LAbukas
Na as pirmadieniais laisva,tai man geresnis prisitaikymas prie pakeisto laiko Nors kai atsikeliau puse 10,tai dabar biski gaila laiko
O siaip galetu ir palikt ta vasaros laika...Na kada nusibos visi tie sukiojimai...
Labas rytas.
QUOTE(burbuline @ 2017 03 27, 21:16)
Laba Koks sunkus pirmadienis,vaziavau namo ir autobuse taip pagailo savęs vos ašarą sulaikiau Gryzus pagulėjau ir apsispakajinau,neturiu is ko rinktis,o ir bijau pokyčių,naujovių.Snd net valgyt nedariau valgė vyrai ką rado.
vaje Burbuliuk, nepasiduok juodom mintim, ar čia darbas taip išsekina?
BJ kaip sekas daktarų lankymai, gal jau šviečias horizontai?
Matet beje koks vakar įspūdingas dangus buvo?
https://scontent-waw...amp;oe=59673259
čia ne mano nuotrauka, bet akys ta patį vaizda matė
QUOTE(burbuline @ 2017 03 27, 21:16)
Laba Koks sunkus pirmadienis,vaziavau namo ir autobuse taip pagailo savęs vos ašarą sulaikiau Gryzus pagulėjau ir apsispakajinau,neturiu is ko rinktis,o ir bijau pokyčių,naujovių.Snd net valgyt nedariau valgė vyrai ką rado.
o tai vyrai berankiai, kad valgyt sau ir tau nepadaro.
Bjauri as kartais, teks iprasti
BJ, kaip tu ir tavo negalavimai?
LAbukas
Burbuline
Lyzuka,panasu vaizdeli ir as maciau Vezem draugus i orouosta ir kaip tik svito-dangus ruzavas ruzavas buvo Nefotkinau ir as,nes su telefu nesigauna toks grazus vaizdas,koks is tikro buna...
Burbuline
Lyzuka,panasu vaizdeli ir as maciau Vezem draugus i orouosta ir kaip tik svito-dangus ruzavas ruzavas buvo Nefotkinau ir as,nes su telefu nesigauna toks grazus vaizdas,koks is tikro buna...
Labukas,
Užsikasiau tarp popierių, tai net balionų nepadalinu.
Na aš jungiuosi pries Sapniuko, būsim dvi bjaurios, o Bjaurybė su savo vardu į kompaniją tinka Tai jau cielos trys
Laikykitės ir sveikit, gi toks gražus pavasario dangus
Užsikasiau tarp popierių, tai net balionų nepadalinu.
Na aš jungiuosi pries Sapniuko, būsim dvi bjaurios, o Bjaurybė su savo vardu į kompaniją tinka Tai jau cielos trys
Buvo tarpas,kai pusryciai pietus vakariene pagaminta,i lekste ideta ir pries nosi pastatyta Bet tada namie sedejau,nedirbau....O dabar viska moka ir pats sau pasidaryt Ypac dabar,kai valgo savo jautienos steikus,o as ju nemoku iskept
QUOTE(Para @ 2017 03 28, 15:04)
L
ot kokios, na tada mes su Giega ir Burbuline padarysim atasvarą ir būsim geros, švelnios ir pūkuotos
Ai dar Ingirdą priimsim ir mūsų dauguma
Labu mergaitės Ne bjaurios jūs,geros,tiesiog śirdim jaučiu,kad geros Aha,ispaikinau vyrukus,matau ir suprantu,maniśkis be kiaušinienės nieko daugiau nepasidaro ,o sūnų vis palepint noris kol dar prie mamos tai ir gaunas kaip gaunas aciū die,kad diedas šašlyką išmoko raugt vis bandė visokius būdus tai per bandymus ir iśmoko,nors tie man atkrito
Padejavau vakar jums,neturėjau kam daugiau,kartais tikrai tas nuovargis trenkia per smegenus.
Lyzuka,koks grazus dangus Daznai praziūrim tokius grozius...
Padejavau vakar jums,neturėjau kam daugiau,kartais tikrai tas nuovargis trenkia per smegenus.
Lyzuka,koks grazus dangus Daznai praziūrim tokius grozius...
nu pabusiu dar bjauri
vat tavo anyta neismoke sunaus valgyt gamint. Tu ir sunu lepini, pati po darbo dar valgyt sunui ir vyrui darai. Tavo marti privales vyrui valgi ruost visada, pavargus ar ne. Tada su martele busit pavargusios, neivertintos. Bernus reik kietai imt, del musu moteru geroves Mergaites reik lepint, nes ju gyvenimas ir taip retai lepina.
mANO VYRAS, JEI NEPASIDARYTU VALGYT, JAU SENAI BUT UZSILENKES. mANES NAMIE NEBUNA NUO PAVASARIO IKI ZIEMOS. O i, kad pavariau. Nu gal biskuti perspaudziau....
vat tavo anyta neismoke sunaus valgyt gamint. Tu ir sunu lepini, pati po darbo dar valgyt sunui ir vyrui darai. Tavo marti privales vyrui valgi ruost visada, pavargus ar ne. Tada su martele busit pavargusios, neivertintos. Bernus reik kietai imt, del musu moteru geroves Mergaites reik lepint, nes ju gyvenimas ir taip retai lepina.
mANO VYRAS, JEI NEPASIDARYTU VALGYT, JAU SENAI BUT UZSILENKES. mANES NAMIE NEBUNA NUO PAVASARIO IKI ZIEMOS. O i, kad pavariau. Nu gal biskuti perspaudziau....
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 28, 07:50)
BJ kaip sekas daktarų lankymai, gal jau šviečias horizontai?
kol kas nieko, šeštadienį vėl pablogėjimas buvo, tempa užkilo, apetito nulis, rankos ir kojos dreba, vos paeinu. Vakar darė skrandžio rengeną, viskas tvarkoje, kepenų tyrimai irgi, tik rodo, kad riebalų per daug išskiria. Vakar jau praėjo tas negerumas ir vėl valgyt galiu, o taip jokio alkio jausmo, kad ir kiek nevalgyčiau, tik pilvas pradeda garsiai gurgti, tada prievartiniu būdu kažką nuryju. Nebūt tempos, sakyčiau gal rimtai babai su galva negerai, bet tempa ir skausmas būna Ryt žarną rysiu
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 28, 11:27)
BJ, kaip tu ir tavo negalavimai?
vis dar taip pat
QUOTE(Para @ 2017 03 28, 14:04)
aš planuoju pasikeisti, tik bėda, kad dabar nekeičia kurį laiką Būsiu gal kokia Vasilisa prekrasnaja