Sveikos grazuoliukės,Lyzuka kokia gėlele patapus akiai malonu.Para,pamenu,kad sakeis jog mausi kazkur ī siltus krastus ar klystu?gero poilsio tau.Bj,laikau kumščius už tave,viskas bus gerai
Parsiveziau 2rozes rosarium uotersen,kazkodel galvojau ji krūminė,dabar paskaitau,kad prie vijoklinių.Nors kitur raso,kad kaip krūmą augina,pasidalinkit mintim kaip reik sodint jas arti viena kitos jei noreciau isgaut viena didelį krūmą :hmm
:
Labas rytas
Rozarium U. maciau pas Iš kaimo, fantastiska
Leksiu pasišildyti prie Vidurzemio juros 😉
Labas rytas.
Į kokią šalį?
Žinau negalima riešutų,o neturiu valios,šiandien sergu ir mezimo nėra. Kas vakarą graikiniu lukštenu,bet vakar padauginau.
Ispanija.
O del ko negalima riešutų?
QUOTE(Para @ 2017 04 08, 07:09)
Kasa netoleruoja. Ir žinau negaliu,bet toks noras uždrausto vaisiaus.Pupelių,žirnelių,po ne daug,topinambų iš viso negaliu.
QUOTE(Para @ 2017 04 08, 07:35)
Labas rytas
Ir aš turiu, pernai sirgo ji man labai
Gero vėjo ir saulėtų dienų
Labas
Lyzuka.i kaip ji pas tave duodasi į aukstį ,kaip vijoklis ar krūmo dydzio
Papildyta:
Pas mane tulžis ušimta tai jei tik kas is maisto netinka,patikėkit kas daros su viduriais ketvirtadienį į darbą nusinesiau varskes surelį ir kazkas nepatiko mano skrandziui tai jomajo kaip sirgau,viduriavau ir tikrai daugiau nueko nevalgiau.Dvi dienas prasikankinau,o siaip jau zinau,kad jei ruosiuos vaziuot kur tai negaliu valgyt nes viduriai neprognozuojami.Snd prabudau lyg noriu sūrio su arbata,bet bijau valgyt,nusibodo ir dieną ir naktį tūlike sėdėt
Lyzuka.i kaip ji pas tave duodasi į aukstį ,kaip vijoklis ar krūmo dydzio
Papildyta:
Pas mane tulžis ušimta tai jei tik kas is maisto netinka,patikėkit kas daros su viduriais ketvirtadienį į darbą nusinesiau varskes surelį ir kazkas nepatiko mano skrandziui tai jomajo kaip sirgau,viduriavau ir tikrai daugiau nueko nevalgiau.Dvi dienas prasikankinau,o siaip jau zinau,kad jei ruosiuos vaziuot kur tai negaliu valgyt nes viduriai neprognozuojami.Snd prabudau lyg noriu sūrio su arbata,bet bijau valgyt,nusibodo ir dieną ir naktį tūlike sėdėt
QUOTE(burbuline @ 2017 04 08, 10:04)
Kolkas nieko negaliu pasakyt, nes užpernai pirkta tik tai pernai nužydejo pirma banga, tada ūglius davė apie metra, isimete pjuklelis, kol susigrizbau kas ir kaip patvarke po nemenka dali, teko nupjaut daug ir vel grįžt vos ne iki tokio aukščio koks pavasarį buvo, šiemet bus matyt kas ir kaip, nu kad ji ne vijoklis tai tikrai , tik mačiau buna pardavime kaip stiebine vazone sodinama
ui kaip lauke šalta, reikia eit lelijas išsodint bet manau susilaikysiu dar , niekur jos nepabegs
Mes i Drusk ant atvelykio turim dovanu gave kellialapius , nors ir ne Ispanija ale vis ne namuose
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 08, 11:07)
Kolkas nieko negaliu pasakyt, nes užpernai pirkta tik tai pernai nužydejo pirma banga, tada ūglius davė apie metra, isimete pjuklelis, kol susigrizbau kas ir kaip patvarke po nemenka dali, teko nupjaut daug ir vel grįžt vos ne iki tokio aukščio koks pavasarį buvo, šiemet bus matyt kas ir kaip, nu kad ji ne vijoklis tai tikrai , tik mačiau buna pardavime kaip stiebine vazone sodinama
ui kaip lauke šalta, reikia eit lelijas išsodint bet manau susilaikysiu dar , niekur jos nepabegs
Mes i Drusk ant atvelykio turim dovanu gave kellialapius , nors ir ne Ispanija ale vis ne namuose
Tai Druskininkai- prabanga. Nes kainos Lt stebuklingos. Pasaku šalis, bet vistiek gerai
QUOTE(Para @ 2017 04 08, 12:02)
Tai Druskininkai- prabanga. Nes kainos Lt stebuklingos. Pasaku šalis, bet vistiek gerai
ai mums tai kas gi tik ptrims dienoms važiuojam , užtat turiu vietinę gyventoja pažistama, sake kainos kaip paryziuj pas juos , viskas kilstelta aukštyn ženkliai
Labas rytas.
Kad visos ligos paliktu.
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 09, 08:25)
....ir naujos neuzpultu
Su svente