Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(FRAU @ 2017 01 13, 01:30)
Merginos, gal kas nespėjote už gerą kainą įsigyti Ecco batų, o gal kam yra per maži. Aš pirkau 41 dydį. Man truputį per dideli. Gal kas nori keistis? Arba parduodu. Mano batai pilki.

https://www.amazon.d...e...Bdamen&th=1

Padidinti sakot? Na va bijau kad ir as busiu prasovus reikejo imti dvi poras smile.gif
Nors pagal cm tai matavausi lyg turėtų tikti.. jūs matavosės ir.žiūrėjot size chart ecco?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 13, 01:34)
Padidinti sakot? Na va bijau kad ir as busiu prasovus reikejo imti dvi poras smile.gif
Nors pagal cm tai matavausi lyg turėtų tikti.. jūs matavosės ir.žiūrėjot size chart ecco?

Žinokit, turiu labai daug ecco batų. Vienus aviu 41, kitus 40. Galvojau, kad sportiniai batai bus mažinti, bet šie matyt atitinka dydį.

O kaip yra su amazon.de grąžinimu. Per kur reikia siųsti? Per post.lt, t.y. eiti į paštą?

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2017 01 12, 20:38)
Gal kas renkate www.sonnen-apotheke-online-shop.de? (būtų geriau Kaune)

Prisijungčiau jei kas persiųstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2017 01 13, 00:08)
Žinokit, turiu labai daug ecco batų. Vienus aviu 41, kitus 40. Galvojau, kad sportiniai batai bus mažinti, bet šie matyt atitinka dydį.

O kaip yra su amazon.de grąžinimu. Per kur reikia siųsti? Per post.lt, t.y. eiti į paštą?

Nedarykit grąžinimo... Kam jums tie nuostoliai? Dekit į batų tema parduot, už tokią kainą tikrai nupirks greit. Dar mūsų mazyliuose ikelkit ;)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 13, 08:17)
Nedarykit grąžinimo... Kam jums tie nuostoliai? Dekit į batų tema parduot, už tokią kainą tikrai nupirks greit. Dar mūsų mazyliuose ikelkit ;)

Tsi jau tikrai..dar kokie 10eur grąžinimas....
Tikiu uz 28-30eur ecco tikrai ras seimininkus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri renkate crocs,ir prijungtumete su 1 batukais ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 12, 09:28)
Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?

QUOTE(Kariste @ 2017 01 12, 10:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="priklausomybe" data-cid="71355005" data-time="1484202538"><div><p>Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?</p></div></blockquote><p>Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:</p><p><span>Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order. </span>
<span>Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.</span>
</p><p></p>

Man buvo tas pats pernai kai pirkau,babkes rezervavo ir atsauke uzsakyma,tipo sorriukas jei nori mokek paypalu,nei babkiu nei kupriniu zodziu,gal po 3-4 ta rezerva nukabino,kai banke pakeliau vaju...sumokejau tuo paypalu galu gale...

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 12, 19:56)
Damos, sausio 20 startuoja Adventur paroda. Jos metu visose agenturos buna nuolaidos (i paroda nebutina vaziuot). Mano stebejimais, tai vienos geriausiu metu kainu. Nuolaidos prasideda net ir savaite pries. Stebekite norimu kelioniu kainas ir varom biggrin.gif

Zinom,varinejam biggrin.gif tik dar niekaip neismastau kur cia siemet noriu nuvaryt, Turkijos bijau jau, Graikija irgi pabodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 13 sausio 2017 - 07:59
timberland berniukui basutes 1,5 UK tik 9,60sv, gal kam tiks https://www.amazon.c...8EXW63J24ZHXHMG
Atsakyti
Klausykit,o kada dabar Ventej tie days seilai buna? Ne 8 ryto musu laiku? Ar 6 am cia ne 8 ryto? Laikiau ir nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 13, 08:58)
Zinom,varinejam biggrin.gif tik dar niekaip neismastau kur cia siemet noriu nuvaryt, Turkijos bijau jau, Graikija irgi pabodo ax.gif

Ispanija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 13, 09:06)

Nu vat galvojau apie kokia Maljorka...gal kazka galite rekomenduot? Mes 2 vaikais kaip suprantu tokio pat amziaus kaip jusu (8 ir 3), tai reik gero viesbucio,i vaikus orientuoti su AI ir kad ne uz 3000€ seimai ax.gif kadangi atostogaujam ne karta per metus,tai i kokias 1700-2000 maximum noriu tilpt...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 13, 09:04)
Klausykit,o kada dabar Ventej tie days seilai buna? Ne 8 ryto musu laiku? Ar 6 am cia ne 8 ryto? Laikiau ir nera biggrin.gif

8 v

http://en.vente-priv...on/60587/site/5
Atsakyti