Labas rytas.
BJ,kaip viskas pažystama.
Turėjome ir mes sklypą nusipirkę,nu ne maniškiui statytis namą,pardavėme.
Labas
QUOTE(*Bj* @ 2024 11 06, 20:04)
Labas
Labas rytas.
Ir tik labas?
kaip sveikata?
Maniškis vakar buvo atvažiavęs,nupjovė žolę,suvarinėjome motociklą,dviračius jau žiemai.Bandė treniruotis su treniruokliais,aha nėra jėgų.Tai dar padėjo kubilą išplauti,bandė pajungti maišytuvą,bandė.....Laukiu boilerio dalies,turi ki 10 atvežti,matysime ar veiks.
SVeikos mergaites
Abiems po , stiprybės, o svarbiausia vilties ir tikejimo ..viskas bus gerai
aš neinu pas gyd...nzn turbūt blogai aišku kaip paklausau kitos mano metu tą, aną jau išsioperavo, dar kazka nupjovė, priaugino, papildė, implantus susidejo ai argi sustabdysi tą senatvę, o dėl ligų tai tik pradėk pas juos vaikščioti aišku kad atras...vakar drauge sako pamokyk į e. sveikata prisijungt, tai pasakiau kaip bet as tik teoriškai žinau, nes nesijungiu neturiu į ka ten žiurėt
tik nemuškit manęs skaudziai
aš neinu pas gyd...nzn turbūt blogai aišku kaip paklausau kitos mano metu tą, aną jau išsioperavo, dar kazka nupjovė, priaugino, papildė, implantus susidejo ai argi sustabdysi tą senatvę, o dėl ligų tai tik pradėk pas juos vaikščioti aišku kad atras...vakar drauge sako pamokyk į e. sveikata prisijungt, tai pasakiau kaip bet as tik teoriškai žinau, nes nesijungiu neturiu į ka ten žiurėt
QUOTE(IngridaB @ 2024 11 07, 08:23)
Labas rytas.
Ir tik labas?
kaip sveikata?
Maniškis vakar buvo atvažiavęs,nupjovė žolę,suvarinėjome motociklą,dviračius jau žiemai.Bandė treniruotis su treniruokliais,aha nėra jėgų.Tai dar padėjo kubilą išplauti,bandė pajungti maišytuvą,bandė.....Laukiu boilerio dalies,turi ki 10 atvežti,matysime ar veiks.
Ir tik labas?
kaip sveikata?
ai, kol neužvalgau, tai nieko, arba tik užkandžiauju. Normaliau pavalgius, po duobute raižo baisiai. Tai darbe tik užkramtau, namie kažkiek daugiau pavalgaum vidurius bet ko į burną įsidėjus pučia...
QUOTE(Lyžuka @ 2024 11 07, 08:53)
SVeikos mergaites
taqi jei neskauda, ko ten eiti pas tuos gydytojus
Skaudės, ir be e.sveikatos nulėksi
Papildyta:
Sveikos
aš jau šiandien, kaip lapas, man keturių dienų darbo savaitė būtų pakankama , penktadieniais jau vos atidirbu
Labas rytas.
BJ,siaubas jei ištisai pavalgius skauda?Negali valgyti ką nori.Sesei jau gal 10 metų neranda ligos,kiek jau praėjo tyrimų,ištisai skausme gyvena.Vienas gydytojas pasakė pas psichologą reikia.Įtariu irgi,be galo jautri,be tablečių,gana stiprių neužmiega.Mėnesį prieš kelis metus buvo ant biuletenio,lankėsi kaip ir psichologo tokioje stovykloje,jie ten gamino maistą,sportavo,bendravo daugiau tokia grupė.Mano a.a. babytė,kiek atsimenu visą gyvenimą sirgo,nerado ligos pragyveno iki 99,7 metų.Aš sesei sakau pamatysi pergyvensi visus.