Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iete @ 2017 01 12, 10:44)
Super jei -20. Junkitės merginos  4u.gif

Jus pirksite? Kur jums atsiust užsakymą?
Atsakyti
Gal kas parduodat 3-4m TRESPASS kombį, kur iš amazon masiškai pirkot? smile.gif
Ir gal kas pasakys kuom laguna nuo wiper trespass modeliai skiriasi?
Ir gal kas dare2be prankster turi? Kaip su dydžiais ikimokyklinukų?
Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasakykit kodėl man neleidžiai į krepšelį įsidėti 2 vnt ECCO kuprinių? Norėčiau nupirkri porą ir kažkodėl neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 12, 09:28)
Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Prie pačio order rašo RETURNED.
Nu nieko nesuprantu, nes vienas laiškas prieštarauja kitam.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?

Man po uzsakymo atsiunte nuoroda, kad prekes keliauja i PA adresa, tik ten buvo ne mano pavarde blink.gif nurodytame adrese. Mokejau paypalu, tikiuos, gaus PA mano siunta.
Atsakyti

Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?

Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:

Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order. 
Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.

Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2017 01 12, 11:49)
Mergaitės, pasakykit kodėl man neleidžiai į  krepšelį įsidėti 2 vnt ECCO kuprinių?  Norėčiau nupirkri porą ir kažkodėl neleidžia.

Nes leidžia dabar tik viena vnt. Pirkti
Atsakyti
Ar kam nors benetton issiunte?
Atsakyti
Tai kas ten su jais negerai? Turbut susilaikyt reikia nuo pirkimo jeigu visom kazkokiu keblumų išlindo su siuntimu.
Ar cia taip del gausaus pirkimo būtent kupriniu. Gal pritruko sandelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kariste @ 2017 01 12, 10:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="priklausomybe" data-cid="71355005" data-time="1484202538"><div><p>Merginos, kurios pirkot kuprines iš eccoshoes, jums viskas gerai su užsakymu? Man kažkokia nesąmonė. Kai tik nupirkau 4, atsiuntė siuntimo nuoroda, kad jau eina į UK adresą, po kelių valandų atėjo laiškas - YOUR RETURN WITH ECCO SHOES. Sekantis laiškas iš jų CS, kad sorry, kažkas buvo blogai su jūsų kortele, atrašiau, jeigu visur kitur tinka, o pas jus ne, atsiųskit linką, sumokėsiu PP, bet kol kas tyla.
Ar yra kam panašiai? Kokiu būdu apmokėjimą darėt?</p></div></blockquote><p>Laba, man pinigus rezervavo, bet gavau:</p><p><span>Your order xxxx did not pass our payment security checks, we were advised by our payment gateway to cancel and refund this order. </span>
<span>Alternatively, you can pay by other means for example by a PayPal account or a different debit/credit card.</span>
</p><p></p>

mokejau paypalu praejo. Turetu rytoj pristatyti
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2017 01 12, 09:58)
Ar kam nors benetton issiunte?

Vakar gavau sekimo nuoroda. Pirkau 01.04 velai vakare.
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2017 01 12, 10:47)
Jus pirksite? Kur jums atsiust užsakymą?

Parasysiu az su email
Atsakyti

Sveikos :) gal kas zadat mytoys Klaipedoj pirkt greitu metu ir koda koki turit? Noreciau prisijungt :)

Atsakyti