na aišku kur jau pirkt visiška pigiaką tai nesamonė, bet kartais tos visos super duper mieles taips susikelia už vardąkainą, kad ohoho , čia tas pats kaip žmones dabar pamišę ant visu A+++ klasiu , už ta aukštesnę klase sumoka dar didesni prieda negu sunaudotu elektros
Kavos ap[arato neturiu, bet užtat dulkių siurblį Mielle turiu
Aš vardų nesivaikau, nors visai pigių kinietiškų prekių nesinori. Bet nereiškia, kad jų neturiu.
Aš vardų nesivaikau, nors visai pigių kinietiškų prekių nesinori. Bet nereiškia, kad jų neturiu.
Nesuprantu kudel mano rytinė zinutė rodoma valanda anksciau ,turėjo būt po 6.Nesuprantu.
As kiausus mėgstu lbai ypatingai su majonezu,o skaniausi jie man per velykas, Verdam apie 40vienetų ir sušveičiam,nelabai lieka į darbą nusinest,galvoju siemet gal 50 virt
Lyžuka,yra tekę sykį duris užtrenkt prieš nosį ir jam ir jai,buvo brolis jo atvažiavęs ir prilupo abu tai pasiutus su vaikais užsirakinau ir neleidau namo anyta baras už durų leisk namo,leisk namo jį,sakau man smarvės namie nereik ir neleidau Birželį bus 26 metai kaip gyvenam tai ačiū die smarkiai prigėręs tik 4kart buvo,bet kaip sakiau laikau kumšty nes manau jei atsipalaiduočiau būtų visko.Jo tėvas gėrė,vienas brolis pries 3metus mirė nuo gėrimo,kitas brolis irgi mėgėjas tai maniškis kažkaip laikos,tfu tfu kad neprisikalbėciau.
As kiausus mėgstu lbai ypatingai su majonezu,o skaniausi jie man per velykas, Verdam apie 40vienetų ir sušveičiam,nelabai lieka į darbą nusinest,galvoju siemet gal 50 virt
Lyžuka,yra tekę sykį duris užtrenkt prieš nosį ir jam ir jai,buvo brolis jo atvažiavęs ir prilupo abu tai pasiutus su vaikais užsirakinau ir neleidau namo anyta baras už durų leisk namo,leisk namo jį,sakau man smarvės namie nereik ir neleidau Birželį bus 26 metai kaip gyvenam tai ačiū die smarkiai prigėręs tik 4kart buvo,bet kaip sakiau laikau kumšty nes manau jei atsipalaiduočiau būtų visko.Jo tėvas gėrė,vienas brolis pries 3metus mirė nuo gėrimo,kitas brolis irgi mėgėjas tai maniškis kažkaip laikos,tfu tfu kad neprisikalbėciau.
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 29, 08:46)
Ingrida, pusryciai ne tik ne mano skrandziuj, bet ir akims ne.
O man skaniai atrodo pusryčiai.Laukiu labai šparagų.Giega,pas jus ten UK visada yra parduotuvėje.
Yra kavos aparatas,mažėlis krūtesnį darbe statė,mūms nurašė.Verdasi mb,aš tai greičiau į didelį puodą užsiplikau.
dantiste nupoliravo priekinius dantis kur demeles buvo, taisyt nieko nereikejo, ne cento nepaeme. Is to dziaugsmo pasidejau pinigu i virtuono kortele, dabar tai pirksiu Nes gal pora men. tuscia buvo.
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 29, 19:57)
dantiste nupoliravo priekinius dantis kur demeles buvo, taisyt nieko nereikejo, ne cento nepaeme. Is to dziaugsmo pasidejau pinigu i virtuono kortele, dabar tai pirksiu Nes gal pora men. tuscia buvo.
aš tai spinta patikrinau ir supratau, kad pirkti dar kolkas nereikia, netgi parduoti galiu , o jau buvo irgi baisulinis noras užejes
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 20:14)
aš tai spinta patikrinau ir supratau, kad pirkti dar kolkas nereikia, netgi parduoti galiu , o jau buvo irgi baisulinis noras užejes
Na taip, pavasaris noru metas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 20:14)
net suprunksciau
Tai as perku is Amerikos babaliukui, tetai visokius papildus sanariams, smegenams, sau koki sampuna ar da ka nugriebiu. Snd. gal 5 siuntinius is tos laimes uzsisakiau, gal muitine neuztrumpins.
Vat galvoju, dantiste nenuplese, pinigai nenukentejo del mano vieno bais saziningo poelgio Pries tris dienas su komp. mamos pasu emiau vaistus vaistinej, vienu dar pagal laika uz 9 eurus dar negalejo duot, bet atnese ir as i rankinuka isimeciau. Po to sako: sie veliau, tai sakau: jus man jau juos davet. Atidaviau. Negaliu sakyt, kad velniukas nekuzdejo i ausi: neatiduok
A Sapniukas apie kitus rūpinas, o aš apie skudurus tik, gėda pelėda,
beje mano mamai tas ženčenis netiko, labai kelia spaudimą, ir tu sapniuk pasižiurek nes kažkada rašei kad tavo babulytei spaudimas aukštas, tai aš nutraukiau jau jį
beje mano mamai tas ženčenis netiko, labai kelia spaudimą, ir tu sapniuk pasižiurek nes kažkada rašei kad tavo babulytei spaudimas aukštas, tai aš nutraukiau jau jį
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 20:57)
A Sapniukas apie kitus rūpinas, o aš apie skudurus tik, gėda pelėda,
koks zencenis
jei tu apie ginkmedi, tai gal tu teisi. Pati gersiu, nes mano spaudimas geras, o su galva gal ne taip gerai
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 29, 21:17)
koks zencenis
jei tu apie ginkmedi, tai gal tu teisi. Pati gersiu, nes mano spaudimas geras, o su galva gal ne taip gerai
ai sumaišiau , aha apie ginkmedį
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 18:57)
As ir skudurine Nors siandien nunesiau sijona priduot Nu grazus tas sijonas,as ji jau kelis kartus pakilnojau,bet nieko neprisiderinau prie jo Vos viena bliuskute ir ta tik is bedos...
PAskui matavaus 2 sukneles,2 bliuskas,bet irgi nieko nepirkau Viena suknele per didele,kita per maza,bliuskos-juodos....Nenoriu juodu rubu