QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 12, 09:28)
Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?
QUOTE(Kariste @ 2017 01 12, 10:51)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="priklausomybe" data-cid="71355005" data-time="1484202538"><div><p>Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?</p></div></blockquote><p>Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:</p><p><span>Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order. </span>
<span>Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.</span>
</p><p></p>
Man buvo tas pats pernai kai pirkau,babkes rezervavo ir atsauke uzsakyma,tipo sorriukas jei nori mokek paypalu,nei babkiu nei kupriniu zodziu,gal po 3-4 ta rezerva nukabino,kai banke pakeliau vaju...sumokejau tuo paypalu galu gale...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 12, 19:56)
Damos, sausio 20 startuoja Adventur paroda. Jos metu visose agenturos buna nuolaidos (i paroda nebutina vaziuot). Mano stebejimais, tai vienos geriausiu metu kainu. Nuolaidos prasideda net ir savaite pries. Stebekite norimu kelioniu kainas ir varom
Zinom,varinejam
tik dar niekaip neismastau kur cia siemet noriu nuvaryt, Turkijos bijau jau, Graikija irgi pabodo