Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(heippa @ 2017 04 25, 09:24)
Rinksiu cocooncenter.co.uk nemokamam siuntimui, Vilnius. saukedita@yahoo.com
Tuo pačiu pasidalinsiu nauju atradimu - Compeed prekių kainos ne padidėja, o sumažėja siunčiant į Lietuvą smile.gif Mano išgelbėtojai pleistriukai nuo lūpų pūslelinės kainuoja tik 6.91 eur, mūsų vaistinėse 12-13 eur.

pagerkit kursa aminorugsciu Lysine kokio 1000 mg menesiuka ir nebereikes pleistriuku ;)
Atsakyti
gal kas renkat varbaudet iki free shipo ? man truksta 45 eur. Arba as galiu priimti
Atsakyti

Merginos, pirskiu as tuos pazastukus is amazon.de. Gal pades, turiu ir as sita beda...

Galiu prijungt norincias, Mazeikiai, persiusciau.

Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2017 04 25, 10:19)
<p>Merginos, pirskiu as tuos pazastukus is amazon.de. Gal pades, turiu ir as sita beda...
</p><p></p><p>Galiu prijungt norincias, Mazeikiai, persiusciau.
</p>

gerai su jais tas, kad jie klijuojasi prie rubo, jei jauti kad padreko ar kazkas nebegerai, paemei, pakeitei ir vel sviezias ir svarus esi. man tai labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 25, 09:22)
man taip pat tas vichy nepatinka. nenaudojamas guli, gaila ismest  biggrin.gif

jis po kurio laiko isdzius ir isgaruos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 25, 09:02)
pirksiu vesinamasias putas nuo vejaraupiu http://allegro.pl/po...6782392268.html
vaistinese pas mus nuo 17 euru
cia 5 eurai, gal kas nori prisijungt ?

Ar persiustumete paštomatu? 4u.gif
Atsakyti
gal kas perka www.eobuwie.com.pl. Na taip reiktų basučių dukrai...bet jau siutimas i LT...tai oi. Gal kas patartų, per kur geriau iš Lenkijos siūsti?
Atsakyti
O ventej galima atsiskaityti per paypal?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 25, 10:52)
Ar persiustumete paštomatu?  4u.gif

Nupirkta jau smile.gif greit sulaukiau kompanijos
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 25, 10:52)
Ar persiustumete paštomatu?  4u.gif

tos putos nu tikrai gėris buvo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 25, 11:14)
tos putos nu tikrai gėris buvo.

Mes dar nesergame, bet už tokią kainą gali ir palaikyti... Va draugės mergytė susirgo, labai bijau pasigauti, nes mums kelionė birželio pr nusimato wub.gif
Nesu iš lenkų pirkusi, bijau prispausti, kad atsiskaityti paskui pavedimu reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 04 25, 11:01)
gal kas perka www.eobuwie.com.pl. Na taip reiktų basučių dukrai...bet jau siutimas i LT...tai oi. Gal kas patartų, per kur geriau iš Lenkijos siūsti?

siuskit per nuomos adresa. pvz eshopwedrop
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 04 25, 11:18)
Mes dar nesergame, bet už tokią kainą gali ir palaikyti... Va draugės mergytė susirgo, labai bijau pasigauti, nes mums kelionė birželio pr nusimato  wub.gif
Nesu iš lenkų pirkusi,  bijau prispausti, kad atsiskaityti paskui pavedimu reikės  biggrin.gif

man vaikas sirgo geguze, ir isberta buvo galvyte. jetau mano. maniau bus ragai. va tom putom nabagui tepiau ir tfu tfu tfu kazkaip isgyvenom. siaip kunelis nedaug tepabertas buvo bet galvyte blink.gif
Atsakyti