Labas rytas.
Na kad protarpinis gerai?MB iš viso kūdas.Žinau ir dukra bara,valgymas vakare.Tada vaisiai prasideda,sūriai,ledai.Po vakarienės,mano laikas,mezgu,filmus žiūriu.
O tai kiek dabar gyvūnų turi?Mažesnis krūvis darbo?
protarpinis gerai bet ne pojo apsivalgymas ..nu žinai čia teoriškai praktiškai kaip gausis aš nesilaikau jokiu protarpiniu nes tada apsiryt pavojus geriau valgyt panašiais tarpais ir tiek
kruvis tas pats bet kai turiu prieiga iš namu ir man nereikia valandas išbut o darba padaryt, tai pati ir pasiplanuoju, pvz ir velai vakare galiu kazka prisest, kam man laukti ryto
nedaug dabar turiu 8 kates i9r 2 šuniukai išsidalino daug jau , o prieglauda rado patalpas tai tokia kaip mano veikla daug maz atkrito...
kruvis tas pats bet kai turiu prieiga iš namu ir man nereikia valandas išbut o darba padaryt, tai pati ir pasiplanuoju, pvz ir velai vakare galiu kazka prisest, kam man laukti ryto
nedaug dabar turiu 8 kates i9r 2 šuniukai išsidalino daug jau , o prieglauda rado patalpas tai tokia kaip mano veikla daug maz atkrito...
QUOTE(IngridaB @ 2025 01 25, 07:59)
Labas rytas.
Viena naktis miegama,kita-bemiegė ir vaistai nepadeda.Kas čia pasidarė?Kai buvo pilnatis,ją kaltinau.O dabar?Vakar dar pražiūrėjau tą Mamą ir ką išsilakstė miegi visai.Antrą kėiausi gėriau dar Ashwagandą ir ta nepadėjo.
Kilogramai auga,protarpinį laikausi,pusryčių nevalgau,judu kiek galiu ir vistiek jie auga,kaip ir kiekvieną žiemą.
Auga ir man , jau į pliusą virš keturiasdešimt kg , bet ką darysi, sportuoju kasdien, kardio galiu tik kai kada, sėdimo nervo uždegimas, tai atpuola vaikščiojimai, krūvis ryškia mažesnis ir auga svoris. Protarpinis padėjo pradžioje, paskui sustojo. Hormonus padidina, tai lyg sustoja kuriam laikui augti, o paskui vėl iš naujo ir niekas nepadeda. Šiais metais, jau ir namie gaminu, nešuosi dėžutėse, rezultato jokio. O va , su pusryčiais bėda, nesinori valgyt anksti, bandau antrą rytą, bet net neskanu ryte
QUOTE(IngridaB @ 2025 01 26, 08:47)
Labas rytas.
Oi kaip gerai išmiegota.Dukra su drauge atvažiuoja į svečius,galvoje meniu.Gaila klientai keičiasi šiandien darbo bus tvarkymosi,bet gal spėsiu kažką skanaus pagaminti?
Oi kaip gerai išmiegota.Dukra su drauge atvažiuoja į svečius,galvoje meniu.Gaila klientai keičiasi šiandien darbo bus tvarkymosi,bet gal spėsiu kažką skanaus pagaminti?
QUOTE(Lyžuka @ 2025 01 28, 07:51)
aš tai dirbu po pietu pirm-ketv iš namu penktadieni visa diena tai prie to pacio kažka pasidarau, tai man savaitgalius ir yra poislis pilnai sakykime ypač sekmadienis o jei taip pilna d.d. aišku tada po darbo jau nieko nespėčiau o ypač dabar su tiek gyvunu
Ingrida itin didelę klaida darai pusryčiu nevalgydama, aplamai valgyk 3 k į diena būtinai ir tada ir svoris neaugs na bent ne itin , daugiau baltyminio maisto, vakare jokiu vaisiu
Ingrida itin didelę klaida darai pusryčiu nevalgydama, aplamai valgyk 3 k į diena būtinai ir tada ir svoris neaugs na bent ne itin , daugiau baltyminio maisto, vakare jokiu vaisiu
tau gerai, aš praktiškai namie būnu apie pusė septynių, kartais ir šeštą. Tai pavalgau ir sėdu dirbti kažkiek prie kompo, kitai dienai ruoštis, nors pagrindą pasidarau sekmadienį, po darbo tik pasikoreguoju ir atsispausdinu. Ir viskas, aštuntą sportas ir paskui dušas ir miegot. Šeštadienį paskaitos, o sekmadienį skalbimas, apsitvarkau, valgyt į dėžutes visai savaitei ir jau po pietų sėdu padirbėt, darbus visai savaitei ruošiuos. Žodžiu, gyvenimo jokio, ir poilsio irgi, o moka ... Ir dėtis nėra kur arba vėl lagaminus krautis ir važiuot kitur, geriausiu atveju čia, lieka prekybos centrai. Šiaip mokykloje žiaurus grafikas, kasdienien nuo ryto iki vakaro, nei apsiperki, nei pas gydytoją. Vėlai vakare niekas nedirba:(
Labas rytas.
Baius baisu BJ,nuo tokio gyvenimo.Dabar su mb kaifuojame nuo tokio gyvenimo.Jokio skubėjimo,jei dar vieną namuką,po trejų metų pensija,pas mane tai tik pašalpa,buto nuoma ir jau normaliai gali gyventi.Kad tik sveikatos būtų.
Pritariu Ingridai aš irgi mėgaujuosi dabar gyvenimu užsiimu megstama veikla, darbu neapsikrovus, buvo cia po kovido mintis kai jau prasidejo įprasta darbas iš namu ir tuo pačiu atsirado laisvo laiko ar daugiau prisiimti savo darbų ar kur nukreipti save , bet pagalvojau kad visų pinigų neuždirbsi reikia gyvenime ir skirti laiko hobiams , o tu pinigu kuo duagiau uždirbi tuo didesni poreikiai auga taupyt vel beprasmiška, nuvertėja o ir tikslas koks? šiandien gyvas rytoj gal jau su angeliukais sveikinsies
nu, su tokiuu atlyginimu mokykloje nelabai gali gyvenimo malonumais džiaugtis
Pernai babulką papildomai prižiūrėjau, tai dasidurdavau, dabar teko atsisakyti dėl mokslų. Tai ką žinau ar ten maximose daugiau uždirba
Pernai babulką papildomai prižiūrėjau, tai dasidurdavau, dabar teko atsisakyti dėl mokslų. Tai ką žinau ar ten maximose daugiau uždirba
Labas rytas.