Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
BJ,kaip viskas pažystama. 4u.gif
Turėjome ir mes sklypą nusipirkę,nu ne maniškiui statytis namą,pardavėme. ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2024 11 06, 20:04)

Labas rytas.
Ir tik labas?
kaip sveikata?

Maniškis vakar buvo atvažiavęs,nupjovė žolę,suvarinėjome motociklą,dviračius jau žiemai.Bandė treniruotis su treniruokliais,aha nėra jėgų.Tai dar padėjo kubilą išplauti,bandė pajungti maišytuvą,bandė.....Laukiu boilerio dalies,turi ki 10 atvežti,matysime ar veiks.
Atsakyti
SVeikos mergaites

Abiems po 4u.gif , stiprybės, o svarbiausia vilties ir tikejimo ..viskas bus gerai smile.gif
aš neinu pas gyd...nzn turbūt blogai aišku kaip paklausau kitos mano metu tą, aną jau išsioperavo, dar kazka nupjovė, priaugino, papildė, implantus susidejo doh.gif ai argi sustabdysi tą senatvę, o dėl ligų tai tik pradėk pas juos vaikščioti tongue.gif aišku kad atras...vakar drauge sako pamokyk į e. sveikata prisijungt, tai pasakiau kaip bet as tik teoriškai žinau, nes nesijungiu neturiu į ka ten žiurėt smile.gif

tik nemuškit manęs skaudziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 11 07, 08:23)
Labas rytas.
Ir tik labas?
kaip sveikata?

Maniškis vakar buvo atvažiavęs,nupjovė žolę,suvarinėjome motociklą,dviračius jau žiemai.Bandė treniruotis su treniruokliais,aha nėra jėgų.Tai dar padėjo kubilą išplauti,bandė pajungti maišytuvą,bandė.....Laukiu boilerio dalies,turi ki 10 atvežti,matysime ar veiks.

ai, kol neužvalgau, tai nieko, arba tik užkandžiauju. Normaliau pavalgius, po duobute raižo baisiai. Tai darbe tik užkramtau, namie kažkiek daugiau pavalgaum vidurius bet ko į burną įsidėjus pučia... doh.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2024 11 07, 08:53)
SVeikos mergaites

Abiems po  4u.gif , stiprybės, o svarbiausia vilties ir tikejimo ..viskas bus gerai smile.gif
aš neinu pas gyd...nzn turbūt blogai aišku kaip paklausau kitos mano metu tą,  aną jau išsioperavo, dar kazka nupjovė, priaugino, papildė,  implantus susidejo  doh.gif ai argi sustabdysi tą senatvę, o dėl ligų tai tik pradėk pas juos vaikščioti tongue.gif aišku kad atras...vakar drauge sako pamokyk į e. sveikata prisijungt, tai pasakiau kaip bet as tik teoriškai žinau, nes nesijungiu neturiu į ka ten žiurėt smile.gif

tik nemuškit manęs skaudziai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taqi jei neskauda, ko ten eiti pas tuos gydytojus biggrin.gif
Skaudės, ir be e.sveikatos nulėksi doh.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
aš jau šiandien, kaip lapas, man keturių dienų darbo savaitė būtų pakankama rolleyes.gif , penktadieniais jau vos atidirbu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
BJ,siaubas jei ištisai pavalgius skauda?Negali valgyti ką nori.Sesei jau gal 10 metų neranda ligos,kiek jau praėjo tyrimų,ištisai skausme gyvena.Vienas gydytojas pasakė pas psichologą reikia.Įtariu irgi,be galo jautri,be tablečių,gana stiprių neužmiega.Mėnesį prieš kelis metus buvo ant biuletenio,lankėsi kaip ir psichologo tokioje stovykloje,jie ten gamino maistą,sportavo,bendravo daugiau tokia grupė.Mano a.a. babytė,kiek atsimenu visą gyvenimą sirgo,nerado ligos pragyveno iki 99,7 metų.Aš sesei sakau pamatysi pergyvensi visus. mirksiukas.gif
Atsakyti