Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ar is Ventes primigi perkanciu nebus?
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2017 04 30, 10:23)
Užsakinėsiu iš www.cocooncenter.co.uk/
Vichy, Bioderma, Avene ir t.t. flirt.gif
Renku kol surinksiu iki nemokamo siuntimo.
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com

O kur atsiimti?
Atsakyti
Mergaitės, ar yra cocooncenter tokių purškalų nuo slogos kaip Olynth ar panašių? Man sloga baisiausia liga ir negaliu gyventi su užgulusia nosimi.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 29, 18:04)
pildo kas 20 minuciu, taisyklingiau butu pasakyti, pakoreguoja esama kieki. Daugiausia rubu buna 5 val nakties , tada ikelia jie tos dienos pardavimus. na ir aisku per ispardavimus,

protingos panaos suraso kodus norimu rubu , ikala tuos kodus ir tada mato tik reikalingus drabuzius, bet tai didziulis vargas, as pagal amzius rusiuoju, kadangi berniukui jau reikia 116 nes ateiciai perku , tai mazai kas buna. mergaitei dar dar

jus jai savo maziukui, tai pasirinkimas didelis, o jau didesnems vaikams reikia gaudyti. pirkau ir per

Aciu 4u.gif atsiskaitot LT korta ? Jo as savo pilveliui noriu pagaudyti wub.gif biggrin.gif
Siuntimo pas juos nemokamo nebuna ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 30 balandžio 2017 - 10:49
QUOTE(JMD @ 2017 04 29, 19:47)
Panos kaip new look rubu kokybe? Jie normaliai siuncia?

Batus antrą sezoną nešioju ir greičiau jue man atsibos nei nusinešios.
Už nutrūkusią mėnesį nešioto rankinuko rankeną gražino pinigus be jokių diskusijų.
Rūbų nebandžiau.
Atsakyti
Gal kas planuojate pirkti Kaune cocooncenter? Norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 30, 10:36)
Aciu  4u.gif  atsiskaitot LT korta ? Jo as savo  pilveliui noriu pagaudyti  wub.gif  biggrin.gif
Siuntimo pas juos nemokamo nebuna ?  unsure.gif

jei pilvukui tai tikrai daug ka galima rasti.

anksiau mokedavau LT , bet po 2 -3 apsipirkimu blokuoja , tada pradejau paypalu moketi. mano kortele paypalo turi tarp adresu eshopo ir PA dar tais laikais uk adesa, tai mano paypala praejo, o vat vyro, swed - bet jis neturi paypale jokiu kitu adresu nepraejo, jam meta , kad LT kortos neaptarnaujamos.

tai kai sugalvosite pirkti , pakeiskite adresa paypale. ir dar jei neturejote accounto , parasykite man , as jums atsiusiu pakvietima, nuo 50 svaru bus jums 20 svaru nuolaida , sale drabuziams taip pat galioja .

tik man atrodo , kad jums nesigaus su eshopu uzsiregistruoti, gal turite kur taip siusti UK ?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 04 30, 09:28)
Man neatsauke, vakar uzsisakiau. Adresa tukio nurodziau. Mokejau revolut.

dar atsauks, jau seniai nepraeina Tukio
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 30, 12:14)
jei pilvukui tai tikrai daug ka galima rasti.

anksiau mokedavau LT , bet po 2 -3 apsipirkimu blokuoja , tada pradejau paypalu moketi. mano kortele paypalo turi tarp adresu eshopo ir PA dar tais laikais uk adesa, tai mano paypala praejo, o vat vyro, swed - bet jis neturi paypale jokiu kitu adresu nepraejo, jam meta , kad LT kortos neaptarnaujamos.

tai kai sugalvosite pirkti , pakeiskite adresa paypale. ir dar jei neturejote accounto , parasykite man , as jums atsiusiu pakvietima, nuo 50 svaru bus jums 20 svaru nuolaida , sale drabuziams taip pat galioja .

tik man atrodo , kad jums nesigaus su eshopu uzsiregistruoti, gal turite kur taip siusti UK ?

Ne neturiu, na tiesiog nenoriu kazko apsunkinti ax.gif
o pas juos nemokamu siuntimu buna ?
Man savo pastu neleidzia matyt kazkad jau buvau registravusis ax.gif reiktu kitu bandyti .
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 30, 11:25)
Ne neturiu, na tiesiog nenoriu kazko apsunkinti  ax.gif
Man savo pastu neleidzia matyt kazkad jau buvau registravusis  ax.gif  reiktu kitu bandyti .

ne pas juos 4 svarai visada siuntimas. buna 2 dienos per metus kada bun nemokamai, kazkas per kaledas , ir dar vasara man atrodo .

siaip jie uzknisa su savo tais 4 svarais, bet nieko nepadarysi.

Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 30, 11:25)
Ne neturiu, na tiesiog nenoriu kazko apsunkinti  ax.gif
Man savo pastu neleidzia matyt kazkad jau buvau registravusis  ax.gif  reiktu kitu bandyti .

jei jus turite koki nors accounta, parasykite man ji, ir slaptazodi parasykite . paziuresime , ar imanoma kai du zmones atidaro ta pati accounta ji valdyti.

jei bus galima, atsiusite man viska as jums atsiusiu koda , tada jus uzregistruosiu , ir tikiuosi su jusu kortele jums pavyks apsipirkti.

taip gausite jus dar 20 svaru nuolaida ir as gausiu 20 svaru nuolaida smile.gif)))))))) bet reikia , kad butu imanoma , kad du zmones gali buti puslapyje, nes jei as padarysiu su kodu , ir iseisiu , o po to ieisite jus, gali jau tas kodas jums negalioti.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2017 04 30, 11:19)
dar atsauks, jau seniai nepraeina Tukio

Ar tikrai? nes jau gavau el pasta, kad patikrino ir kad jau išsiuntė. Net trackingo nr.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 04 30, 13:34)
Ar tikrai? nes jau gavau el pasta, kad patikrino ir kad jau išsiuntė. Net trackingo nr.

Ne visos kortos pas juos praeina. Jusu manau, kad praeis.
4u.gif
Atsakyti