Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Apie ką tylim biggrin.gif
Turėjau ir aš didelių praradimų su pinigais, buvau apdraudus vaikus ir likus pusmečiui iki pilnametystės, prasidėjo visa vagnorkių velniava. Už taupytus pinigus išėjo vaikams po pirštines ir dar kažkoks niekalas. Tikrai neverta taupyti, nebent dolcus, tie visais laikais turi vertę. Dar auksas, jei mūrams neįstengi.
Šiaip taip žmonėms tas gyvenimas nuo tų pertvarkų ir politikos apkartęs ir kada tai baigsis. Gal tikrai reik emigruoti, kur šilta ir jokių politikų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pritarsiu Merii,kartais tikrai noriu emigruot iš śitos nesamonių šalies,jei turiu jėgų art čia SĄŽiningai ir už grašius gal geriau art kažkur kitur,kad bent pakaktų normaliam pragyvenimui umn.gif
Snd nusikarpiau rožes,patręšiau,rodėsi,kad neteks kirpt trumpai,bet pasirodo teko,vienintelis leonardas isliko koks buvo nuo rudens.
O paskui su dukra sugalvojom važiuot ant 6val mišių,ėjom velykinės išpažinties.
Atsakyti
Rožės, kaip ne keista, beveik visos juodos, tai bus proga atsinaujinti, lb neverkiu, tik paprasta, kaimietiška krūminė energijos pilna ir mazgė besidriekianti. Ryt užsiimsiu karpymu, tręšimu, nes paskui nebus kada. Savaitės bėgyje nenorėsiu kvaršinti sau galvos augalais. Dar actara reik pereiti, tik šį kartą liesiu, gal bus daugiau naudos.
ne visi augalai išlindę, pasigendu kai ko, bet gal anksti.
Jaučiu, kad duos šiluma, gerai būtų.
Atsakyti
Labas rytas. Nesamone su tais kaupimais ateičiai. Kaupti reiketu kitokiu budu. Man tiktu Giegos variantas, nusipirkai buta nuomai. Tai zinosi kad tavo, o prie varganos pensijos jau neblogas priedas.

Su rozem nuostoliu nera, tik su pelargonijomis. Bet visos nemire, tures uztekti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Para, gal jau galima palergonijas lauke laikyti? Sustačiau šįkart su vazonėliais į lovelį ir užpyliau durpėmis, kad ciekavos kaimynės nematytų.
Kaip man čia susišvietė, kad klivijas išboginau. Nekenčiu jų, bet ir atsisakyti negaliu, nes sunkiai skiriuosi su augalais.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 04 02, 13:35)
Para, gal jau galima palergonijas lauke laikyti? Sustačiau šįkart su vazonėliais į lovelį ir užpyliau durpėmis, kad ciekavos kaimynės nematytų.
Kaip man čia susišvietė, kad klivijas išboginau. Nekenčiu jų, bet ir atsisakyti negaliu, nes sunkiai skiriuosi su augalais.

Kad dar anksti pelargonijoms, nors ir kiek cia ta šiluma bus. Dar tik balandis. Geguzę ir tai šalnu buna mirksiukas.gif
Norisi ir man ka istempti is namu. bigsmile.gif
Labukas
Atsakyti
Susinešiau atgalios, kaip man čia susišvietė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 04 02, 19:45)
Susinešiau atgalios, kaip man čia susišvietė  ax.gif

As apklosciau ir palikau šiltnamį, bus kaip bus, beto nėra jos tokios šalčiui opios
Atsakyti
PAs mane rozes jau tuoj tuoj zydes mirksiukas.gif Jau ir siaip visur zalia,gal tik keliu rusiu medziai dar be palu...Siandiena buvo atskridus tokia zalia papuga mirksiukas.gif Siaip ju nemazai Anglijoj,ypac centre karalienes parke mirksiukas.gif KAip pasakoja,tai kazkoks laivas plukde nemaza kieki tu papugu ir jos ten kazkaip istruko netoli Anglijos krantu..O kai pas mus pakankamai silta,tai ir prisiveise ju daug mirksiukas.gif

Biski sirguliuoju..Tokie apgaulingi orai-lygtai silta grazu,bet vejukas dar saltas..Tai ir perpute matyt kazkur...tempos nera,bet kazkaip nekaip jauciuosi...
VAkarienei-saslykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 02, 19:33)
..Siandiena buvo atskridus tokia zalia papuga mirksiukas.gif Siaip ju nemazai Anglijoj,ypac centre karalienes parke mirksiukas.gif KAip pasakoja,tai kazkoks laivas plukde nemaza kieki tu papugu ir jos ten kazkaip istruko netoli Anglijos krantu..O kai pas mus pakankamai silta,tai ir prisiveise ju daug mirksiukas.gif

Mačiau ir aš tas jūsų papūgas botanikos sode.Kai užlipi aukštai,lajų taku, ir eini tarp medžių gigantų,nemažai kaštainių buvo,bet net neįsivaizduoju kelių metrų,o tarp šakų tos žalios papūgos skraido.Pasijauti kaip kokiuose Havajuose. wub.gif wub.gif
Nesusirk ,Giega,rimčiau. 4u.gif
Atsakyti