Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 13:59)
Gal bandykit natūralias priemones. Mane po plaučių uždegimo atstatė spanguolių sultys su medum ir šaltalankų sultys. Dar gėriau Maria Treben žoleles. Po to nei karto nesusirgau, net žiemą slogos neturėjau. Dar peržiūrėkit savo mitybą, ar vartojate visavertį maistą.

As va tik po plauciu uzdegimo. Nesu gyvenime jo turejusi. Ir aplamai labai stipri buvau. Jokie gripai nera puole manes. O siemet kas menesi vis kas nors prikimba.
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 04 24, 22:48)
Mergaitės, gal kas renkate www.unserekleineapotheke.de, vis pirkdavau pati ir priimdavau kitas, o šįkart labai noriu pati prisijungti  biggrin.gif  4u.gif

Nupirkciau sau iš čia tu maria treben lašų. Reik ir man atsistatyti po plaučių uždegimo tiesa sirgau gruodį..Bet dar dabar padarinius jauciu . Ačiū už rekomendacija LUX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 25 balandžio 2017 - 13:24
Aš prisijungiau su putom nuo vėjaraupių, viliuosi, kad jo galiojimas bus ilgas, o jei matysiu, kad galiojimas į pabaigą, perleisiu kam kitam. Man geriau turėt tokį dalyką, nei susirgus vaikams staigiai lėkt į vaistinę ir tada jau šluot viską iš eilės už didžiausią kainą mirksiukas.gif Nes tokiais atvejais jau reikia skubiai, neparsisiųsi.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 14:18)
Nupirkciau sau iš čia tu maria treben lašų. Reik ir man atsistatyti po plaučių uždegimo tiesa sirgau gruodį..Bet dar dabar padarinius jauciu . Ačiū už rekomendacija

o ką jaučiat ? ax.gif Man dar tik tik pasibaigęs, dar darysiu galutinius tyrimus. Bet savijauta šiaip sau.
Silpnumas toks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 13:18)
Nupirkciau sau iš čia tu maria treben lašų. Reik ir man atsistatyti po plaučių uždegimo tiesa sirgau gruodį..Bet dar dabar padarinius jauciu . Ačiū už rekomendacija

o kuris cia toks geras?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 25, 14:12)
As va tik po plauciu uzdegimo. Nesu gyvenime jo turejusi. Ir aplamai labai stipri buvau. Jokie gripai nera puole manes. O siemet kas menesi vis kas nors prikimba.

QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 14:18)
Nupirkciau sau iš čia tu maria treben lašų. Reik ir man atsistatyti po plaučių uždegimo tiesa sirgau gruodį..Bet dar dabar padarinius jauciu . Ačiū už rekomendacija LUX

Stiprėkit ir sveikit 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 04 25, 14:23)
o kuris cia toks geras?

https://www.unserekl...n_32__Vol_.html

Vaikams pirkau be alkoholio https://www.unserekl...en_Konz_AF.html
Atsakyti
Ne taip senai buvo kalbeta, bet kai nebuvo aktualu, tai neatkreipiau demesio. Uz kiek galima pagauti babybjorn gultuka, kokia skaitos gera kaina ir ar daznai tokios pasitaiko. Man rodos ne taip senai bbitute ieskojo..
Atsakyti
JMD gal galit parasyti ar nenukrenta tie pazastukai? Ar patogu? Nes galvoju gal tokius pirkti?
https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Atsakyti

Sveikos:)

Kas jungesi prie Coferistos - viskas jau pas mane, vakare prisesiu prie kompo paskaiciuoti ir parasysiu visoms...

Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2017 04 25, 13:54)
gal kas zinote kas atveza per itella siunciama siuntini? matau pagal sekimo nuoroda kad lietuvoje  4u.gif

Itella ir atveza.
Atsakyti

Nuskausmino eshopwedrop..5 € paėmė už pakuotės formavimo mokestį.. ziaurumelis.10 kg sumokejau 20 €
Reiks pereit į Tuki gal ten pigiausi. Ir nėra kvailų mokesčių

Nesuprantu kaip skaičiuoja tą mokestį . Jei pvz yra maišas maišas dėžė .. maišas. Dėžė. 0.90 cnt už ką?

kai pakeite tuos mokesius, tai kai daug neperku tai visiskai man jau neapsimoka laukti ir kaupti....kiekviena karta atsiimu atskirai siuntini ir viskas, nes nelabai ir skiriasi kaina....

Na aisku per kokias Velykas ar Kaledas prisikaupia didesni kiekiai, tai gal kas ir susitaupo - bet tada geriau jau i namus uzsisakineti atvezima, kad ir brangesni, o ne veztis paciai pilna masina arba vel pasiimineti po siuntini, nes ve kaina ta pati gaunasi:((

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 25, 13:58)
<p>Sveikos:)</p><p>Kas jungesi prie Coferistos - viskas jau pas mane, vakare prisesiu prie kompo paskaiciuoti ir parasysiu visoms...</p>

pareklamuokite kokias kavas perkate ne i kavos aparatus smile.gif
Atsakyti