Jus pirksite? Kur jums atsiust užsakymą?
Jus pirksite? Kur jums atsiust užsakymą?
Ir gal kas pasakys kuom laguna nuo wiper trespass modeliai skiriasi?
Ir gal kas dare2be prankster turi? Kaip su dydžiais ikimokyklinukų?
Ačiū, kas atsakys
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?
Man po uzsakymo atsiunte nuoroda, kad prekes keliauja i PA adresa, tik ten buvo ne mano pavarde nurodytame adrese. Mokejau paypalu, tikiuos, gaus PA mano siunta.
Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?
Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:
Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order.
Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.
Nes leidžia dabar tik viena vnt. Pirkti
Ar cia taip del gausaus pirkimo būtent kupriniu. Gal pritruko sandelyje
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?</p></div></blockquote><p>Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:</p><p><span>Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order. </span>
<span>Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.</span>
</p><p></p>
mokejau paypalu praejo. Turetu rytoj pristatyti
Vakar gavau sekimo nuoroda. Pirkau 01.04 velai vakare.
Parasysiu az su email