Eshopwedrop nuo 05:02 issikels į savanorių prospekta prie Norfa bazės. Iš vis nepatogu bus :/
QUOTE(kryyste @ 2017 04 25, 17:07)
o bandėt kada aiškintis? nuo ko reiktų pradėt?
Taip ir ne kartą. Ir pas plaukų terapeutą teko lankytis. Pirmiausia išsitirčiau kraują. Gal kokių medžiagu trūksta gal nuovargis ar šiaip. Jei kažkokių rimtesnių sveikatos sutrikimų yra tada toliau. Gal skydliaukės hormonai. N+1 priežastis.
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2017 04 25, 17:47)
Droge, eurokos, assorti esu mačiusi.
Kai kuriose gyvenime nesu buvus

Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 18:01)
Eshopwedrop nuo 05:02 issikels į savanorių prospekta prie Norfa bazės. Iš vis nepatogu bus :/
Nervina tie delamodai juodai. Veža man db krovinį tai sakiau ne pirmą bet tikrai paskutinį kartą. Pravalų pravalas su jais.
Kombius užsakiau, sorry kas galvojo , bet nespėjo.
QUOTE(kryyste @ 2017 04 25, 17:40)
Kažin ar jie šilti? Medžiaga kokybiška? Dūkimui ant kalnų tinkami?
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 25, 16:34)
Pernai buvau parsiuntus savo merginai. Ziauriai didintas buvo. Pardaviau. Sau nesisiusciau daugiau. Nebent pardavimui😄
QUOTE(JMD @ 2017 04 25, 18:07)
Taip ir ne kartą. Ir pas plaukų terapeutą teko lankytis. Pirmiausia išsitirčiau kraują. Gal kokių medžiagu trūksta gal nuovargis ar šiaip. Jei kažkokių rimtesnių sveikatos sutrikimų yra tada toliau. Gal skydliaukės hormonai. N+1 priežastis.
Papildyta:
ačiū. Reik užeit kada.
Papildyta:
Nervina tie delamodai juodai. Veža man db krovinį tai sakiau ne pirmą bet tikrai paskutinį kartą. Pravalų pravalas su jais.
Papildyta:

Papildyta:
Na klientams tikrai daug permainų.. vien eilėje po darbo pusvalandį pralaukem jei ne ilgiau. Žodžiu. . Ne kazka
Man kirpėja sakė, kad plaukai gali slinkti dėl pleiskanų. O jos gali atsirasti ir dėl streso. Aš geriu Maxi Hair iš US, bet tuoj JMD mane užmėtys pomidorais

QUOTE(lomute @ 2017 04 25, 16:22)
Aciu 😃Nusipirkau ir as ka tik is ten
Man gerai neprilimpa pažastų prakaito sugertukai iš kiniečių, bet gal nekokybiškus nupirkau. Mažai tenaudoju, tik vasarą per karščius, tai reikia kontroliuoti, kad beeinant neiškristų

QUOTE(Maja Di @ 2017 04 25, 20:36)
tai reikia kontroliuoti, kad beeinant neiškristų
. Kaip gerai, kad mažai prakaituoju
.

Nu nafig jei dar reik galvot, kad kokiam susitikime nepradetu iklotai biret is po sukneles

QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 18:56)
Man kirpėja sakė, kad plaukai gali slinkti dėl pleiskanų. O jos gali atsirasti ir dėl streso. Aš geriu Maxi Hair iš US, bet tuoj JMD mane užmėtys pomidorais

Kodėl ne nemėtysiu. Juk sakau kad priežastis turi būt. Ta riebioji seborėja yra baisu. Slenka gabalais.
O maxi hair negaliu gert bo špuogais išverčia iki negaliu.