Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Help 😕
gal kas galit parekomenduoti , kur pirkti nude spalvos vakarine suknele - iki keliu ,arba ilga. Is bedosnl tiktu ir su "bangele" prekyje . Asos, kur dar ? Prarandu vilti pas mus mieste rast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2017 04 28, 19:54)
sveikos,
Eshopui issikrauscius tampa visiskai nepatogu ir brangu per juos pirktis, tai matau minint tuki - gal galit kazkas trumpai aprasyti esmines salygas - maciau ju temoj kad iki 7 kg vienoda kaina - tai kaip darot? Kaupiat? Ka daryt su pavieniais mazais pirkinukais?

Galima laikyt iki menesio. Tai jei per menesi nesurenki 7 kg, vistiek moki uz 7 kg ir tau issiuncia.
Ziurint kiek perkate. O ikainis mazeja, jei daug svorio surenkate. Yra ju lentele. 4u.gif
Man patinka pas juos. Nebuvau kitur isejusi.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 28, 19:30)
Ir kaip kaip KAMIK ?

Kamik zieminiai faini tikrai. Del lankstumo neatkreipiau demesio, bet vaikui buvo patogu. Labai lankstus, kokybiski ir palyginti nebrangus dd step.
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 04 28, 13:19)

o uz kokia suma pirkot (tos, kurios pirkot)? rolleyes.gif

uz 65 pirkau is windeln + siuntimas
Papildyta:
Panos, o kur eshopas issikelia? nieko negirdejau unsure.gif nebebus verkiu?
Atsakyti
Kokius flomasterius perkate vaikams i darzeli? Faber Castell neilgai laiko.

Ir kokias rubu pakabas naudojate? Gal siunciates kokias geras?
Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 04 28, 20:48)

Aciu uz nuomones  4u.gif

Va rūbų pakabų ir man reikia. Ypatingai mažesnių, nes dydis mano mažas, tai nuo standartinių pakabų išsimuša rankovėse medžiaga. Ypač jei ilgiau pakaba rūbas spintoje. Turiu keletą nedidelių minkštų nusipirkus, bet jos švarkams nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 04 28, 21:48)

1. Fibracolor. 2. Colorino. Išsiplauna iš rūbų, užtenka ilgam (nors spalvina daug jais).

Ai, dar pabandėme iš Lidl kažkokius vokiškus irgi neblogi.
Atsakyti
Siandien vakare pirksiu is http://www.bio-naturel.de, siuntimas i LT - 6,90 eur, turiu 15% nuolaida. esame dabar dviese, priimciau dar kelias norincias. Vievis, Elektrenai, Vilnius arba galiu persiusti per pastomata. rufalija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 04 28, 21:48)

Aciu uz nuomones  4u.gif

Man patys geriausi Centropen flomasteriai. Gerai išsiplauna ir piešia ilgai. Gamina juos čekijoje , tai ir kokybė europinė
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2017 04 29, 08:45)
Man patys geriausi Centropen flomasteriai. Gerai išsiplauna ir piešia ilgai. Gamina juos čekijoje , tai ir kokybė europinė

O perkate Lt ar siunciates? Kur lt perkate?
Atsakyti
Gal kas pirksite iš next.co.uk ir galėtumėte prijungti ir mane arba gal kas galėsite rytoj padėti nupirkti? Niekad nepirkę mes per adresą. Čia per Tukį geriausia būtų pirkti, taip ax.gif
Ten vietinis siuntimas nemokamas nuo kažkokios sumos?
Ačiū pagelbėjusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 04 29, 10:48)
Gal kas pirksite iš next.co.uk ir galėtumėte prijungti ir mane arba gal kas galėsite rytoj padėti nupirkti? Niekad nepirkę mes per adresą. Čia per Tukį geriausia būtų pirkti, taip  ax.gif
Ten vietinis siuntimas nemokamas nuo kažkokios sumos?
Ačiū pagelbėjusioms  4u.gif

Kiek zinau is cia neperka. Tik per tarpininkes galima.
Atsakyti