Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Audry @ 2017 04 28, 16:53)
<p>Gal kas man paaiskintu ka reiskia "lankstus padukas". Apie batus as cia. Pardavineju kelias poras batu per MM ir nemazai mamu klausia del to paduko. Nesuprantu as tokio reikalo, nemoku ivertint lankstu ar ne. Kaip pamatuot lankstus tas padukas ar ne? Ir kitas kvailas mano klausimas -o kuo naudinga tas lankstus padukas? Pati pirjdama batus i tai nekreipiu demesio. O gal reiktu kreipt??</p>

Ortopedai rekomenduoja kuo lankstesni paduka kad vaikui butu lengviau eiti, kad einant atsispirtu priekine pedos dalimi. Skaiciau straipsni neseniai, kokie reikalavimai, bet dabar ant greituju neberandu.
Vat pas mus tokie batukai vieni, padukas super lankstus:
Ai..neprisimenu kaip nuotrauka ikelt verysad.gif
Atsakyti

Gal Kaune šiandien/rytoj kas nors pirks iš cocooncenter.co.uk?

Atsakyti

Screenshot_20170405-153142.png

Ištrauka iš to straipsnio apie batukus.

Atsakyti

Aciu Susula,  atsakius del pado lankstumo. Bet kaip ji pamatuot, ar lankstus ar ne? Kiek turi susilenkt, kad vadintusi lankstus padukas? Jei siek tiek susilenkia -ar galiu sakyt jog padukas lankstus? Pvz sneaker guminiu paduku. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 28 balandžio 2017 - 16:38
Man pvz tas straipsnis nieko nepasako. Ir kaip nustatyti lankstuma nera jokio paaiskinimo.
Atsakyti

Aciu Susula,  atsakius del pado lankstumo. Bet kaip ji pamatuot, ar lankstus ar ne? Kiek turi susilenkt, kad vadintusi lankstus padukas? Jei siek tiek susilenkia -ar galiu sakyt jog padukas lankstus? Pvz sneaker guminiu paduku. 

Nežinau kaip pamatuot, nesimatuoja turbūt.

Tiesiog gal vertinkit pgl tokią skalę: labai lankstus, vidutiniškai, labai nedaug lankstus ir nelankstus  :D 

Čia aš sugalvojau.

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 28, 16:53)
<p>Gal kas man paaiskintu ka reiskia "lankstus padukas". Apie batus as cia. Pardavineju kelias poras batu per MM ir nemazai mamu klausia del to paduko. Nesuprantu as tokio reikalo, nemoku ivertint lankstu ar ne. Kaip pamatuot lankstus tas padukas ar ne? Ir kitas kvailas mano klausimas -o kuo naudinga tas lankstus padukas? Pati pirjdama batus i tai nekreipiu demesio. O gal reiktu kreipt??</p>

As visada dukrai perku tik odinius bei lanksciu paduku. Lankstus, tai kur jau tikrai lankstus biggrin.gif Kur tikrai daug ir lengvai susilenkia. Su jais labai patogu eiti, suaugusiems taip pat tik lanksciu padu perkam, kas daug vaiksto tai tikrai jaucia skirtuma tarp kietu ir lanksciu padu, visai kitas komfortas, ir koja nepavargsta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2017 04 28, 17:37)
<p>Aciu Susula,  atsakius del pado lankstumo. Bet kaip ji pamatuot, ar lankstus ar ne? Kiek turi susilenkt, kad vadintusi lankstus padukas? Jei siek tiek susilenkia -ar galiu sakyt jog padukas lankstus? Pvz sneaker guminiu paduku. </p>

sneakeriuku irgi visokiu buna, yra labai lanksciu, ir isvis kietu mirksiukas.gif
Atsakyti
Va taip lankstus atrodo
http://runblogger.co...ning-shoe-6.jpg
http://www.kidshoeol...7605157.jpg?560

Del Dysonu - tai ten 415 excl. Vat, t.y. be pvm
Del elektromarkto - tai V8 neturi ir neaisku kada tures, savikaina ~500, pardavineja po ~600eur.
Atsakyti
Sveiki.

Gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu... ar galima siusti is lasenza.com i LT? neuzdes kokiu tax'u ar muitu? gal kas bandete?

Jau radau atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyke: 28 balandžio 2017 - 18:25
sveikos,
Eshopui issikrauscius tampa visiskai nepatogu ir brangu per juos pirktis, tai matau minint tuki - gal galit kazkas trumpai aprasyti esmines salygas - maciau ju temoj kad iki 7 kg vienoda kaina - tai kaip darot? Kaupiat? Ka daryt su pavieniais mazais pirkinukais?
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 04 28, 17:12)
Ortopedai rekomenduoja kuo lankstesni paduka kad vaikui butu lengviau eiti, kad einant atsispirtu priekine pedos dalimi. Skaiciau straipsni neseniai, kokie reikalavimai, bet dabar ant greituju neberandu.
Vat pas mus tokie batukai vieni, padukas super lankstus:
Ai..neprisimenu kaip nuotrauka ikelt verysad.gif

Sakyčiau ecco basuciu visai nelankstus o superfit labai patiko. https://www.amazon.c...it boys sandals super sitie
Papildyta:
QUOTE(Patrika @ 2017 04 28, 15:05)
as turbut ne taip issireiskiau, du ratai-tai 1 prieky ir 1 gale  biggrin.gif
Papildyta:

smile.gif)) Tai visi turi minimum bent du ratus
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 04 28, 18:10)
As visada dukrai perku tik odinius bei lanksciu paduku. Lankstus, tai kur jau tikrai lankstus  biggrin.gif  Kur tikrai daug ir lengvai susilenkia. Su jais labai patogu eiti, suaugusiems taip pat tik lanksciu padu perkam, kas daug vaiksto tai tikrai jaucia skirtuma tarp kietu ir lanksciu padu, visai kitas komfortas, ir koja nepavargsta  ax.gif
Papildyta:
sneakeriuku irgi visokiu buna, yra labai lanksciu, ir isvis kietu  mirksiukas.gif

Conversai man pvz labai lankstus vaikui patogu tikrai.
Dar iš keduku patinka viking , hummel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 28 balandžio 2017 - 19:21
QUOTE(dangerele @ 2017 04 28, 20:25)
Sakyčiau ecco basuciu visai nelankstus o superfit labai patiko. https://www.amazon.c...it boys sandals super sitie

Conversai man pvz labai lankstus vaikui patogu tikrai.
Dar iš keduku patinka viking , hummel

Bet ecco bent jau mazyliuose perkamiausi biggrin.gif Visi ju batai. Man pvz ju zieminiai l.kieti. Mano vaikas pora metu reke, kad jam labai nepatogu.
Superfit nesu turejusi. Dabar ziemai Naturino paemiau. Dar laukiu, negavau, negaliu komentuoti.
Kiek raso apie Superfit, tai jie l.pritaikyti vaiko kojytei.

O kaip Viking zieminiai ? Ir kaip kaip KAMIK ?
Atsakyti