kelt nors iš tikrųjų dar būna apie pora val.miego ir t.t.kažkokia sumaiśtis,nesugebu atsijungt,pastoviai įtampa,nuovargis.Jau lyg sukalbējau vasarį del atostogų,bet snd suźinojau,kad ta kuri dabar paėmus nedarbingumą darysis operaciją tai atostogos dar mėnesiui tikrai nusistumia,zodziu jau reik gelbėjomosi rato
Paskaiciau ką parasiau tai kaip kokia depresinė boba Vakar viriau kiaulės kojų su žirniais,retai verdu tai taip skanu diedas sakė tik alaus bokalų trūko.
PAs mane mintis buvo zirniu sriuba virt Tik va draugai i svecius pakviete,tai nieko ir nebevirsiu
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 13, 16:39)
nu tu tai mane paguodei, daba dar daugiau bijosiu
virsutiniai protiniai seniai israuti, neatmenu, kad kazkas baisaus butu buve.
virsutiniai protiniai seniai israuti, neatmenu, kad kazkas baisaus butu buve.
Aha, aš tokia tikra drauge
Nesigąsciok, dukrai apatiniai protiniai skersai dygo, todel reikejo isoperuoti. O taviski tik timpt, ir fsio mes mazais zandikauliais, dantys netelpa
QUOTE(burbuline @ 2017 01 13, 17:23)
Pareinu,labas Sulaukiau penktadienio tai širdis dźiūgauja,nesuprantu smegenėlės ir naktį neatsipalaiduoja,dirba.Šokinėju naktį iš miegų,puolu prie telefono žiūrėt valandų,maišausi valandose,kad tuoj reiks kelt nors iš tikrųjų dar būna apie pora val.miego ir t.t.kažkokia sumaiśtis,nesugebu atsijungt,pastoviai įtampa,nuovargis.
Gal pilnatis įtakoja tą nemiegojimą? Aš per pilnatį visad blogiau miegu, zuikio miegu tokiu - kas kelios valandos atsibudinėju. Šiąnakt tik vieną kartą prasibudus buvau . O juk baisusis penktadienis : pilnatis ir dar 13 d....Jei nėr jokių darbų, rūpesčių numatytų sekančiai dienai, tai miegu gerai. Bet jei kokie planai yra, tai būna , kad dėlioju, perdėlioju naktį planus
Man žirniai patinka, o bet tačiau negaliu jų valgyt Arba galiu, kai viena namie
O mane turbut atvirksciai pilnatis veikia-as tiek miego noriu,kad einu gult 22h ir vos akis atmerkiu 7:30-be jokiu prabudimu
Susipakavau naktinius-gal netycia sugalvosim sveciuose nakvot likt ir jau varom vyniuko gert Gero vakaro visoms likusioms
Susipakavau naktinius-gal netycia sugalvosim sveciuose nakvot likt ir jau varom vyniuko gert Gero vakaro visoms likusioms
Nu jo, koks čia geras, jei likom ...
QUOTE(žollia @ 2017 01 13, 21:17)
Gal pilnatis įtakoja tą nemiegojimą? Aš per pilnatį visad blogiau miegu, zuikio miegu tokiu - kas kelios valandos atsibudinėju. Šiąnakt tik vieną kartą prasibudus buvau . O juk baisusis penktadienis : pilnatis ir dar 13 d....Jei nėr jokių darbų, rūpesčių numatytų sekančiai dienai, tai miegu gerai. Bet jei kokie planai yra, tai būna , kad dėlioju, perdėlioju naktį planus
Kai mirkomi zirniai ar pupules i vandeni siek tiek sodos reikia iberti, bet nedaug. Tada bus galima dviese valgyti. Arba kitas variantas, tai valgyti kasdien ta pati maista, pvz žirnius, ar pan. Tada organizmas prisiraiko, atitinkamus fermentus pradeda gaminti.
O, reiks bandyt su soda Kasdien tikrai neišeitų pupinių valgyt, neperdaugiausiai mėgstam, bet retkarčiais norisi
Nu va, pilnatis pilna programa -dar nemiegu Kai įprastai 10 val. jau sapnuos būnu
Nu va, pilnatis pilna programa -dar nemiegu Kai įprastai 10 val. jau sapnuos būnu
Labas rytas.
Reiks pupelių nusipirkti,rytoj sriubą išsivirti,pagalvojau šimtas metų nevirųsi.
Labas rytas
Aš tai pupelių šiemet prisiauginau. Pažiūriu į tuos maišiukus su jom, ir galvoju- kokia durnė. Valgyt mažai jų valgom, o auginu. Bet jei soda pagelbės, tai galėsiu kasdien jas valgyt
Koks gražus vaizdas už lango šįryt - apsnogta viskas šviežiai ir storai
Aš tai pupelių šiemet prisiauginau. Pažiūriu į tuos maišiukus su jom, ir galvoju- kokia durnė. Valgyt mažai jų valgom, o auginu. Bet jei soda pagelbės, tai galėsiu kasdien jas valgyt
QUOTE(žollia @ 2017 01 14, 08:44)
Labas rytas
Laba, tik sodos nepadauginkit, koki puse nubraukto saukstelio, nes jaustis gali. Vandeni kur mirks nupilkit, perplaukit, tik tada virkit. Bet virtu jau be sodos.
Dar nuo pilvo putimo gerai yra ciberžole (kurkuma). Ta i kopustus dedu, baigiant virti. Ir dar visokio bieso yr...
Labas
tu, Para, kaip kokia dvikoje enciklopedija, viska zinai.
Nu man pilvo nepucia nei nuo zirniu, nei nuo bulbu su rugpieniu.
Dabar zinoves sakykit kaip skalbt pukine striuke. Valyklos nesiulyti
tu, Para, kaip kokia dvikoje enciklopedija, viska zinai.
Nu man pilvo nepucia nei nuo zirniu, nei nuo bulbu su rugpieniu.
Dabar zinoves sakykit kaip skalbt pukine striuke. Valyklos nesiulyti