Sapniuk,parasei mano pamąstymus,daznai pagalvoju jei vaikio draugė nesistengs su maitinimu ką jis darys arba kazką gaminsis,arba pirks gatavą,o jei bus netoli gal pas mamą atlėks Mes esam 2marcios,tai aš saviškį kumštyje laikau,jei pasiuntu žaibais svaidaus.Kažkada prieš kokius8 metus manasis darbe kažką šventė ir gryžo lavonas,vonia mūs didelė,nuėjo ten ir susmuko,galvoju gulėk,sušalsi atsikelsi.Atlėkė anyta sūnelio paziūrēt :hihihi:oi sako kaip tu jį taip ant plytelių palikus,uzmesk ką,sakau nieko nemesiu,greiciau prablaivės tai lėkė namo kad rast kuom balamutą uzklot nes as nedaviau.O anoji marti straksi aplink saviskį koks bebūtų tai ši uošvei tinka,o aš mato velnių prišveitus tai nlb patinku Tai va toks vienintelis mano gerumas,kad pamaitinu,o daugiau nelepinu nes ir pati nesu lepinama
Bj,kaip graziai nori pasivadint,kazi kokios istorijos tų mūs vardų.As kai registravaus kaip tik skaičiau knygą apie linksmų damų kompaniją ir jos pasivadinę buvo panašiai tai aš nieko negalvojus,galvos nesukus ir pasivadinau burbuline
As valgyt,apart blynu kepimo,nemokejau iki istekejau MB is vis su virtuve susipykes TAi nori nenori teko man ismokt valgyt daryt Nu ir nieko,sakyciau gana skaniai valgyt gaminu
Su laiku ir MB ismoko pasidaryt valgyt...O vaikai irgi mokejo blynus issikept,makaronu uzkepeles visokias pasidaryt..PAskui ri mesiskus patiekalus Ir sunus sakyciau net skaniau padaro,nei dukra
Su laiku ir MB ismoko pasidaryt valgyt...O vaikai irgi mokejo blynus issikept,makaronu uzkepeles visokias pasidaryt..PAskui ri mesiskus patiekalus Ir sunus sakyciau net skaniau padaro,nei dukra
tai vat, blogai, kai ta mamu-sunu virkstele laiku nenukerpama. Nu buc koki lakmona uzmetus, kad nesuparalyzuotu O tai paskui vel tupinek, visi priekaistautu, kad susargdinai
As labai gera pamoka gavau is pirmos zenatves. Po vyro mirties baigesi triju patiekalu vakariene, dulkiu valymas, grindu plovimas kasdien
Dabar noriu dulkes valau, o noriu ne Valgyt darau tik kad mama yr ir namie sedziu. Neuzikraunu sau darbu, nesistengiu visu namo kampu laikyt.
As labai gera pamoka gavau is pirmos zenatves. Po vyro mirties baigesi triju patiekalu vakariene, dulkiu valymas, grindu plovimas kasdien
Dabar noriu dulkes valau, o noriu ne Valgyt darau tik kad mama yr ir namie sedziu. Neuzikraunu sau darbu, nesistengiu visu namo kampu laikyt.
Aš gerietė,man visaip gerai.
Mes su Para pabusim jums atsvara. Na dar Burbuliuka priimsim, kad visos tokios gerietes
As siandien labai gera buvau SAu Savo masina nusiploviau,savo kiema pagrebojau Paskui savo nagus nusilakavau,dabar kepu sau tinginiu varskecius
Tai sau visada reik gerai but. Su savim ir as nesipykstu.
Valgyt is kur as taip neblogai darau, tai net nezinau. Mama vista puode isvirdavo, sriuba nuo normalios sriubos labai toli buvo As gal is manos sesers, visas vasaras Panevezy praleisdavau. Jos dukras net dabar sesutem vadinu, o teta mane dukryte.
Valgyt is kur as taip neblogai darau, tai net nezinau. Mama vista puode isvirdavo, sriuba nuo normalios sriubos labai toli buvo As gal is manos sesers, visas vasaras Panevezy praleisdavau. Jos dukras net dabar sesutem vadinu, o teta mane dukryte.
o mama nepaleidus jo, pririsus, nu cia neisivaizduokit ne viena grandines
Man kartais juokinga atrodo, kai vaikis pasakoja: uz buta mokam per puse, maisto pirkt einam paeiliui, gaminam paeiliui, tvarkomes abu. Nu sitoj vietoj truputi suabejociau....
Na susimt ir kartais reik...
Man kartais juokinga atrodo, kai vaikis pasakoja: uz buta mokam per puse, maisto pirkt einam paeiliui, gaminam paeiliui, tvarkomes abu. Nu sitoj vietoj truputi suabejociau....
Na susimt ir kartais reik...
Mano uosviene irgi megeja vis pamokint,kaip gyvent,tik niekas jos neklauso Ji tikrai dar uzkamsytu kaldryte suneliui,tik tas virkstele pats nusigrauze kokiu 16m ir isvare studijuot i Latvija,kad vis toliau nuo motineles O dar kai mane ragana susirado,tai oho kokius kelius ejo,kad tik isskirt
Nu kokie nerealiai skanus tie tinginio varskeciai Negaliu atsivalgyt
Nu kokie nerealiai skanus tie tinginio varskeciai Negaliu atsivalgyt
Tai ri valgau,nes irgi silpnavale esu...jei skanu,tai iki galo ir suvalgyt reikia O iki grazios figuros dar toli...Realiai norint turet grazia figura,reikia arba visa gyvenima nuo jaunystes sportuos..O jei tik senatvej susigriebi,tai turi labai daug visko paaukot..Nu gerai,kazka paaukot galiu,bet noriu rezultatu cia ir dabar,o ne po keliu metu...
Per metus numeciau 10kg,nesilaikant kazkokiu ypatingu dietu,tik pareguliavus maista ir vsio..Nebekrenta nei gramas daugiau...
Per metus numeciau 10kg,nesilaikant kazkokiu ypatingu dietu,tik pareguliavus maista ir vsio..Nebekrenta nei gramas daugiau...