Sveikutes. Ar cia normalios parduotuves kaip manote,ar fake'as kazkoks?
http://www.baturedborneo.com
http://www.kilderkinspub.com
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 29, 18:04)
pildo kas 20 minuciu, taisyklingiau butu pasakyti, pakoreguoja esama kieki. Daugiausia rubu buna 5 val nakties , tada ikelia jie tos dienos pardavimus. na ir aisku per ispardavimus,
protingos panaos suraso kodus norimu rubu , ikala tuos kodus ir tada mato tik reikalingus drabuzius, bet tai didziulis vargas, as pagal amzius rusiuoju, kadangi berniukui jau reikia 116 nes ateiciai perku , tai mazai kas buna. mergaitei dar dar
jus jai savo maziukui, tai pasirinkimas didelis, o jau didesnems vaikams reikia gaudyti. pirkau ir per PA ir per eshopa pirkau, ir nauja adresa jau taip pat.
Papildyta:
visiems atsaukineja, mano buvo atsauke 5 , tai as jau ir nelendu. o viena nare rase, kad reikia kurtis nauja accounta ir tada praeina. JMD pirko paskutine , jai praejo.
o jums atsauke ? osteocare nelaukti ?
protingos panaos suraso kodus norimu rubu , ikala tuos kodus ir tada mato tik reikalingus drabuzius, bet tai didziulis vargas, as pagal amzius rusiuoju, kadangi berniukui jau reikia 116 nes ateiciai perku , tai mazai kas buna. mergaitei dar dar
jus jai savo maziukui, tai pasirinkimas didelis, o jau didesnems vaikams reikia gaudyti. pirkau ir per PA ir per eshopa pirkau, ir nauja adresa jau taip pat.
Papildyta:
visiems atsaukineja, mano buvo atsauke 5 , tai as jau ir nelendu. o viena nare rase, kad reikia kurtis nauja accounta ir tada praeina. JMD pirko paskutine , jai praejo.
o jums atsauke ? osteocare nelaukti ?
Atšaukė, vakar užsakiau. Šiandien atšaukė, pirkau antrą kartą su tuo accountu. Gal pabandysiu naują accountą susikurt, jei vaikai nueis muegot anksčiau ir vėl užsakyt.
QUOTE(JMD @ 2017 04 29, 18:07)
Iš www.international.boots.com pirkau.
Tai ir keista kodėl atšaukė.
Laiške taip aiįkina:
The reason for the cancellation is either due to:
Your order failing one or more of our internal validation checks
A technical issue
There was a problem with the delivery address
The quantity of items ordered
Būkit draugės, patarkit
Zalando lounge suvedu eshopwedrop adresą, bet rašo, kad adresas neteisingas.... Ir eilutes bandžiau vietom sukeisti - tas pats... Kažin ką aš darau negerai?

Zalando lounge suvedu eshopwedrop adresą, bet rašo, kad adresas neteisingas.... Ir eilutes bandžiau vietom sukeisti - tas pats... Kažin ką aš darau negerai?
QUOTE(Asese @ 2017 04 29, 18:40)
Būkit draugės, patarkit

pakeiskite paprastam zalando adresa , tada ir ten tiks
QUOTE(priklausomybe @ 2017 04 29, 16:15)
Aš vakar Prismoj nupirkau savo būsimam pirmokui Herlitz už 22 eur, draugė už 17 eur. Manoji kaip jūsų pirmoj nuorodoj, tik viduj nėra jokių papildomų penalų. Mačiau ir tokią, bet kainavo 95 eur, nu bet -50% tai gal ir neblogai gautųsi.
As laip tik ta su priedais busimam pirmokui pirkau, tai su nuolaida gavosi 47 eur, tiek as , tiek sunus labai patenkinti pirkiniu

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 29, 20:18)
pakeiskite paprastam zalando adresa , tada ir ten tiks
ačiū

Panos kaip new look rubu kokybe? Jie normaliai siuncia?
norejau pasidalinti savo pastebejimu
buvau assorti, prie kasos guli ten sitas sokoladas http://www.mysuperma..._Oreo_120g.html ant pacios pakuotes pazymeta 1 svaras , ir kaina 2,69 eur
nei verkt nei juoktis
buvau assorti, prie kasos guli ten sitas sokoladas http://www.mysuperma..._Oreo_120g.html ant pacios pakuotes pazymeta 1 svaras , ir kaina 2,69 eur
nei verkt nei juoktis
Ar kam yra tekę bendraut su Vertbaudet dėl atsiųstos ne tos prekės?
Draugė gavo ne tą dydį, kurį užsakė, užvakar užpildė "contact us" formą jų puslapyje su klausimu, ką daryti, ir tyla - jokio atsakymo kol kas. Ar čia per greit norim?
Draugė gavo ne tą dydį, kurį užsakė, užvakar užpildė "contact us" formą jų puslapyje su klausimu, ką daryti, ir tyla - jokio atsakymo kol kas. Ar čia per greit norim?

Merginos gal žinot, vyriški Gap irgi didinti kaip ir moteriški, pvz megztiniai?

QUOTE(Eglynas9 @ 2017 04 29, 21:40)
Ar kam yra tekę bendraut su Vertbaudet dėl atsiųstos ne tos prekės?

As bendravau pora kartu kitais klausimais, abu kartus kazkur po paros atsake ir susurasinejimas vyko operatyviai