balta ir as darysiu, man ji Kaledom ir Velykom tinka
dar skani su rukyta vistiena, kininiu kopustu, vynuogem, saulegrazu seklom ir majonezu, bet gal nedarysiu, kiek ten mes trise suvalgysim. Na truputi anytai nunesiu.
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 11, 19:17)
balta ir as darysiu, man ji Kaledom ir Velykom tinka
dar skani su rukyta vistiena, kininiu kopustu, vynuogem, saulegrazu seklom ir majonezu, bet gal nedarysiu, kiek ten mes trise suvalgysim. Na truputi anytai nunesiu.
Vietoj vynuogių aš dedu marinuotus pievagrybius ir gi super
Labas rytas.
Labukas. Ačiu,
Visi zmones miega, o man jau rytas bet ramiai galiu jus paskaityti. Viešbutis geras, valgem skaniai. Oras siltas. Grazu visur. Galvosukis ka apsirengti, nuo ko pradeti.
Visi zmones miega, o man jau rytas bet ramiai galiu jus paskaityti. Viešbutis geras, valgem skaniai. Oras siltas. Grazu visur. Galvosukis ka apsirengti, nuo ko pradeti.
Para, siusk mums vaizdu geriau kokiu , akims paganyti
tai nors virtualiai pasižvalgysim
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 12, 09:14)
Para, siusk mums vaizdu geriau kokiu , akims paganyti
Sveikos
Sveikos
dvigubas prasymas
Labas visoms
o pas mus jau šyla ir saulutė pasirodė visam gražume gal nebus tokios šaltos velykos kaip prognozuota
LAbukas
PAs mus dabar grazios dienos Velykom zada debesuota ir apie +16...NA pusryciams nelabai svarbu,bet diena eisim i draugu gimtadieni..Noretus geresnio oro,nes balius laukinis Reiks kazka silciau apsirent...
Balta misraine,misraine su grybais,silke kokia,lasisos sumustiniai...Reik kazko mesisko,nes dukra i zuvi ne neziuri Kiek cia tu kiausu dazyt GAl 30 uzteks
PAs mus dabar grazios dienos Velykom zada debesuota ir apie +16...NA pusryciams nelabai svarbu,bet diena eisim i draugu gimtadieni..Noretus geresnio oro,nes balius laukinis Reiks kazka silciau apsirent...
Balta misraine,misraine su grybais,silke kokia,lasisos sumustiniai...Reik kazko mesisko,nes dukra i zuvi ne neziuri Kiek cia tu kiausu dazyt GAl 30 uzteks
Labas rytas.
Ko gero šiandien važiuosiu apsipirkti,nes paskui eilės bus milžiniškos? Tradiciškai visa giminė renkasi pas mus. Gaila oras prastas jau galvojau šiemet vžiuoti visiems į sodybą.Bet kai toks oras............
aha oras ne kas , betkaipskao Šulija, pavasaris vistiek bus
Aš dar planuoju į bažnyčia kada palekt vakare
Aš dar planuoju į bažnyčia kada palekt vakare
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 07, 08:08)
ir gerai ir blogai čia tau, bet kraujo ligas pirmiausia kraujo tyrimas parodo keista kad nieko nerado ne normos ribose
aš irgi tip maniau, pasirodo nebūtinai iškart parodo, kai kada parodo ligai tik pažengus
QUOTE(giega @ 2017 04 07, 10:16)
nuo tada
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 10, 07:15)
Visai čia visos išsilakte
BJ kaip tau išeigines? Kaip sveikatos per jas? Kada dabar pas kokius daktarus ?
BJ kaip tau išeigines? Kaip sveikatos per jas? Kada dabar pas kokius daktarus ?
kasdien, kaip į darbą
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 10, 16:28)
nu ne, jam išvesta stoma, bet va maistas dar kažkaip užsibuna, viskas ten normaliai, o ir apetitas normalus sakyčiau, bet jau troškulys žiaurus , gydytojas sako matuokis kiek išgeri, kiek išeina nu viskas tvarkoj , nueužsilaiko , bet kas iš to
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 11, 06:55)
Kalis gerai, natris čiut pamažejes, aplamai sako gyd kad natris žymiai pavojingiau kai krenta
BJ kaip tau ligų paieškos? Gal jau matosi horizintai?
Para, gero vejo , parvešk mus šiltus orus ir daug saulutės , ai dar gal kokį flencą įdomesnį
BJ kaip tau ligų paieškos? Gal jau matosi horizintai?
Para, gero vejo , parvešk mus šiltus orus ir daug saulutės , ai dar gal kokį flencą įdomesnį
man irgi burna džiūsta, dag geriu, kalio mažokai, dabar papildomai miltukų geriu, gal pasitvarkys