Va radau fotkę, kur ryte rašiau dėl pagaminto rožančiaus:

priminkit akiniu remeliu parduotuve pl ? Kazkurioj galedavo ikelt savo foto , pasirinkt kas tinka

Sveikos, gal kas kartais turit Omniva nuolaidų koduką? Labai prisireikė. Lauksiu až.
daug kas parase del salmu, asmeniskai neatrasynesiu , nes visos klause kas per salmas . idedu nuoroda - http://www.micro-sco...-pink-clip.html jau pas mane - 13 euru - dovanai netinka nes nuimta pagrindine etikete , patavomes ir rinkomes, kuris geriau , ismatavimai M dydzio 53-57cm- kas is vilniaus galite imti .
QUOTE(Liner @ 2017 04 26, 11:34)
Sveikos, gal kas kartais turit Omniva nuolaidų koduką? Labai prisireikė. Lauksiu až.
turiu kokis penkis gal.. ten nusiunti laiska jiems ir gauni i pasta tiek kiek reikia. per vinted
QUOTE(valyte_7 @ 2017 04 26, 08:38)
Ačiū. Na aš irgi nuėjau iki apmokėjimo lyg neprideda. Kodėl ten senoje sąskaitoje taip man išskirta, nežinau

O iš lenkų kažkaip pražiūrėjau, būtų įdomu pasižiūrėt.
QUOTE(darlia25 @ 2017 04 26, 09:02)
Ačiū. Tikiuosi keliais eurais pigiau parsisiųsti. Ten sena sąskaita buvo. Plius man reiktų persiųsti į kitą miestą. Bet pas jus būtų greičiau

QUOTE(priklausomybe @ 2017 04 26, 07:48)
O aš žinokit pernai sugalvojau ir užsakiau krikšto dukrai (krikštijom 7 metukų) spalvotų karoliukų rožančių. Vis tiek toks dalykas bus reikalingas per pirmąją komuniją, be to, labai gražus gavosi, gal rasčiau fotkę, jei kam įdomu būtų.
Rozancius atkrenta, nes jau mociute paruosus

Yurgos Lago na taip, grazu...labai ir brangu

Visur kitur masines gamybos angeliukai,kryziukai ir pan...
Kadangi tobulinu ta grupe , kur galima bus kelti naujus daiktus, tai kvieciu pasiziureti.
sukuriau albumus, tai daiktai keliami pagal albumu pavadinimus, visi albumu pavadinimai surasyti virsuje, tai juos gan paprasta rasti
va nuoroda https://www.facebook...27749280573062/
Papildyta:
pazadetas
sukuriau albumus, tai daiktai keliami pagal albumu pavadinimus, visi albumu pavadinimai surasyti virsuje, tai juos gan paprasta rasti

va nuoroda https://www.facebook...27749280573062/
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 26, 10:40)
daug kas parase del salmu, asmeniskai neatrasynesiu , nes visos klause kas per salmas . idedu nuoroda - http://www.micro-sco...-pink-clip.html jau pas mane - 13 euru - dovanai netinka nes nuimta pagrindine etikete , patavomes ir rinkomes, kuris geriau , ismatavimai M dydzio 53-57cm- kas is vilniaus galite imti .
pazadetas
Merginis sos 
Viska patariat
Ka manot apie permamentini ar koki ten antakiu daryma?
Nubluke maniskiai..neturiu kada su tais mazais kibojais tvarkytis ju
Ar verta? Ka parekomenduotumet ir kur vilniuj?

Viska patariat

QUOTE(Bluntė @ 2017 04 26, 13:03)
Merginis sos 
Viska patariat

Viska patariat

Sveikos, pasidariau permanentinį antakių makiažą www.groziomenas.lt pas Korneliją. Tikrai labai gražiai. Turi FB psl. irgi.
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2017 04 26, 11:51)
turiu kokis penkis gal.. ten nusiunti laiska jiems ir gauni i pasta tiek kiek reikia. per vinted
aciu bandysiu
visdelto nerandu kurioj vietoj vinted.lt, gal galite nuorodele imest
QUOTE(Liner @ 2017 04 26, 13:06)
Sveikos, pasidariau permanentinį antakių makiažą www.groziomenas.lt pas Korneliją. Tikrai labai gražiai. Turi FB psl. irgi.
Papildyta:
aciu bandysiu
Papildyta:
aciu bandysiu
Per omniva kažkada registravaus ir pildziau pamenu kad reikėjo įdėti nuorodą į savo vinted anketą ir viskas
Siunčiame tau vienkartinį 25% nuolaidos kodą bet kokio dydžio (S, M ar L) siuntai išsiųsti
8979810
7416701
6882389
2373836
5834804
Jais pasinaudoti gali užpildydama siuntimo užsakymo formą čia>>. Šis kodas galioja iki 2017.04.30, 23.59 val.
Gal kas pasinaudos nes man jau nebereikia
QUOTE(dangerele @ 2017 04 26, 13:22)
Per omniva kažkada registravaus ir pildziau pamenu kad reikėjo įdėti nuorodą į savo vinted anketą ir viskas
Siunčiame tau vienkartinį 25% nuolaidos kodą bet kokio dydžio (S, M ar L) siuntai išsiųsti
8979810
7416701
6882389
2373836
5834804
Jais pasinaudoti gali užpildydama siuntimo užsakymo formą čia>>. Šis kodas galioja iki 2017.04.30, 23.59 val.
8979810
7416701
6882389
2373836
5834804
aciu, manau ne as viena pasinaudosiu:)