Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2019 03 24, 23:15)
Gaudvile, o tu nenorėtum tų nereikalingų siūlų padovanoti? Nes...

Kad tu žinotum, kiek yra norinčių, bet negalinčių nusipirkt. Visokius virtuvės rakandus mygom paėmė, mažės lovytę, patalus taip pat labai greit ir t.t.

QUOTE(Kulkė @ 2019 03 25, 09:11)
Labas rytas  biggrin.gif  Pradedam naują savaitę  bigsmile.gif

Kavos?

Vakar Kulkė buvo caca, susikasė daržą, pasisėjo šį bei tą ir laukia sniego ateinant  biggrin.gif

O, taip, laba bigsmile.gif

Aha.

Aš tai vakar evil kvadratu buvau - šiltnamį padegiau. Graži liepsna, vienok. Ir kaip traška wub.gif

O ką pasėjai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 25, 09:43)
Kad tu žinotum, kiek yra norinčių, bet negalinčių nusipirkt. Visokius virtuvės rakandus mygom paėmė, mažės lovytę, patalus taip pat labai greit ir t.t.

Aš tai vakar evil kvadratu buvau - šiltnamį padegiau. Graži liepsna, vienok. Ir kaip traška  wub.gif

O ką pasėjai?

Taip, o siūlų žaba visad po šonu biggrin.gif

Aik aik? blink.gif Kodėl?

Ridikėlius, salotas ir krapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 03 25, 10:18)
Aik aik?  blink.gif  Kodėl?

Ridikėlius, salotas ir krapus  smile.gif

Čia iš tokių reikalų, kur žinai, kad bus negerai ir vistiek darai biggrin.gif
Šiaip tai norėjau vieną miskantą atšviežint, visai šalia šiltnamio auga. Padėjau metalinę plokštę, pasiruošiau livarą vandens, o tasai kuokštas taip smagiai įsiliepsnojo, kad ėmė lydytis šiltnamio viršus. Et, teko pilt vandenį.

Vyriškis paskui visą dieną klausė, kas užėjo. Tai taip ir pasakiau - užkniso, laistyk čia dar jį ir šiaip plokštes jau laikas keist ax.gif biggrin.gif Tai su plokščių keitimu pilnai sutiko biggrin.gif

A, tai pirmiems dzin, o krapai tik čiut čiut vėliau sudygs ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 25, 10:31)
Čia iš tokių reikalų, kur žinai, kad bus negerai ir vistiek darai  biggrin.gif
Šiaip tai norėjau vieną miskantą atšviežint, visai šalia šiltnamio auga. Padėjau metalinę plokštę, pasiruošiau livarą vandens, o tasai kuokštas taip smagiai įsiliepsnojo, kad ėmė lydytis šiltnamio viršus. Et, teko pilt vandenį.

Vyriškis paskui visą dieną klausė, kas užėjo. Tai taip ir pasakiau - užkniso, laistyk čia dar jį ir šiaip plokštes jau laikas keist  ax.gif  biggrin.gif Tai su plokščių keitimu pilnai sutiko  biggrin.gif

A, tai pirmiems dzin, o krapai tik čiut čiut vėliau sudygs ir psio.

Aina nakui doh.gif Ne, nu bet vistiek aina nakui doh.gif Bet jo, būna, užeina. Gerai, kad tai tik šiltnamis smile.gif

Tai jo, nepergyvenu visai, užmesiu kokios agro, ar gal diedelis man sumeistraus kokį plėvelinį užmestuką biggrin.gif

Mezgu tą žakardą jau bigsmile.gif Nu taip lėtokai einasi, bet einasi biggrin.gif Dar užsisakiau Dundagos, nes matau, kad truks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 kovo 2019 - 10:53
QUOTE(Kulkė @ 2019 03 25, 10:43)
Aina nakui doh.gif Ne, nu bet vistiek aina nakui doh.gif Bet jo, būna, užeina. Gerai, kad tai tik šiltnamis  smile.gif

Tai jo, nepergyvenu visai, užmesiu kokios agro, ar gal diedelis man sumeistraus kokį plėvelinį užmestuką  biggrin.gif

Mezgu tą žakardą jau  bigsmile.gif  Nu taip lėtokai einasi, bet einasi  biggrin.gif  Dar užsidakiau Dundagos, nes matau, kad truks  smile.gif

Taigi nesudegė, stovi vietoj. O gaila. Šiaip tai polikarbonatas iki +120C turi atlaikyti. Biškį pasikraipė galus dengiančios juostelės ir tiek žinių. Ale vistiek aš jį 'griausiu'. Supranti, labai norėjau ir iki šiol esu tik už šlaitinius. O tokios konstrukcijos turi minusų. Pakuotėj nebuvo difuzinės juostelės, tai ir sliekai įlįsdavo ir purvas. Dabar kai jau keisim, atskirai juostelę pirksiu ir papildomai klijuosim.

