Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida, kaip sveikatėlė?
Aš irgi savaitę laiko kankinausi, skausmas po kairiu šonkauliu, pilvo apačia skaudėjo, vidurių pūtimas kankino. Stebuklas, pirmadienį reikėjo pas gydytoją, kažkiek pagerėjo. Gavau pas gatro gruodžio pradžioje talonėlį ir tai mokamą
Aš irgi savaitę laiko kankinausi, skausmas po kairiu šonkauliu, pilvo apačia skaudėjo, vidurių pūtimas kankino. Stebuklas, pirmadienį reikėjo pas gydytoją, kažkiek pagerėjo. Gavau pas gatro gruodžio pradžioje talonėlį ir tai mokamą
Labas rytas.
BJ,nusišauk,pas mokamą tokia eilė?
Ačiū,susigydžiau,suveikė antibiotikai.Kai pakliuvau pas gydytoją,tai sakė gal ir nelabai tiko antibiotikai,bet suveikė.Gydomės patys.Šlapimo tyrimas rodė uždegimą,nitratų rasta.
Su mb susipykome,užkniso mano remontai,susirinko daiktus ir išvažiavo į butą,kaip tik nuomininkai išėjo.Gal to ir laukė.Tai tas klausimas kabo ore. Gal po 39 metų ir išsiskirs keliai?
Tai dabar remontai ant mano galvos.Gerai turiu meistrus,gal brangoki,bet padaro ką noriu.Lauiu parduotuvės pats direktorius atvažiuos pajunhti boilerionepasijungia.PaSKUI MAUSIU bakterijų nuotekoms,kas statė nesugeba atvežti.O dar klientai plaukia ištisai ,man tenka vienai dabar dirbti,tvarkyti.Ech,pasiguodžiau.Šunį dar prižiūriu pažystamos,kaip tyčia dabar reikia,turiu su kuo pakalbėti.Ačiū,kad išklausėte.
Labas rytas.