Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Eshopwedrop nuo 05:02 issikels į savanorių prospekta prie Norfa bazės. Iš vis nepatogu bus :/
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 04 25, 17:07)
o bandėt kada aiškintis? nuo ko reiktų pradėt?

Taip ir ne kartą. Ir pas plaukų terapeutą teko lankytis. Pirmiausia išsitirčiau kraują. Gal kokių medžiagu trūksta gal nuovargis ar šiaip. Jei kažkokių rimtesnių sveikatos sutrikimų yra tada toliau. Gal skydliaukės hormonai. N+1 priežastis.
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2017 04 25, 17:47)
Droge, eurokos, assorti esu mačiusi.

Kai kuriose gyvenime nesu buvus biggrin.gif ačiū. Reik užeit kada.
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 18:01)
Eshopwedrop  nuo 05:02 issikels į savanorių prospekta prie Norfa bazės. Iš vis nepatogu bus :/

Nervina tie delamodai juodai. Veža man db krovinį tai sakiau ne pirmą bet tikrai paskutinį kartą. Pravalų pravalas su jais.
Atsakyti
Kombius užsakiau, sorry kas galvojo , bet nespėjo.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 04 25, 17:40)

Kažin ar jie šilti? Medžiaga kokybiška? Dūkimui ant kalnų tinkami?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 25, 16:34)
Silti sie kombiai ?
Ar pas mus ju yra ?

Pernai buvau parsiuntus savo merginai. Ziauriai didintas buvo. Pardaviau. Sau nesisiusciau daugiau. Nebent pardavimui😄
Atsakyti
zodziu salmai , lipdukai pas mane , kam zadejau nupirkti nupirkau, bet jau ryt ryte az asmeniskai pranesiu su kainois. dar gal but turesiu laisva M dydi, bet iiki galo nezinau smile.gif tai kai zinosiu pranesiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 25, 18:07)
Taip ir ne kartą. Ir pas plaukų terapeutą teko lankytis. Pirmiausia išsitirčiau kraują. Gal kokių medžiagu trūksta gal nuovargis ar šiaip. Jei kažkokių rimtesnių sveikatos sutrikimų yra tada toliau. Gal skydliaukės hormonai. N+1 priežastis.
Papildyta:

Kai kuriose gyvenime nesu buvus biggrin.gif ačiū. Reik užeit kada.
Papildyta:

Nervina tie delamodai juodai. Veža man db krovinį tai sakiau ne pirmą bet tikrai paskutinį kartą. Pravalų pravalas su jais.

Na klientams tikrai daug permainų.. vien eilėje po darbo pusvalandį pralaukem jei ne ilgiau. Žodžiu. . Ne kazka
Atsakyti
Man kirpėja sakė, kad plaukai gali slinkti dėl pleiskanų. O jos gali atsirasti ir dėl streso. Aš geriu Maxi Hair iš US, bet tuoj JMD mane užmėtys pomidorais tomato.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas priimtu su nediduku is amazon co uk ?
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2017 04 25, 16:22)
Aciu 😃Nusipirkau ir as ka tik is ten

Man gerai neprilimpa pažastų prakaito sugertukai iš kiniečių, bet gal nekokybiškus nupirkau. Mažai tenaudoju, tik vasarą per karščius, tai reikia kontroliuoti, kad beeinant neiškristų biggrin.gif. Kaip gerai, kad mažai prakaituoju rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 25 balandžio 2017 - 18:38
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 25, 20:36)
tai reikia kontroliuoti, kad beeinant neiškristų biggrin.gif. Kaip gerai, kad mažai prakaituoju rolleyes.gif .

Nu nafig jei dar reik galvot, kad kokiam susitikime nepradetu iklotai biret is po sukneles biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 18:56)
Man kirpėja sakė, kad plaukai gali slinkti dėl pleiskanų. O jos gali atsirasti ir dėl streso. Aš geriu Maxi Hair iš US, bet tuoj JMD mane užmėtys pomidorais tomato.gif  biggrin.gif

Kodėl ne nemėtysiu. Juk sakau kad priežastis turi būt. Ta riebioji seborėja yra baisu. Slenka gabalais.

O maxi hair negaliu gert bo špuogais išverčia iki negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 balandžio 2017 - 18:46