Manrods, dar praėjusią savaitę Seniuose mačiau kieto metalo lankus. Ten jie tipo gėlynams skirti, bet pavasarį labai gerai tarnauja. Tereikia sukišt į dirvą ir segtukais plėvelę prisegu. Arba kokią agro prie medinių lištvelių su metalinėm skrepkėm prišaudyt ir permest per lankus. Tai ir atkelt patogus būtų. Žodžiu, tegul mergelė šiltnamį pertraukia greičiau. Jau tuoj agurkus sėt reiks, nu biggrin.gif

Ui, ten gi, skaityk, dvigubai siūlą valgo. Kailiniai bus geri wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 kovo 2019 - 10:58
Labas dienas smile.gif

Mes savaitgalį kaime buvom, vaikis namie liko. Sekmadienį ryte skambina ir sako - atsibundu, o man ant nugaros Žalias įsitaisęs biggrin.gif o paskum Žalias dingo. Mergelė grįžęs visus namus su prožektorium išvertė. Vakare rado po virtuvės spintele. Ten tarpas nuo grindų keli centimetrai, ištraukt niekaip. Fig znaet, kaip anas ten įsigrūdo. A ten ilgas stalviršis ir apačioj spintukės sujungtos, ištraukt vienos nesigauna. Ardė tas spinteles, kad tą balvoną išvaduot. Aina nakum. O šian vėl Žalias marširuoja. Savo apartamentuose visai nebesėdi, eina ir eina kažkur..
Atsakyti
Gaudvile, nu ir pasiutus motera esi! Jauciu buciau apsibliovus- polikarbonata pakurti!!!!
Saintlina, žalio narvelis neužsidaro? Vaikas neišsigando, kad žalias pasišildyti atėjo? Gal nelabai koks sugulovas unsure.gif
Atsakyti
Kulke, su praejusiu wub.gif Kad visi butu sveiki, visuomet butu tinkamas oras reikiamom veiklom, kad visi nuleidimai, pakelimai butu aiskus be schemu, o rraugintu agurku niekas nenukneckintu. Buk laiminga, svytek ir toliauk neprarask kulkiskumo wub.gif

QUOTE(NERA @ 2019 03 24, 23:15)
Pou, 50 daigų vadinasi mažinimu??? blink.gif

36 telpa, 10 sesei sekliukiu su atsarga pasejau, bet ji juos paaiims uzsiauginti. O as viena eile dvigubai sodinsiu. Realiai - 36 duobikes kas 60 cm mazdaug. O gal dar retinsiu siemet. As dar tik seju. Gali but, kad ten tik pasivaikaciot nuvaziuosiu. Sakiau, kad nusipirksim, jei kas, nenorejau jau set siemet. Bet man patinka stebet augancius.

Gaudvile, na turesi naujus "langus" dabar. Nera to blogo, kas neiseitu i gera. 4u.gif

Saintlina, as tai bijociau ir kveptelt su tokiu turtu ant nugaros.o jis kanda ar tik su uodega musasi?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 03 25, 14:10)
Saintlina, žalio narvelis neužsidaro? Vaikas neišsigando, kad žalias pasišildyti atėjo?


Užsidaro, bet neužsikabina. Tiesiog stiklinės durelės. Jis jas stumia ir atsidaro. Vaikis neošsigando, bet aš tai jau pikta ant parazito - per mano pomidorus ant palangės rėplioja kaip per lygią vietą doh.gif išmindžiojo, išlaužė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 03 25, 15:35)
Užsidaro, bet neužsikabina. Tiesiog stiklinės durelės. Jis jas stumia ir atsidaro. Vaikis neošsigando, bet aš tai jau pikta ant parazito -  per mano pomidorus ant palangės rėplioja kaip per lygią vietą doh.gif  išmindžiojo, išlaužė.

Klausyk, o mergelė dar gyvas? biggrin.gif Nors bendriau, durnas klausimas, tu gi ne Avinas pagal zodiaką biggrin.gif O jis dar nesigaili įsigijęs šitą draugą?

Nera, Pou , ačiū labai už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 kovo 2019 - 15:37
[quote=Pou,2019 03 25, ]

Saintlina, as tai bijociau ir kveptelt su tokiu turtu ant nugaros.o jis kanda ar tik su uodega musasi?

Aplamai jie gali kąsti, bet šitas nei kanda, nei mušasi. Užtat draskosi. Nagai aštrūs, ir jei imi į rankas, bando kabintis už ko papuola. Šeimininkas tai gerai apdraskytas. Vus kas nors paklausua - kačiuką tutit? ..
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2019 03 25, 16:37)
Klausyk, o mergelė dar gyvas?  biggrin.gif  Nors bendriau, durnas klausimas, tu gi ne Avinas pagal zodiaką  biggrin.gif  O jis dar nesigaili įsigijęs šitą draugą?



Aprėkiau šian. Sakiau, tegu su savim nešiojasi, jei jau toks širdžiai mielas gyvulėlis.
Nea, kur tau jis gailėsis. Sapalioja apie tai, kad dar vieną įsigyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 03 25, 16:35)
bet aš tai jau pikta ant parazito -  per mano pomidorus ant palangės rėplioja kaip per lygią vietą doh.gif  išmindžiojo, išlaužė.

Džiaukis , kad nesuėdė biggrin.gif
Atsakyti