Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 28, 09:43)
man pasisekė, vakar dieną suformavau sąskaitą, tai jau buvo atsiradęs užrašas, kad nuo gegužės 2 d atsiėmimas Savanorių pr., bet vakar dar siuntinius atsiėmiau Verkių g.
Pabandykit paskambinti į Verkių g., paprašysit, kad neišvežtų į naują sandėlį ir viskas ;) šiandien pasiimsit

šaukštai po pietų
aš šiandien nuvažiavau atsiimti siuntinių į Verkių g, sako , oi sorry, bet jūsų siuntinių čia nėra.. Antradienį atsiimsite Savanoriuose... Jokios žinutės aišku negavau. Sąskaitos kaip tyčia nesuformavau . Jaučiu , brangiai man kainuos tas jų perkėlimas... -- yra pora prekių kurias tikriausiai teks grąžinti, ir per šitas 4d grąžinimo terminas pakibs ant plauko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 28, 09:44)
Merginos, kai perkat amazon UK, renkates mokejima EUR ar GBP ? Kas labiau apsimoka ?  smile.gif

visada renkuosi GBP . man rodos, kad perskaičiuojant į EUR amazon'as jau visada užsimeta kursą su atsarga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 28 balandžio 2017 - 09:16
Ar kam teko grąžinti Cofferistos kavą? Kaip ten jie, greitai reaguoja, viskas tvarkingai su grąžinimu pas juos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 04 28, 10:32)
Ar kam teko grąžinti Cofferistos kavą? Kaip ten jie, greitai reaguoja, viskas tvarkingai su grąžinimu pas juos?  4u.gif

o kas joms blogai, kad reikia grazint? tomato.gif

blyn, paziurejau kaip tik 19:07 suformuota saskaita biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas cocooncenter atveža? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos.

Pasikartosiu:

Kas jungetes prie Coferistos - visoms esu parasiusi zinutes, jei negavote - rekite garsiai, nes labai jau didele deze stovi pas mane...o dar netycia imsiu ir isgersiu:))....Is 8 pakolkas atsiliepe tik 3:(

ps.: vienai mergaitei nepasiseke - vienas kavos pokas praplestas. Parasiau Coferistai, ziuresim ka atrasys...

Amazon by VIP'e labai daug N Balance visai geromis kainomis...Kam reikia paziurekit kol neuzsidare, nes i LT siuncia uz 100 eur nemokamai,..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 28 balandžio 2017 - 09:54
EUROVAISTINĖS KODAS, GAVAU EMAILU, BANDYKIT, MANAU, NE ASMENINIS:

Kaip pasinaudoti nuolaida?

⇨ Išsirink mėgstamas prekes ir įsidėk jas į krepšelį. Pirkinių krepšelio vertė turėtų siekti bent 18 €.
⇨ Krepšelyje įvesk nuolaidos kodą: DZIAUGSMAS
⇨ Tau bus suteikta 4 € nuolaida. Belieka laukti savo pirkinių!
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 28, 08:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyn" data-cid="71596963" data-time="1493361039"><div><p>info del eshop adresu perkelimo - sitos zinutes nebuvo parase - jei suformavote saskaita veliau nei ikik vakar 19 val - tai jau pasiimti galesite tik geguzes 2 d.

As pvz gavau vakar vakare zinutes apie siuntu atvykima, is kart suformavau uzsakyms, susiruosiau siandien pasiimti senu adresu ir kad nereiktu dar 4 dienu laukt iki geguzes 2 d., bet pasirodo jau nebegaliu atssimti ir galesiu tik geguzes 2 d. ( todel kad suformavau uzsakyma vakar po 19 val)</p></div></blockquote><p>Geras bajeris:) Ir kaip jie sugeba nuolat ka nors tokio superinio sugalvoti ir mus nustebinti:)))</p>

as isiutusi, nes man siuntos siandien reikia, o ne antradieni

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 28, 08:43)
man pasisekė, vakar dieną suformavau sąskaitą, tai jau buvo atsiradęs užrašas, kad nuo gegužės 2 d atsiėmimas Savanorių pr., bet vakar dar siuntinius atsiėmiau Verkių g.
Pabandykit paskambinti į Verkių g., paprašysit, kad neišvežtų į naują sandėlį ir viskas ;) šiandien pasiimsit

skambinau - tipo supakuota ir nieko negalim padaryt
Atsakyti
Renku užsakymą iš www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo. Klaipėda arba su persiuntimu Lpexpress. Rašykite: spalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 04 28, 11:07)
as  isiutusi,  nes  man siuntos siandien reikia,  o ne  antradieni
skambinau -  tipo supakuota  ir  nieko  negalim padaryt

Kalbėjau vakar su darbuotoja eshop. sakė kad jiems ten fiziškai nebeuztenka vietos nes krovinių po susijungimo žymiai padaugėjo.
Pasirinko ilgąjį savaitgalį kad persivezt visas siuntas į kita adresą..
Aišku kam skubiai reikia siuntos galėtų daryti išlyga ..negi sunku atiduoti

P.s pirksiu limango lurchi basutes už 20.. gal kas nori jungtis iš vilniečių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 28 balandžio 2017 - 10:15
QUOTE(Lyn @ 2017 04 28, 10:07)
skambinau -  tipo supakuota  ir  nieko  negalim padaryt

tada nekažką. Aš vakar kai gavau pranešimą, kad keičiasi adresas, suskubau pasiimt savo daiktų, nes pagalvojau, kad nereikia temp į naktį, pasirodo, neklydau. Tiesa mano siunta antradienį gauta, kieno atkeliavo vakar, labai nesmagu
Atsakyti
kur perkat suaugusiu dviracius?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 28, 10:14)
Kalbėjau vakar su darbuotoja eshop. sakė kad jiems ten fiziškai nebeuztenka vietos nes krovinių po susijungimo žymiai padaugėjo.
Pasirinko ilgąjį savaitgalį kad persivezt visas siuntas į kita adresą..
Aišku kam skubiai reikia siuntos galėtų daryti išlyga ..negi sunku atiduoti

as viena karta atvaziavau siuntos penktadieni 15.30 - tai buvau soke- zmoniu eile buvo laipty virsuje o zinom kiek ten atsiemimas uztrunka. net nelaukiau. kita diena atvaziavusi klausiau, sakau kada maziausia zmoniu, kad nestovet tokiose eilese, tai sake ta diena dirbo iki 19 val, ( kai oficialiai iki 16 val). gerai, kad zmones turi laiko laukt tokiose eilese.
bet sitiek verst lauk klientus yra aburdas.
Atsakyti