Kaip tik šiandien atsiėmiau žaisliukus. Tralas labai patiko. O žaibas nlb
) O dvejojau dar pirkti nepirkti
Beje labai džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau quiksilver kombinezoną.. toooks nerealus pasaka. Oo grožis Ir nėra jis plonas tikrai. O kelnės ir rankoves kaip sustrai pasitrumpina nereikia nieko ardyti. O minkstutis
V.va...del to minkstumo ir quikssilveriu lengvumo i Columbijas net ziureti nebenoriu:)
O zalia ar oranzini pirkai?
dar O'neill*ai vaikiski man labai grazus buna:)).
Ps. Dangerele, buvai salia vakar - reikejo keduku ir kavos pas mane uzlekti...guli viskas spintoj;)
Labas rytas,
Mergaitės, gal žinote, ar perkant žuvų taukus amazon.co.uk Lietuvai papildomai paskaičiuoja 21 proc.? Senai pirkus, nepamenu. Bet suradau seną sąskaitą ir lyg skaičiuoja
Mergaitės, gal žinote, ar perkant žuvų taukus amazon.co.uk Lietuvai papildomai paskaičiuoja 21 proc.? Senai pirkus, nepamenu. Bet suradau seną sąskaitą ir lyg skaičiuoja

QUOTE(Patrika @ 2017 04 25, 19:13)
Mergaites, griztu su klausimu, arteja krikstynu ir komuniju sezonas, gal kas pasidalintu, kam irgi aktualu,kur Lt ieskot graziu papuosaliuku? kazka vertingesnio uz tuos kryziukus/angeliukus siulomus internete... 

O aš žinokit pernai sugalvojau ir užsakiau krikšto dukrai (krikštijom 7 metukų) spalvotų karoliukų rožančių. Vis tiek toks dalykas bus reikalingas per pirmąją komuniją, be to, labai gražus gavosi, gal rasčiau fotkę, jei kam įdomu būtų.
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 26, 07:41)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="dangerele" data-cid="71591837" data-time="1493146817"><div><p>Kaip tik šiandien atsiėmiau žaisliukus. Tralas labai patiko. O žaibas nlb
) O dvejojau dar pirkti nepirkti
Beje labai džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau quiksilver kombinezoną.. toooks nerealus pasaka. Oo grožis Ir nėra jis plonas tikrai. O kelnės ir rankoves kaip sustrai pasitrumpina nereikia nieko ardyti. O minkstutis
</p></div></blockquote><p>V.va...del to minkstumo ir quikssilveriu lengvumo i Columbijas net ziureti nebenoriu:)
</p><p>O zalia ar oranzini pirkai?
</p><p>dar O'neill*ai vaikiski man labai grazus buna:)).</p><p>Ps. Dangerele, buvai salia vakar - reikejo keduku ir kavos pas mane uzlekti...guli viskas spintoj;)</p>

</p><p>O zalia ar oranzini pirkai?
</p><p>dar O'neill*ai vaikiski man labai grazus buna:)).</p><p>Ps. Dangerele, buvai salia vakar - reikejo keduku ir kavos pas mane uzlekti...guli viskas spintoj;)</p>
Jau gavai? OK ateisiu šią savaitę nes į ESWD su vaikais vaziavom nebenorejau jų versti laukti ilgiau..ir tiesiai namo vaziavom .
Pirkau žalia su sesame street. Labai patiko

Merginos, gal kas gali paprotinti, dukra prisižiūrėjo savo vlogų
. Yra tokia ROMWE parduotuvė, randu parašyta "Tikras rojus stilingoms panelėms, mat drabužių siuntimas, apsiperkant šioje parduotuvėje VISADA nemokamas." Nu bet o tačiau, man rodo 15.99 eur siuntimą
Čia šiaip kiniečiai turbūt
, ir už brangiai neapsipirksi, o jei dar siuntimas tokia kaina 
Ar bandėt kas nors ?

Čia šiaip kiniečiai turbūt

Ar bandėt kas nors ?
sveikos, o limango siuncia i lt/ nerandu sarasiuke
QUOTE(SADNESS @ 2017 04 26, 08:13)
sveikos, o limango siuncia i lt/ nerandu sarasiuke
Per adreso nuoma

Mamos,rekomenduokit koki triukini paspirtuka,ne uz 100
Kaledom gavo Micro, bet dabar aistra nauja-rampos
o ten visi su tokiais kitokiais paspirtukais varineja...tai galvojam nupirkt gal gimtadieniui,jei ne karve kainuoja,nes na pirkt antra uz daug pinigu tai kazkaip nea

QUOTE(mazmona @ 2017 04 26, 07:47)
Labas rytas,

neturetu but
imeciau sita 1 vnt https://www.amazon.c...4...A1OLE&psc=1
i LT Order Summary
Items: GBP 15.11
Postage & Packing: GBP 5.68
(Order Total: GBP 20.79)
Payment Total: EUR 25,44
5 vnt Order Summary
Items: GBP 75.55
Postage & Packing: GBP 6.40
(Order Total: GBP 81.95)
Payment Total: EUR 100,26
mergaites dar lyg is lenku siuntesi nebloga kaina
QUOTE(mazmona @ 2017 04 26, 08:47)
Labas rytas,

Turiu Kaune jeigu reikia už 22 eur