Laba mergicos Ziūriu tinginiaujat visos,tingit rasinēt.Matau,kad iš panašaus dydzio puodelio ir as geriu,Lyžukėl
Buvau su vyriškiu mišiose,gryzus pataisiau pietus ir prigulus uzmigau,taip sakant švenciu sekmadienį kaip prisakyta .Skaitau Katerinos Webb "Primiršta daina".Skaičiau jos"Palikimas"tai lb patiko,neblogai skaitosi ir ši,įtraukianti.
Į mišką aš važiuoju.prsivežėme iš kirtimo pušų pripjautų ripkučių.Ar turės mb ką sukonstruoti,pvz.staliuką,ar kėdutes?
QUOTE(burbuline @ 2017 03 26, 18:27)
Lyžuka,o ką bando pagaut tas gražuolis ar savo atvaizdu vandeny grožisi?
Isleidau dukrą į Vilnių,sopa širdelę o juk ne į užsienius,sako mamčik aš čia pat,savaitgalį grysiu,o man ir cia pat rodos toli.
Isleidau dukrą į Vilnių,sopa širdelę o juk ne į užsienius,sako mamčik aš čia pat,savaitgalį grysiu,o man ir cia pat rodos toli.
Smalsu kas ten bega ir pagaut neina , plius paragaut gi rūpi
Musu vienas pazistamas turi vilksuni.. Dabar jis gyvena tokioj sodyboj,tai suo turi daug laisves.. Ir tam draugeliui gali tekti kraustytis i buta,kur suo bus nepageidaujamas.... Tai uzklause mb ar sutiktu pasiimt ta suni,jei ka,jei tikrai nebus salygu jo laikyt.. O mbtai svaigsta del jo Tai va,visko gali but,kad ir mes suni isigysim.. Nors man pilnai uztenka ir katino
Šiaip vilkšiniai ir kambari gali puikiai gyventi , jie labai prisiriša prie šeimininko, kaip namu sargas, apsaugai čia ne tas šuo, nors daugelis isitikine priešingai yra , bet jau bute min du kartus reiks išvesti ir pageidautina ne ant 10 min
Matai,ten gali buti net ne butas,o tik kambarys pas zmones...TAi tie zmones gal but nenores tokio didelio suns...O mB sita suni nuo maziuko pazista ir suo MB atpazista,draugauja..TAi tas draugelis ir uzklause- tokiu extra atveju ar paimtu...Jis pats nelabai noretu atiduot kam to suns..Bet kartais gyvenimas privercia...
Labas rytas.
O dievulėli,Giega,koks gražuolis.
Susimakalvo laikas,gėriau apie dvi leksotonilį.
giega, abu grazus,
Labas rytas
atsikeliau anksti, pati durna
Labas rytas
atsikeliau anksti, pati durna
Aha liux šuniukas, protingi jei labai ir gana paklusnus
Sveikos
Rimti pusryčiai ,čia man priejų ko stipresnio norisi
Subalamutino tos valandos iš vakaro dar miego nesinori, ryte jau akiu nepraplėšiu
Sveikos
Rimti pusryčiai ,čia man priejų ko stipresnio norisi
Subalamutino tos valandos iš vakaro dar miego nesinori, ryte jau akiu nepraplėšiu