Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kas del flomasteriu klauset- siuntemes ziema crayola, tik berods buvo kazkokia akcija. Mums svarbiausia, kad gerai issiplautu, tai sitie dar niekur demiu nepaliko. Naudojam nuo gruodzio, tai dar puikiai piesia, visi dar sveiki smile.gif tiesa, daviau 25 naudot, nes ten kiekvienos spalvos po 10 atspalviu, tai ir taip didelis pasirinkimas smile.gif gal vienintelis trukumas, kad nera ploni, tai smulkias spalvinimo knygas jau sudetingiau su jais spalvint...
https://www.tesco.co...?skuId=209-3739

Pasiziurejau, kad jiems buvo akcija 3 uz 2 kaina, tai gavosi 4,5£ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kripu: 29 balandžio 2017 - 13:35
QUOTE(Audry @ 2017 04 29, 14:50)
<p>Jei pati prase siusti neregistruotu, as negrazinciau pinigu.</p><p>Man buvo pora pirkeju, kurios prase siusti neregistruotu. Parasiau, kad siulau siust registruotu, nes neprisiimu atsakomybes uz praradimus kai siuntinys neregistruotas. Persigalvojo ir siuntem registruotu.</p>

Aš visad prašau neregistruotu, jei tik ta kuri siunčia sutinka, dar nebuvo niekad dingęs siuntinys ne tik iš Lt bet ir iš užsienio (vien iš iherb gal 100 siuntinių neregistruotų esu gavus). Matyt nuo pašto priklauso.

QUOTE(Dziugile @ 2017 04 29, 15:19)
Gera mintis nufotkint paste smile.gif ar sutinka pastininke, kad fotografuotumet jau su antspaudu? ax.gif

Super mintis, reiks fotkinti jei atsiranda negaunančių biggrin.gif
Atsakyti
Del MM labai idomu pasidare vakar pardaviau preke, siandien palikau atsiliepima ir nare patapo "nezinomas" galima istrinti anketa siaip sau ar kaip🤔
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 29, 12:40)
Mergaitės patarkite, pardavinėjau naują GAP megstuką MM už 8€, viena narė parašė, ar sutikčiau siųsti neregistruotu už tą patį 8€, sutikau - išsiunčiau, praėjo daugiau nei mėn, ji negavo, paštui rašiau skundą, jiems vienodai, nes neregistruota siunta. Dabar ta narė nori bent pusės pinigų, kaip jūs elgtumetes?  4u.gif

Nesamone. Ji norejo eura sutaupyt. O dabar jus ir nei megztuko+dar damoketi?! Tokiu minciu neturekite!
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 29, 14:19)
Gera mintis nufotkint paste smile.gif ar sutinka pastininke, kad fotografuotumet jau su antspaudu? ax.gif

Kiek prasiau leido. Buvo net atvejis, kad pati pastininke pasiule.
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2017 04 29, 01:30)
1. Fibracolor. 2. Colorino. Išsiplauna iš rūbų, užtenka ilgam (nors spalvina daug jais).
Ai, dar pabandėme iš Lidl kažkokius vokiškus irgi neblogi.

Aciu, radau Norfoje Fibracolor, 3eur net nekainavo. Made in Italy. smile.gif
Atsakyti
Nelabai leidzia pastininkes su antspaudu paveiksluoti, nes matyt bijo, atsakomybes del dingusiu siuntu. Nes ta nuotrauka, kurioje siuntinys nufotografuotas, jau kaip ir irodymas, kad siuntinys tikrai buvo issiustas. As viena karta klausiau kur gali buti mano neregistruotas siuntinys, kuri issiunciau. Sako, gal tas zmogus gavo, tik meluoja, kad negavo. O tas gavejas mano mama biggrin.gif Tai dabar fotografuoju siunta stovedama eileje, kad matytusi, kad as tikrai paste biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit,ar Ispanijoj kokiu nuomons adresu nera? Ar tarpininnkiu?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2017 04 29, 13:11)
Sveikos,
Renku sportsdirect.com.Kaunas,kitur galiu persiusti reg.pastu 4u.gif

ar siųstumėt paštomatu?
Atsakyti
Mothercare nuolaida 5€off nuo 25€
BIRTHDAY25
Atsakyti
Sveiki. Mergaites, prasau patarkit. Renku kuprine savo pirmokui. Noretusi, kad butu lengva ir patogi, bijau apsirikt. Berniukas liekno sudejimo, 22kg, 128cm ugio.

http://www.mytoys.de...lg-5242529.html
http://www.mytoys.de...lg-5242524.html

Gal patartumet is kokiu kitu modeliuku? Is anksto ACIU! 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite mytoys 15 proc koduką viskam?
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Nemaniau, kad gali dingti, bet po to jau vienai atsisakiau siųsti neregistruotu. Dabar atsisakysiu jai kompensuoti, gausiu neigiamą atsiliepimą, nu tiek to. Pasimokiau, nors mano sąžinė rami 4u.gif
Atsakyti