Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 01 13, 09:53)
Su tokiu biudžetu ir tokiais pageidavimais Maljorkoje be šansų  biggrin.gif  buvom dar "prielito" ir dar tik tryse, 10 dienų su HB viešbučiais (toli gražu iki Turkijos 5* UAI), mašinos nuoma, kitomis išlaidomis ir ryanair skrydžiu iš Kauno apie 10000 išleidom smile.gif ir nieko šikarno biggrin.gif paprastos atostogos biggrin.gif
O dabar keturiese aš net ir Turkijoje ar Graikijoje min kaip už 2000€ nieko gero nerandu  unsure.gif

Blogai ieskot mirksiukas.gif Pernai 4 Turkijoj Akka antedon geguze 1650€ mokejom,uzpernai Kretoj geram viesbuty per paroda 1036€ biggrin.gif na dar tada mazajai nebuvo 2 metu. Tad is musu praktikos mano norai labai realus rolleyes.gif uz jusu mineta suma gerai padirbejus mes i Maldyvus nuskristume,o ne i Europa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 13 sausio 2017 - 09:05
QUOTE(Carlin @ 2017 01 13, 09:53)
Su tokiu biudžetu ir tokiais pageidavimais Maljorkoje be šansų  biggrin.gif  buvom dar "prielito" ir dar tik tryse, 10 dienų su HB viešbučiais (toli gražu iki Turkijos 5* UAI), mašinos nuoma, kitomis išlaidomis ir ryanair skrydžiu iš Kauno apie 10000 išleidom smile.gif ir nieko šikarno biggrin.gif paprastos atostogos biggrin.gif
O dabar keturiese aš net ir Turkijoje ar Graikijoje min kaip už 2000€ nieko gero nerandu  unsure.gif

Mes už 1,5 tūkst. trise balandį į Tenerifę skrendam. Dar aišku kainuos auto nuoma ir ekskursijos, bet tam gal 500 užteks ax.gif . Čia savaitei su pusryčiais ir vakariene iš tezturo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 13, 09:55)
Siandien matau, kad pakrito i TR kainos, bent jau, i ka as noriu. Bekit zieti 4u.gif

Oi ne,i Turkija siemet jau no no no,pernai dar kazkaip nepabijojom...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 13, 09:04)
Blogai ieskot mirksiukas.gif Pernai 4 Turkijoj Akka antedon geguze 1650€ mokejom,uzpernai Kretoj geram viesbuty per paroda 1036€ biggrin.gif na dar tada mazajai nebuvo 2 metu. Tad is musu praktikos mano norai labai realus rolleyes.gif

Šiemet gegužę akka antedon 5 (na penktas mažas) - 1800€ Pasekus ir pagaudžius galima rasti
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 13, 10:06)
Mes už 1,5 tūkst. trise balandį į Tenerifę skrendam. Dar aišku kainuos auto nuoma ir ekskursijos, bet tam gal 500 užteks ax.gif . Čia savaitei su pusryčiais ir vakariene iš tezturo.

Dar siulyciau i kipra paziureti. Mes su maza dukryte buvom geguzes gale tai jura silta , vanduo siltas ir kaina buvo labai pigi nes dar ne seZonas 😃
Atsakyti
O man rugsejui reikia ir nieko gero dar nera unsure.gif
As su savo mazaja turistiniu neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 13, 09:04)
Blogai ieskot mirksiukas.gif Pernai 4 Turkijoj Akka antedon geguze 1650€ mokejom,uzpernai Kretoj geram viesbuty per paroda 1036€ biggrin.gif na dar tada mazajai nebuvo 2 metu. Tad is musu praktikos mano norai labai realus rolleyes.gif uz jusu mineta suma gerai padirbejus mes i Maldyvus nuskristume,o ne i Europa...

ne blogai ieškom, o poreikiai matyt kiti smile.gif man jei į Turkiją, tai turi būti 5* ir UAI, va tada tai gerai. Ir nemėgstu tų visų 'populiariųjų' viešbučių.
Pasižiūrėjau dabar - norimi viešbučiai nuo 2900 eurų unsure.gif
aš nesakau, kad negalima pigiau, pigiau visada galima, bet norisi dar ir gerai.
O apie Ispaniją kalbant, AI ten apskritai nėra labai populiarus ir jei žiūrėt AI kainos iškart šokteli.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 sausio 2017 - 09:14
Na panos, pasimoviau - užsisakiau fotelį (modelis gamintojo standartinis, pasirinkau audinį geresnį), ant sėdimosios dalies akivaizdžiai skiriasi audinio spalva per pusę (pusė turi kažkokį kitą keistą atspalvį) ir nugaroje įbrėžta. Noriu aišku grąžinti, pateikiau foto. Gamintojas neigia broką ir sako, kad šešėlis čia ir aplamai audinio plaukeliai sugulę kitaip, dėl to taip atrodo. Kas tikrai netiesa.
Ar kas esate susidūrę su tokia situaciją? Suprantu kad vartotojų teisės belieka pagal jų aprašytą procedūrą?
Gamintojas BFP baldai, taip kad dar kartą nerekomenduoju, nors jau buvau pasimovusi su lova, bet va reikėjo to prakeikto fotelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 10:15)
Na panos, pasimoviau - užsisakiau fotelį (modelis gamintojo standartinis, pasirinkau audinį geresnį), ant sėdimosios dalies akivaizdžiai skiriasi audinio spalva per pusę (pusė turi kažkokį kitą keistą atspalvį) ir nugaroje įbrėžta. Noriu aišku grąžinti, pateikiau foto. Gamintojas neigia broką ir sako, kad šešėlis čia ir aplamai audinio plaukeliai sugulę kitaip, dėl to taip atrodo. Kas tikrai netiesa.
Ar kas esate susidūrę su tokia situaciją? Suprantu kad vartotojų teisės belieka pagal jų aprašytą procedūrą?
Gamintojas BFP baldai, taip kad dar kartą nerekomenduoju, nors jau buvau pasimovusi su lova, bet va reikėjo to prakeikto fotelio  unsure.gif

Imeskite foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 13, 10:10)
O man rugsejui reikia ir nieko gero dar nera unsure.gif
As su savo mazaja turistiniu neisivaizduoju.

mes irgi jau ieskom rugsejui, noretume i Sicilija, kaip tik is Kauno skraidina, bet dar sugeneruotu skrydis+ viesbutis bent per judek portala nera. O kiek pastebejau, pati su ALL sistema viesbuciu gera kaina niekur nerandu ( nei novaturo sistemoj kur atskirai viesb parduoda, nei makaliaus, nei booking). Gal zinote kur dar ieskoti all tipo viesbuciu gerom kainom? nes mielai pati nusipirkciau, bet tokiu variantu pigiau nei per agentura dar niekad nesu radus.

Mes pernai i Kosa 4* ALL trise 14nakvyniu uz 1100 eur suskraidem geguzes 26 diena, jurair oras jau pasaka buvo.

Siemet per savo agentura dar gavom papildoma nuolaida (organizatorius Novaturas), tai irgi trise 14 nakvyniu su FB geguzes 27d skrisim i Ispanija uz 1365 eur. Pirkom rugpjuti jau sia kelione, isankstiniuose pardavimuose.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 13, 07:36)
Zinau...todel su vaikais kol kas ir droziam "vaikiskus" kurortus...

o kokie tie vaikiski kurortai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 13, 10:22)

Tai dabar laukime parodos 4u.gif
Mano visos viltys.

Kaip man liudna, kad as be rugsejo negaliu vaziuoti.. Galiu koki kova nebent biggrin.gif
Atsakyti