Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Laba
Gal kuri uzsipirkot per daug hot wheels traliuku is tesco, ar gal kuris nebezaidzia vaikiukas? Nupirkciau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, griztu su klausimu, arteja krikstynu ir komuniju sezonas, gal kas pasidalintu, kam irgi aktualu,kur Lt ieskot graziu papuosaliuku? kazka vertingesnio uz tuos kryziukus/angeliukus siulomus internete... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2017 04 25, 20:13)
Mergaites, griztu su klausimu, arteja krikstynu ir komuniju sezonas, gal kas pasidalintu, kam  irgi aktualu,kur Lt ieskot graziu papuosaliuku? kazka vertingesnio uz tuos kryziukus/angeliukus siulomus internete... unsure.gif

Pas Yurgą Lago
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 25, 19:41)
Nu nafig jei dar reik galvot, kad kokiam susitikime nepradetu iklotai biret is po sukneles biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tų kitajozinių nesu pirkus ir man šiaip nėr iškritę dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2017 04 25, 20:13)
Mergaites, griztu su klausimu, arteja krikstynu ir komuniju sezonas, gal kas pasidalintu, kam  irgi aktualu,kur Lt ieskot graziu papuosaliuku? kazka vertingesnio uz tuos kryziukus/angeliukus siulomus internete... unsure.gif

Galiu pasiūlyti sidabrinę kolje paauglei mergaitei. Nupirkau dovanų,bet taip ir nepadovanojom dėl tam tikrų priežasčių...
Galiu atsiųsti foto jei norėsit.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 25, 20:20)
Pas Yurgą Lago
Papildyta:

Aš tų kitajozinių nesu pirkus ir man šiaip nėr iškritę dar biggrin.gif

Ir tie LT pirkti irgi niekada neiškrenta. kartą su jais išskalbiau vyro marškinius, tai net nenukrito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 25 balandžio 2017 - 19:42
QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 20:39)
Ir tie LT pirkti irgi niekada neiškrenta. kartą su jais išskalbiau vyro marškinius, tai net nenukrito biggrin.gif

Aš irgi esu taip padariusi, nenukrito, tik susiglamžė. biggrin.gif Irgi LT pirkti buvo.
Atsakyti
Galiu pasiūlyti sidabrinę kolje paauglei mergaitei. Nupirkau dovanų,bet taip ir nepadovanojom dėl tam tikrų priežasčių...
[/quote]
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2017 04 25, 19:58)
Laba
Gal kuri uzsipirkot per daug hot wheels traliuku is tesco, ar gal kuris nebezaidzia vaikiukas? Nupirkciau smile.gif

Kaip tik šiandien atsiėmiau žaisliukus. Tralas labai patiko. O žaibas nlb smile.gif) O dvejojau dar pirkti nepirkti

Beje labai džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau quiksilver kombinezoną.. toooks nerealus pasaka. Oo grožis Ir nėra jis plonas tikrai. O kelnės ir rankoves kaip sustrai pasitrumpina nereikia nieko ardyti. O minkstutis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 25 balandžio 2017 - 21:03
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 17:01)
Eshopwedrop  nuo 05:02 issikels į savanorių prospekta prie Norfa bazės. Iš vis nepatogu bus :/

Ta prasme, antradieni jau is savanoriu reiks pasiimti siuntas?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2017 04 25, 22:06)
Ta prasme, antradieni jau is savanoriu reiks pasiimti siuntas?

Nežinau..kai atėjau pasiimti toks užrašas ant durų buvo ir eilė kilometrine
Atsakyti
Gal kas turi Pet24 nuolaida? Taip reikia..
Atsakyti
nebloga kaina baciuku 28 dydzio

https://www.amazon.c...0...A1OLE&psc=1
Atsakyti