Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:02)
Arden man nepatiko . Nelaiko man.

Kad neslaptu pazastys as dar neradau ant svieto nieko. O kad kvapo nebutu tai arden geriausias kol kas. As nusipirkau turbut visus cocoone esancius. Nei vienas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 24, 20:04)
Kad neslaptu pazastys as dar neradau ant svieto nieko. O kad kvapo nebutu tai arden geriausias kol kas. As nusipirkau turbut visus cocoone esancius. Nei vienas.

as kol vaika iki darzo nuvedu, pareinu slapiom pazastim ir ziauriai. Nu kosmaras unsure.gif unsure.gif
Ir nenoriu kokiu bais kenksmingu pirkti. Ir nezinau kur gera koki rasti.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:08)
as kol vaika iki darzo nuvedu, pareinu slapiom pazastim ir ziauriai. Nu kosmaras  unsure.gif  unsure.gif

"Dr.Nona" isbandytas jau n metu..
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:08)
as kol vaika iki darzo nuvedu, pareinu slapiom pazastim ir ziauriai. Nu kosmaras  unsure.gif  unsure.gif

Jei einu su baltais marskiniais deduosi pazastukus. Man svarbu kvapo nebutu, nes dieve mano kaip bjauru. O kad jos padreksta, tai taip turbut 90% zmoniu. Net mano amziais besidubasinanti nuo salcio kolege vaiksto dregnom pazastim. Tik as labai jos prakaito kvapa jauciu. Mane zudo. Ir kazkaip pasakyt be rysio...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 24, 20:13)
Jei einu su baltais marskiniais deduosi pazastukus. Man svarbu kvapo nebutu, nes dieve mano kaip bjauru. O kad jos padreksta, tai taip turbut 90% zmoniu. Net mano amziais besidubasinanti nuo salcio kolege vaiksto dregnom pazastim. Tik as labai jos prakaito kvapa jauciu. Mane zudo. Ir kazkaip pasakyt be rysio...

Man ir vaizdas negrazu. Ne tik kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:31)
Man ir vaizdas negrazu. Ne tik kvapas.

Negražu tikrai pritariu. Užtat pažastukus į probleminius plonus rūbelius dedu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 19:52)
Merginos, koks dezodorantas gerai laiko ? Arteja vasara, labai reikia gerai laikancio  ax.gif  ax.gif

The body shop aloe vera. Ir netepa baltai rūbų. Bet čia antiperspirantas.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 24, 20:39)
The body shop aloe vera. Ir netepa baltai rūbų. Bet čia antiperspirantas.

Gerai laiko jis ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:45)
Gerai laiko jis ?

Man tai ne. Klijuojasi jis man kažkaip. Fuj.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 20:45)
Gerai laiko jis ?

Puikiai ax.gif Absoliučiai jokio kvapo ir drėgmė nebent kai labai karšta vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 19:52)
Merginos, koks dezodorantas gerai laiko ? Arteja vasara, labai reikia gerai laikancio  ax.gif  ax.gif

vichy raudonu dangteliu, bet tai antiperspirantas
Atsakyti
Gal Zulily kas renkat???
Atsakyti