Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 25, 12:45)
Kurios striukytės?

https://www.uniqlo.c...3plus/outerwear
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 25, 12:42)
Jei perkat didelio svorio daiktus arba nereikia greitai (galit kaupt kol susidarys 7 kg), tada per tuki pigiau.
Bet pvz prireike nedidelio svorio daikto ir reikejo greit gauti, tada eshopwedrop naudojausi. Nes jei per tuki noreciau greit ir nekaupciau tu 7 kg, tektu moketi kaip uz 7 kg.

Bet irgi kaupia ne ilgiau nei vieną mėnesį ? Norėtųsi ilgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 25 balandžio 2017 - 11:59
as nepirkau jokiu putu.
Pakako pateplioti spirituku ir viskas. Isbertas buvo daug. Net padukai visi isberti.
Bet nesikase. Prasirgo lengvai.
As neperku vaistu i prieki. Kalna ismeciau kazkada pirktu. Pasibaige visi terminai galiojimo.
Perku, kai reikia. Geriau jau sumoku daugiau, bet tas pirkimas ir siuntimasis man nepasiteisino, nes nesunaudojom. Pirkau ir tevams ir giminems ir visi sako, kad daugiau nereikia, nes pasibaige galiojimai.
Gal cia man taip biggrin.gif
Atsakyti
Asda užsakyta, dėkui, kas jungėtės.

Gal kam reikia, netyčia sudubliavau ir paėmiau 2 vnt šių švarkų mergaitėms į mokyklą, dydis 17-18 years, spalva-navy, kaina 12 sv. Atiduosiu be siuntimo mokesčio smile.gif

http://direct.asda.c...default,pd.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 25 balandžio 2017 - 12:27
QUOTE(Fabiana @ 2017 04 25, 11:32)
Nuo vėjaraupių gydytoja rekomendavo tepti šituo vaistu. Neįtikėtinai skamba, bet labai padėjo. Tiek saviškę tepiau, tiek ir pažįstami jį naudojo vaikams. Pigu ir veiksminga.

https://evaistine.ca...sp-170-ml1.html

Taip pat si naudojau spuogeliams dziovinti kai vaikai sirgo. Sis tirpalas vietoj zelionkes, o putos nuo nuezejimo. Bet mano mazaja putos labai alergizavo 🙁
Gal pas ta pacia daktare vaikus vedam? 😀D.S?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 04 25, 09:15)
gal kas  renkat  varbaudet  iki  free  shipo ?  man  truksta  45  eur.  Arba  as  galiu priimti

hm, yra free shipas vertbaudete? čia akcija?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 25, 13:20)
as nepirkau jokiu putu.
Pakako pateplioti spirituku ir viskas. Isbertas buvo daug. Net padukai visi isberti.
Bet nesikase. Prasirgo lengvai.
As neperku vaistu i prieki. Kalna ismeciau kazkada pirktu. Pasibaige visi terminai galiojimo.
Perku, kai reikia. Geriau jau sumoku daugiau, bet tas pirkimas ir siuntimasis man nepasiteisino, nes nesunaudojom. Pirkau ir tevams ir giminems ir visi sako, kad daugiau nereikia, nes pasibaige galiojimai.
Gal cia man taip  biggrin.gif

Būtent. Tikrai nereikia pirkti vaistų į priekį, nes išmesti pinigai dėl pasibaigusio galiojimo.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 25, 13:34)
Būtent. Tikrai nereikia pirkti vaistų į priekį, nes išmesti pinigai dėl pasibaigusio galiojimo.

Džiaugiuosi kad Faustinos vaikiukas prasirgo lengvai.. nesikase.

Niekada neperku vaistų į priekį. Bet mano vaikas ir taip amžinai kasosi...herpes dažnai islenda..Prieš į du metus gulejom ligoninėj į, nes kai pažeista oda dermatito jis plinta žaibiškai..Metus gyvenom ant geriamo acicloviro..Nes niekaip nesibaigdavo tie herpes pasikartojimai.
Dabar kiek geriau ,tačiau Darželyje vėjaraupių atvejis buvo prieš porą sav...Dėl to jei maniškis susirgtu būtų bedos ( atopinis dermatitas sunkus turim neigaluma tavegilis jau jo net neveikia..skiepyt negaliu nes tikriausiai ištiktų anafilaksinis šokas dėl vakcinoj esančio kiaušinio baltymo)
Nenoriu vaistinėje mokėti 20€.. dėl to nupirkau už 5. Nepsnaudosim dekosiu Dievui ir atiduosiu kam nors iš draugu..Kam čia tos diskusijos. Kam reikejo tas prisijunge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 25 balandžio 2017 - 12:51
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 13:43)
Džiaugiuosi kad Faustinos vaikiukas prasirgo lengvai.. nesikase.

Niekada neperku vaistų į priekį. Bet mano vaikas ir taip amžinai kasosi...herpes dažnai islenda..Prieš  į du metus gulejom ligoninėj į, nes kai pažeista  oda dermatito jis plinta žaibiškai..Metus gyvenom ant geriamo acicloviro..Nes niekaip nesibaigdavo tie herpes pasikartojimai.
Dabar kiek geriau ,tačiau  Darželyje vėjaraupių atvejis buvo prieš porą sav...Dėl to jei maniškis susirgtu būtų bedos ( atopinis dermatitas sunkus turim neigaluma tavegilis jau jo net neveikia..skiepyt negaliu nes tikriausiai ištiktų anafilaksinis šokas dėl vakcinoj esančio kiaušinio baltymo)
Nenoriu vaistinėje mokėti 20€.. dėl to nupirkau už 5. Nepsnaudosim dekosiu Dievui ir atiduosiu kam nors iš draugu..Kam čia tos diskusijos. Kam reikejo tas prisijunge

nesupykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes visi skirtingi ir vaikai skirtingi mirksiukas.gif Yra tikrai nemazai vaikuciu, kurie l.daznai kosti, sirguliuoja, tai tikrai tevai turi turet atsargas. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinote kas atveza per itella siunciama siuntini? matau pagal sekimo nuoroda kad lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
uz tai as dabar su nusilpusiu imunitetu po kalno ivairiu stresu. Neatsistatau jau keli menesiai.
Baigiu visas vitaminu atsargas, bet nieko man nera geriau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 25, 13:56)
uz tai as dabar su nusilpusiu imunitetu po kalno ivairiu stresu. Neatsistatau jau keli menesiai.
Baigiu visas vitaminu atsargas, bet nieko man nera geriau.  unsure.gif

Gal bandykit natūralias priemones. Mane po plaučių uždegimo atstatė spanguolių sultys su medum ir šaltalankų sultys. Dar gėriau Maria Treben žoleles. Po to nei karto nesusirgau, net žiemą slogos neturėjau. Dar peržiūrėkit savo mitybą, ar vartojate visavertį maistą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 25 balandžio 2017 - 13:00