Labas rytas.
mano servyzai dežese ant aukšto sukelta i palepes , ot nauda
Sveikos
Antį kepsiu , lauke šlapia, ner ka veikti, paziurejau jau ridikeliai dygsta šiltnami
Sveikos
Antį kepsiu , lauke šlapia, ner ka veikti, paziurejau jau ridikeliai dygsta šiltnami
Labas,
o tai ko nenaudojat? Gertumet kava is porcelianiniu puoduku ir kava skanesne butu.
o tai ko nenaudojat? Gertumet kava is porcelianiniu puoduku ir kava skanesne butu.
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 25, 12:11)
Labas,
Maži W tokie leksti beje didesnius turiu pasilikus su konvalijom
Laba
Tai dideliuose puodeliuose nebe kava gaunasi, o kavos
gerimas. Man skanesne nedideliuose puodeliuose. Vandens ir taip galiu atsigerti. kava italiano skaniau nei americano
Tai dideliuose puodeliuose nebe kava gaunasi, o kavos
gerimas. Man skanesne nedideliuose puodeliuose. Vandens ir taip galiu atsigerti. kava italiano skaniau nei americano
Man irgi tik iš mažu kava turi but, bet ir puodeliai spešial tokie
eikit jau,prisidedu normaliai kavos,gaunas liuks,nu negalvokit,kad puodas puslitrinis maniškis saki,kad aš beprotė kad tiek kavos deduos nes jis tik pusantro šaukštelio dedas.Pana padarė desertą panakotą,eisiu smaguriaut.Diena prabėgo ir nieko nepasidariau,kambarių aptvarkymo neskaitau,kad ypatingai dirbau na dar siek tiek spinteles vurtuvėj patvarkiau Vakarą leisiu su knyga,geriausias atsipalaidavimas man.
Nepergyvenk Burbuline, aš net kambariu neapejau, svečiu buvo pas dukra, tai kur ten makaluosiu su siurbliu , tik savo aukštą pertraukiau mažumele, ryt reiks pereit visur , atrodo nei čia tu žmoniu pas mus daug o ir patys didžiaja dali ne manie praleidziam laiko, o visokios kutvelos tik laksto
BJ kaip savijauta? Gal jau taisais po truputį ?
Beje jei kas su skrandžiu, žarnynu tai arba krapu arba vingiorykštes arbata padeda
o kava aš megstu iš tokiu stikliniu su dvigubom sienelem gerti, aplamai man stiklo, persišviečiantys indai yra silpnybe , beje geriu stipria bet be cukraus
Tiesa, ka skaitai? mane irgi lyg ant detektyvu patrauke, bet iki bibliotekos patingejau eit, tai pabandziau Doilį, nu koks gali but malonumas kai pabaiga mintinai žinai tai dabar skaitineju Tėna Brauną irgi n kartu jau ale man tie aprašymai vakaro, ryto patinka
BJ kaip savijauta? Gal jau taisais po truputį ?
Beje jei kas su skrandžiu, žarnynu tai arba krapu arba vingiorykštes arbata padeda
o kava aš megstu iš tokiu stikliniu su dvigubom sienelem gerti, aplamai man stiklo, persišviečiantys indai yra silpnybe , beje geriu stipria bet be cukraus
Tiesa, ka skaitai? mane irgi lyg ant detektyvu patrauke, bet iki bibliotekos patingejau eit, tai pabandziau Doilį, nu koks gali but malonumas kai pabaiga mintinai žinai tai dabar skaitineju Tėna Brauną irgi n kartu jau ale man tie aprašymai vakaro, ryto patinka
Labas rytas.