Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal iš Vente kažkas perkat? rytoj garvalin avalyne bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Estete*: 29 balandžio 2017 - 10:32
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 29, 11:24)
Kiek zinau is cia neperka. Tik per tarpininkes galima.

O tai tada iš kurio next puslapio pačios perka per išpardavimus hmm.gif
Kai buvo kalba apie next čia temoje, tai maniau, kad siunčiatės pačios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 04 29, 12:06)
O tai tada iš kurio next puslapio pačios perka per išpardavimus  hmm.gif

http://nextdirect.com/

sitas tiesiai i Lt siuntimas ir l.greitas 4u.gif
Bet cia ispardavimu nebuna. is ano psl galite pirkt per kokius gimines ar draugus, bet ne per komercini adresa. Gali ir komerciniu praeit uzsakymas, bet yra rizika labai didele. Galit gaut laiska su prasymu pateikti irodymus, kad ten gyvenate ir pan.
Merginos gal mane pataisys, bet as zinau tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 29 balandžio 2017 - 11:22
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 29, 12:20)

sitas tiesiai i Lt siuntimas ir l.greitas  4u.gif
Bet cia ispardavimu nebuna. is ano psl galite pirkt per kokius gimines ar draugus, bet ne per komercini adresa. Gali ir komerciniu praeit uzsakymas, bet yra rizika labai didele. Galit gaut laiska su prasymu pateikti irodymus, kad ten gyvenate ir pan.

O gal galit kokia tarpininke parekomenduot, kur salygos geros. Cia Vilnius butu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 29, 12:20)

sitas tiesiai i Lt siuntimas ir l.greitas  4u.gif

Man lietuviska kortele nepraejo, buvau irasiusi giminaiciu angliska adresa
Atsakyti
Mergaitės patarkite, pardavinėjau naują GAP megstuką MM už 8€, viena narė parašė, ar sutikčiau siųsti neregistruotu už tą patį 8€, sutikau - išsiunčiau, praėjo daugiau nei mėn, ji negavo, paštui rašiau skundą, jiems vienodai, nes neregistruota siunta. Dabar ta narė nori bent pusės pinigų, kaip jūs elgtumetes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 29, 12:40)
Mergaitės patarkite, pardavinėjau naują GAP megstuką MM už 8€, viena narė parašė, ar sutikčiau siųsti neregistruotu už tą patį 8€, sutikau - išsiunčiau, praėjo daugiau nei mėn, ji negavo, paštui rašiau skundą, jiems vienodai, nes neregistruota siunta. Dabar ta narė nori bent pusės pinigų, kaip jūs elgtumetes?   4u.gif

Pati pirkeja norejo, kad siustumete neregistruotu pastu. Tikrai negrazinciau jokios dalies uz megztuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 29 balandžio 2017 - 11:47
QUOTE(juratela @ 2017 04 29, 12:06)
O tai tada iš kurio next puslapio pačios perka per išpardavimus  hmm.gif

perkam cia http://www.next.lt/en ispardavimu nebuna 4u.gif

Lyg kazkas rase kad ir UK gaunasi apsipirkti hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 29 balandžio 2017 - 11:57
Nu sakykit, eshopo klientes, o cia iprasta, kad preke gauta pas juos dar treciadieni ir vakar i LT neiskeliavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 29, 12:40)
Mergaitės patarkite, pardavinėjau naują GAP megstuką MM už 8€, viena narė parašė, ar sutikčiau siųsti neregistruotu už tą patį 8€, sutikau - išsiunčiau, praėjo daugiau nei mėn, ji negavo, paštui rašiau skundą, jiems vienodai, nes neregistruota siunta. Dabar ta narė nori bent pusės pinigų, kaip jūs elgtumetes?  4u.gif

Jei ji pati parase,kad nori neregistruotu,negrazinciau pinigu. Jus gi net nezinot,gal ji gavo. Yra ir tokiu nariu.
Atsakyti
Sveikos,
Renku sportsdirect.com.Kaunas,kitur galiu persiusti reg.pastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2017 04 29, 12:58)
Nu sakykit, eshopo klientes, o cia iprasta, kad preke gauta pas juos dar treciadieni ir vakar i LT neiskeliavo  blink.gif

Pas mane ta pati situacija. Tikiuosi, kad tiesiog nesuvede ir tiek. Ir siaip sis siuntinys 2 savaites buvo atsieit neatejes, o kai pradejau ieskot, ta pacia diena ir "atkeliavo". Gal ir sutapimas.
Atsakyti