Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 26, 15:35)
Aš turiu šios firmos rankoves. nerealus daiktas. Kaina didesnė nei kitų rankovių, bet vertos kiekvieno euro. Puikiai laiko vandenyje
http://www.mytoys.de...fe-2424893.html
http://proswim.de/en/

o nuo kalniuku bandet? turiu omeny rimtesniu, ne leliukisku.
dukrai penki, plaukia su rankovem, bet ant kalniuku uzdedu liemene, greiciau is vandens iskelia. idomu, kaip sitos..
Papildyta:
QUOTE(kristrar @ 2017 04 26, 15:02)
O cia butu europinis ar 17 ar 33? Pagal lentele tai turbut 17...

manau 33, bet jau kaina pakele, ot kokie greiti
Atsakyti

Sveikos:)

Kas jungesi prie Coferistos -visoms parasiau laiskus - jei kas negavot - praneskit:)

Atsakyti
Sakykit,ar nuomos adreso paslaugas uk tik eshopas ir tukis teikia? Nuzude mane tas eshopas su savo Savanoriu prospektu unsure.gif unsure.gif nepatogesnes vietos bent jau man turbut nerasi Vilniuj unsure.gif o kur Tukio atsiemimas? Ar yra kokie atsiemimo taskai?ar po namus reik vazinet?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 25, 10:18)
Mes dar nesergame, bet už tokią kainą gali ir palaikyti... Va draugės mergytė susirgo, labai bijau pasigauti, nes mums kelionė birželio pr nusimato  wub.gif
Nesu iš lenkų pirkusi,  bijau prispausti, kad atsiskaityti paskui pavedimu reikės  biggrin.gif

kazin koks ju galiojimo laikas neatidarytu?

QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 26, 08:57)
Gal kurios iš jūsų eurovastinės kodo galiojimo laikas baigiasi ir žinot, kad tikrai nepirksit ir galit dovanot? ax.gif  Noriu pirkti, o mano abiejų kodų galiojimas pasibaigė, nu ot biggrin.gif

as ir to paties ieskau, gal kuriai nebereikia ir pasidalintumet 4u.gif
Atsakyti
Per Zalando ispardavima vyrui pirkau šiuos batus

https://www.zalando....12a01t-k11.html

Bet sugebėjau nupirkt 45dydi vietoj 44.

Gal kuri norėtų perimti? Mokėjau 27svarus + siuntimas į LT

Atsiusciau savo saskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 12:59)
Gal bandykit natūralias priemones. Mane po plaučių uždegimo atstatė spanguolių sultys su medum ir šaltalankų sultys. Dar gėriau Maria Treben žoleles. Po to nei karto nesusirgau, net žiemą slogos neturėjau. Dar peržiūrėkit savo mitybą, ar vartojate visavertį maistą.

Spanguoliu sultis pati maiset su medum?kokiu santykiu?o saltalankius be medaus?as po gimdymo kaskaip nusilpus jauciuosi,penki men praejo,pati maitinu bet paskutini men is ligu neislendu,tai angina tai kosulys tai ausi skauda,irgi ieskau kuo pastiptint imuniteta ir atsistatyt greiciau
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 04 26, 14:46)
o nuo kalniuku bandet? turiu omeny rimtesniu, ne leliukisku.
dukrai penki, plaukia su rankovem, bet ant kalniuku uzdedu liemene, greiciau is vandens iskelia. idomu, kaip sitos..

Čiuožinėjom ne kartą vaikų zonoje Druskininkuose vandens parke, tai nežinau, prie kurių kalnelių priskirt. Laiko puikiai, nenusimauna, todėl ir labai patinka. Jų ir principas kitoks, šios rankovės visada išsipūtusios, viduje yra kažkokia masė. Oro pučiasi, bet tūris nelabai kuo skiriasi kai pripūsta ir kai nepripūsta oro, tad šios rankovės nelabai tinkamos į ilgesnę kelionę, nes lagamine užiimtų daug vietos. šios rankovės tinkamiausios kokių 2-5 metų vaikams, vėliau yra kitos pagalvėlės, kurios šiek tiek mažiau prilaiko vaiką, jam reikia labiau stengtis plaukiant http://proswim.de/en...wimmkissen.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 26 balandžio 2017 - 15:26
QUOTE(Lyn @ 2017 04 26, 13:40)
merginos,  parekomenduokit  ka  geriau  2,5 m  vaikui  I  Turkija  I baseina  geriau  pirkti ?  rata  su  sedima dalimi,  liemene?

Musu 2,5, dabar. esam nuo mazens lanke baseina. Nieko naujo nepasakysiu, bet priklauso nuo vaiko ir kur maudysites. Vaiku baseine nieko nenaudojam arba sparnelius. I dideli baseina taip pat arba sparneliai (nu tie kur ant ranku dedasi) arba paprastas plaukimo ratas+ tetis. To kur uzrode mokamojo maniske nesileido uzdedama, klykdavo, nepatikdavo, bet cia kai mazesne buvo. Ir kiekmaciau kitus vaikus varlinykuose naudoja sparnelius, liemeniu nemaciau, kalbu apie Kanarus.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 26, 15:01)
Sakykit,ar nuomos adreso paslaugas uk tik eshopas ir tukis teikia? Nuzude mane tas eshopas su savo Savanoriu prospektu unsure.gif  unsure.gif nepatogesnes vietos bent jau man turbut nerasi Vilniuj unsure.gif o kur Tukio atsiemimas? Ar yra kokie atsiemimo taskai?ar po namus reik vazinet?

Tukis dabar i namus veza, reik 7 kgsurinkt. O jei maziau mokesi kaip uz 7. Nebera koperaciju
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 04 26, 15:32)
Musu 2,5, dabar. esam nuo mazens lanke baseina.  Nieko naujo nepasakysiu, bet priklauso nuo vaiko ir kur maudysites. Vaiku baseine nieko nenaudojam arba sparnelius. I dideli baseina taip pat arba sparneliai (nu tie kur ant ranku dedasi) arba paprastas plaukimo ratas+ tetis. To kur uzrode mokamojo maniske nesileido uzdedama, klykdavo, nepatikdavo, bet cia kai mazesne buvo. Ir kiekmaciau kitus vaikus varlinykuose naudoja sparnelius, liemeniu nemaciau, kalbu apie Kanarus.
Papildyta:
Tukis dabar i namus veza, reik 7 kgsurinkt. O jei maziau mokesi kaip uz 7. Nebera koperaciju

o kiek kainuoja 7 kg atvezti i namus , o gal galite ju kainas ikelti ?
Atsakyti
Rekomenduokit žuvų taukus vaikams, 4 metai, ne skystį, o kapsulėm ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 04 26, 15:05)
smagus daiktas pasirode, amazone dabar 6,79 svaro, siuntimas vietinis , butu norinciu pasidalinti?

https://www.amazon.c...M...2VSZR&psc=1

kad man rodo kaina 18,78sv? hmm.gif o siuntima uk virs 20sv raso nemokama.
Atsakyti
Merginos,
Amazon de labai gerom kainom vaiku batai. Bet kur labai maza kaina , suprantu siuntimas tik De. Kas perkat per De,paziurekit. Superfit is vis juokingos kainos.
Atsakyti